Koti ja hyvä olo
Syksyn ja talven 2019 kausivalotrendit

Syksyn ja talven 2019 kausivalotrendit

Aloita talveen laskeutuminen ripustamalla kaamosvalot pihalle tai parvekkeelle. Jouluvalot tuovat tunnelmaa talven pimeisiin iltoihin.

Suomen pitkän pimeänajan ansiosta kausivalojen sesonki kestää elokuusta pitkälle kevääseen. Kausivaloissa loistavat nyt sisustukselliset valotaulut ja erilaiset hehkulampun muotokieltä mukailevat valosarjat. K-Citymarketin valikoimasta löydät niin halutuimmat ulkovalot ja kausivalot kuin myös sisustusvalot olo- ja makuuhuoneeseen tai vaikka joulupöydän kattausta kaunistamaan.

VerkkokauppaanButton

Suosikeissa led-valoja ja pitkiä sarjoja

Led-valot ovat energiatehokkaita ja turvallisia käyttää. Led-valojen suosikkiväri Suomessa on edelleen lämmin valkoinen, mutta rinnalla myydään lisääntyvässä määrin myös kirkkaan valkoisia sekä värillisiä valoja.

Ulkovalosarjoissa pitkät valosarjat ovat helppoutensa ansiosta vuosi vuodelta kasvattaneet suosiotaan. Lyhyitä valosarjoja käytetään puolestaan paljon lyhtyjen sisällä, jossa ne ovat turvallinen ja vaivaton vaihtoehto aidolle kynttilälle.

Pisimmässä valosarjassa on huikeat 1000 valopistettä. Myös jatkettavat valosarjat ovat käytännöllisiä - niillä valaistuu suurempikin terassi tai puutarha. Paristokäyttöiset valosarjat sopivat puolestaan tilaan, jossa pistorasiaa ei ole saatavilla.

kausivalot ledvalosarja s19 680x680

Pallovalosarja sopii jokaiseen sisustukseen

Jo klassikoksi muodostuneet puuvillapallovalot sopivat sisustukseen ympäri vuoden. Ne antavat tunnelmallista valoa olohuoneen nurkkaan ja piristävät verhotankoon ripustettuna. Värikkäät pallovalot sopivat hyvin myös mörköjen torjunnassa lastenhuoneessa.

Suosittuihin puuvillapallosarjoihin on taas tuotu uusia väri- ja kokovaihtoehtoja. Pienet pallovalosarjat sopivat valkoisina, hopeisina ja kultaisina hyvin vaikkapa joulun kattauksiin ja isommilla, karkeammalla puuvillanarulla päällystetyillä palloilla luo tunnelmaa esimerkiksi makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen. Maalaisromanttisen sisustuksen ystävä valitsee kotiinsa pitsillä päällystetyn pallovalosarjan.

kausivalot pallovalosarja s19 680x680

Hehkuvia lamppuja ja valoeläimiä

Pehmeiden pallovalojen rinnalla suosittuja ovat hehkulamppua jäljittelevät koristevalot, joita saa sekä valoketjuina että yksittäisinä pöytäversioina.

kausivalot lamppusarja s19 680x680

Trendikkäitä ovat myös sisustukselliset led-valotaulut, joihin voi kirjoittaa vaikka suosikkimietelauseen irrotettavilla kirjaimilla tai kynällä. Uutuutena valotaulujen valikoimasta löytyy magneetilla esimerkiksi jääkaapin oveen kiinnitettävä pienikokoinen tekstivalotaulu sekä lastenhuoneeseen puinen yksisarvista esittävä valotaulu.

kausivalot tekstitaulut s19 680x680

Valmiit vaihdettavat tekstilevyt ovat löytäneet tiensä sesonkivaloihin ja erilaisiin juhlatilanteisiin muokattavalla teksti-valosarjalla toivotat vieraat tervetulleiksi niin syntymäpäiville kuin joulua viettämään. Erilaiset patsasmaiset sisustusvalot ovat nekin suosittuja kaikenikäisten keskuudessa - onko suosikkisi dinosaurus, kettu vai kani? Kasviaiheista innostunut valitsee rouhean kaktuksen.

kausivalot dinosaurus s19 680x680

K-Citymarketin valikoimasta löydät myös ikisuosikit, kuten tähtiverhot ja jääpuikkovalosarjat, sekä pihoille sopivat valoeläimet ja valopuut.

Kynttelikkö ja paperitähti tuovat joulun

Joulun lähestyessä ikkunoille nostetaan perinteiset 7-haaraiset puukyntteliköt sekä valkoiset paperitähdet. Paperitähdissä trendikäs sisustaja valitsee hopean, kullan, mustan tai syvän vihreän sekä punaisen sävyjä. Paperitähdistä uutuutena on saatavilla myös ulkokäyttöön sopiva malli sekä pieni paristovalosarjalla varustettu malli, joka sopii koristamaan esimerkiksi kirjahyllyä hyvin vaikka ilman valoakin.

kausivalot paperitahti s19 680x680

Kätevät paristokäyttöiset valot sopivat moneen

Paristolla toimivat valosarjat yleistyvät koko ajan. Niitä käytetään pääasiassa sisätiloissa, mutta myös ulkokäyttöisiä paristovalosarjoja on saatavilla ja niiden kysyntä on kasvussa. Monet paristosarjat on varustettu ajastimella ja voit asettaa ne loistamaan ympäristöystävällisesti itsellesi sopivaan ajankohtaan. Ajastinta hyödyntämällä saat pidennettyä paristojen vaihtoväliä. Pienet ja lyhyet paristovalot ovat monikäyttöisiä, kokeile niitä esimerkiksi ovikranssiin, lyhtyjen sisälle tai ruokapöydän kattaukseen. Vain mielikuvitus on rajana: yllätä kietaisemalla valosarja kukkakimpun ympärille tai pikkujoulukampaukseen!

Suurin osa sesonkivaloista kuuluu K-Citymarketin uuteen myhome-mallistoon. Kausivalojen, lyhtyjen ja koristeiden valikoimat vaihtelevat kaupoittain.

VerkkokauppaanButton