Syksyn ja talven kausivalotrendit

Syksyn ja talven kausivalotrendit

Aloita talveen laskeutuminen ripustamalla kaamosvalot pihalle tai parvekkeelle. K-Citymarketin valikoimasta löydät niin halutuimmat ulkovalot ja kausivalot kuin myös sisustusvalot olo- ja makuuhuoneeseen tai vaikka joulupöydän kattausta kaunistamaan. 

Suomen pitkän pimeänajan ansiosta kausivalojen sesonki kestää syyskuusta pitkälle kevääseen. Kausivaloissa loistavat nyt sisustukselliset valotaulut ja erilaiset hehkulampun muotokieltä mukailevat valosarjat.

Ulkovalojen uudet värit

Led-valot ovat energiatehokkaita ja turvallisia käyttää. Led-valojen suosikkiväri on edelleen lämmin valkoinen, mutta rinnalla myydään myös kirkkaan valkoisia sekä värillisiä valoja. Uusi led-sarjojen trendiväri on kauniin punertava meripihkan sävy.

Ulkovalosarjoissa syksyn ja talven 2018 valikoimissa on tarjolla asiakkaiden toiveesta entistäkin pidempiä valosarjoja. Suurimmassa sarjassa on huikeat 1000 valopistettä. Myös jatkettavat valosarjat ovat käytännöllisiä - niillä valaistuu suurempikin terassi tai puutarha.

Pallovalosarja sopii jokaiseen sisustukseen

Puuvillapallovalot sopivat sisustukseen ympäri vuoden. Ne antavat tunnelmallista valoa olohuoneen nurkkaan ja piristävät verhotankoon ripustettuna. Värikkäät pallovalot sopivat hyvin myös mörköjen torjunnassa lastenhuoneessa.

Suosittuihin puuvillapallosarjoihin on tuotu uusia väri- ja kokovaihtoehtoja. Pienet pallovalosarjat sopivat valkoisina, hopeisina ja kultaisina hyvin vaikkapa joulun kattauksiin ja isommilla palloilla luo tunnelmaa esimerkiksi makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen. Uusina väreinä ovat muun muassa musta sekä jouluiseen sisustukseen hyvin sopiva punainen ja kulta. Maalaisromanttisen sisustuksen ystävä valitsee kotiinsa pitsillä päällystetyn pallovalosarjan.

pallovalot 680x220

Hehkuvia lamppuja ja valoeläimiä

Pehmeiden pallovalojen rinnalla suosittuja ovat hehkulamppua jäljittelevät koristevalot, joita saa sekä valoketjuina että yksittäisinä pöytäversioina.

hehkulamppuvalot 680x220

Myös sisustukselliset led-valotaulut irrotettavilla kirjaimilla, joihin voi kirjoittaa vaikka suosikkimietelauseen, ovat nyt trendikkäitä. Lastenhuoneissa erityisen hauskoja ovat puhekuplan malliset valotaulut, joihin voi kynällä kirjoittaa haluamansa tervehdyksen. Suuret lattialle tai pöydälle sijoitettavat koristevalot kasvattavat niinikään suosiotaan.

valotaulut 680x220

K-Citymarketin valikoimasta löydät myös ikisuosikit, kuten tähtiverhot ja jääpuikkovalosarjat, sekä pihoille sopivat valoeläimet ja valopuut. Uusina hahmoina valoeläimissä seikkailevat muun muassa karhut, pingviinit ja punatulkut.

Kynttelikkö tuo joulun

Joulun lähestyessä ikkunoille nostetaan perinteiset 7-haaraiset puukyntteliköt sekä valkoiset paperitähdet. Paperitähdissä trendikäs sisustaja valitsee syksyllä ja talvella 2018 hopean, kullan, mustan tai syvän punaisia sävyjä. Modernimpaan sisustukseen sopivat metallikyntteliköt esimerkiksi kromin ja mustan värisenä.

kynttelikko paperitahti 680x220

Kätevät paristokäyttöiset valot sopivat moneen

Paristolla toimivat valosarjat yleistyvät koko ajan. Niitä käytetään pääasiassa sisätiloissa. Monet paristosarjat on varustettu ajastimella ja voit asettaa ne loistamaan esimerkiksi illasta aamuun. Pienet ja lyhyet paristovalot ovat monikäyttöisiä, kokeile niitä esimerkiksi ovikranssiin, lyhtyjen sisälle tai ruokapöydän kattaukseen. Vain mielikuvitus on rajana: yllätä kietaisemalla valosarja kukkakimpun ympärille tai pikkujoulukampaukseen!

Katso lisää kausivaloja

(Kausivalojen, lyhtyjen ja koristeiden valikoimat vaihtelevat kaupoittain.)