Kausivaloissa loistavat nyt origamit ja lämpimät värit

Kausivaloissa loistavat nyt origamit ja lämpimät värit

Aloita talveen laskeutuminen ripustamalla kaamosvalot pihalle tai parvekkeelle. K-Citymarketin laajasta valikoimasta löydät niin halutuimmat ulkovalot ja kausivalot kuin myös sisustusvalot olo- ja makuuhuoneeseen. 

Suomen pitkän pimeänajan ansiosta kausivalojen sesonki kestää syyskuusta pitkälle kevääseen. Led-valot ovat energiatehokkaita ja turvallisia käyttää.

Ulkovalojen uudet värit

Talven sinivalkoisuus näkyy puuvillapallosarjoissa sekä led-nauhoissa, joissa vuorottelevat siniset ja valkoiset lamput.

Vilkkuvien valosarjojen rinnalle nousevat tänä syksynä uudenlaiset, rauhallista ja harmonista valoa säteilevät sarjat. Ledivalojen suosikkiväri on edelleen lämmin valkoinen. Rinnalla myydään kirkkaan valkoisia ja värillisiä valoja. Uusi ledisarjojen trendiväri on kauniin punertava meripihkan sävy.

Ulkovalosarjoissa tarjolla on asiakkaiden toiveesta entistä pidempiä valosarjoja. Suurimmassa myynnissä olevassa sarjassa on huikeat 700 led-valopistettä.

Pallovalosarja sopii jokaiseen sisustukseen

Huipputrendikkäisiin puuvillapallosarjoihin on saatu paljon uusia väri- ja kokovaihtoehtoja.

Puuvillapallot sopivat sisustukseen ympäri vuoden. Ne antavat tunnelmallista valoa olohuoneen nurkkaan ja piristävät verhotankoon ripustettuna. Värikkäät pallovalot toimivat erinomaisesti myös mörköjen torjunnassa lastenhuoneessa.

Pehmeiden pallovalojen rinnalle ovat nousemassa kulmikkaat origamikuviot. K-Citymarketin valikoimasta löydät myös ikisuosikit: tähtivalot sekä pihoille sopivat valopeurat.

Kynttelikkö tuo joulun

Joulun lähestyessä ikkunoille nostetaan perinteiset 7-haaraiset puukyntteliköt sekä valkoiset paperitähdet.

Modernimpaan sisustukseen sopivat metallikyntteliköt ja sisustukselliset valotähdet, joissa niissäkin trendikkäin materiaali on nyt metalli.

Paristokäyttöinen valosarja sopii ulos ja sisälle – tai vaikka kampaukseen.

  • Paristolla toimivat valosarjat yleistyvät koko ajan. Niitä on saatavilla myös ulkokäyttöön.
  • Monet paristosarjat on varustettu ajastimella. Voit asettaa ne loistamaan esimerkiksi illasta aamuun.
  • Pienet ja lyhyet paristovalot ovat monikäyttöisiä. Kokeile esimerkiksi ovikranssiin, lyhtyjen sisälle tai ruokapöydän kattaukseen.
  • Vain mielikuvitus on rajana! Yllätä kietaisemalla valosarja kukkakimpun ympärille tai pikkujoulukampaukseen.

Kausivalojen, lyhtyjen ja koristeiden valikoima vaihtelee kaupoittain.

Sinua saattaisi kiinnostaa