Syksyn ja talven kausivalotrendit

Syksyn ja talven kausivalotrendit

Aloita talveen laskeutuminen ripustamalla kaamosvalot pihalle tai parvekkeelle. Jouluvalot tuovat tunnelmaa talven pimeisiin iltoihin.

Suomessa illat pimenevät jo syksyllä, ja kausivalojen sesonki kestää elokuusta pitkälle kevääseen. Kausivaloissa loistavat nyt sisustukselliset valofiguurit, pisaraledit ja erilaiset valosarjat. K-Citymarketin valikoimasta löydät niin halutuimmat ulkovalot ja kausivalot kuin myös sisustusvalot olo- ja makuuhuoneeseen tai vaikka joulupöydän kattausta kaunistamaan.

VerkkokauppaanButton

Luo tunnelmaa valoköynnöksellä

Jouluisilla köynnösvaloilla saa viihtyisää tunnelmaa joulukotiin. Köynnösmalleissa riittää vaihtoehtoja luonnollisen vihreästä tähtivaloihin ja hauskoihin valomobileihin.

porokoynnosvalo 680

Poroköynnös sopii erityisen hyvin joulukuuseen – tai vaikka ikkunalle. Vihreä köynnösvalo sopii myös kattauksen tunnelmanluojaksi tai somisteeksi ikkunan- tai ovenpieliin.

koynnosvalo 680

Suosikeissa led-valoja ja pitkiä sarjoja

Led-valot ovat energiatehokkaita ja turvallisia käyttää. Led-valojen suosikkiväri Suomessa on edelleen lämmin valkoinen, mutta rinnalla myydään lisääntyvässä määrin myös kirkkaan valkoisia sekä värillisiä valoja.

Ulkovalosarjoissa pitkät valosarjat ovat helppoutensa ansiosta vuosi vuodelta kasvattaneet suosiotaan. Lyhyitä valosarjoja käytetään puolestaan paljon lyhtyjen sisällä, jossa ne ovat turvallinen ja vaivaton vaihtoehto aidolle kynttilälle. Ulkovaloja voi yhtä hyvin käyttää myös sisätiloissa. Kaikkiin ympäristöihin sopivien ulkovaloketjujen suosio on edelleen nosteessa.

Paristokäyttöiset valosarjat sopivat puolestaan tilaan, jossa pistorasiaa ei ole saatavilla.

Akryylieläimiä ja led-mobileja

Parvekkeelle tai puutarhamajaan voi ripustaa myös kevyen metallilangasta tehdyn led-tähden tai laittaa ruukkuun kasvin sijasta saman sarjan kartiovalon. Myös akryyliset eläimet ovat ulkovalojen kestosuosikkeja.

pisaraledit ja elaimet 680

Ripusta valokranssi ikkunaan

Korista ikkuna led-tähdellä tai aseta valokranssi parvekkelle. Led-tähdet ja -kranssit toimivat helppona ja kestävänä vaihtoehtona paperitähdille. Niiden uudenlaiset pisaraledit antavat kauniin, tunnelmallisen valon.

kranssit tahti 680

Kynttelikköjen sijalle ja rinnalle on tarjolla kapealle ikkunalaudalle sopivia jouluisia figuureja. Valofiguurit on valmistettu puun näköisestä MDF-levystä. Aseta valofiguuri vaikka ikkunalle, eikä turvallisen led-valon kanssa tarvitse pelätä verhojen syttymistä.

puufiguurit 680

Paloturvalliset led-kynttilät muistuttavat ulkonäöltään oikeita kynttilöitä. Ajastimen käyttö on helppoa ja säästää paristoja. Voit säätää kynttilän olemaan esimerkiksi kuusi tuntia päällä ja 18 tuntia pois. Uutuutena on myös ulkokäyttöön sopiva led-kynttilämalli kahdessa koossa.

K-Citymarketin valikoimasta löydät myös ikisuosikit, kuten tähtiverhot ja jääpuikkovalosarjat, sekä pihoille sopivat valopuut.

Pieni pöytäkuusi tuo joulun

Pienen asunnon joulukuusena toimii pöydälle asetettava led-kuusi. Joulukuuselle mietitään aina vaihtoehtoja, kun tilaa on vähän tai joulun aika kuluu sukulaisten luona tai matkoilla. Led-kuusi on vaivattomin vaihtoehto!

Ledkuusi 680

Kätevät paristokäyttöiset valot sopivat moneen

Paristolla toimivat valosarjat yleistyvät koko ajan. Niitä käytetään pääasiassa sisätiloissa, mutta myös ulkokäyttöisiä paristovalosarjoja on saatavilla ja niiden kysyntä on kasvussa. Monet paristosarjat on varustettu ajastimella ja voit asettaa ne loistamaan ympäristöystävällisesti itsellesi sopivaan ajankohtaan. Ajastinta hyödyntämällä saat pidennettyä paristojen vaihtoväliä. Pienet ja lyhyet paristovalot ovat monikäyttöisiä, kokeile niitä esimerkiksi ovikranssiin, lyhtyjen sisälle tai ruokapöydän kattaukseen. Vain mielikuvitus on rajana: yllätä kietaisemalla valosarja kukkakimpun ympärille tai pikkujoulukampaukseen!

Suurin osa sesonkivaloista kuuluu K-Citymarketin uuteen myhome-mallistoon. Kausivalojen, lyhtyjen ja koristeiden valikoimat vaihtelevat kaupoittain.

VerkkokauppaanButton