Syksyn ja talven kausivalotrendit

Syksyn ja talven kausivalotrendit

Päivitetty 2.11.2022

Aloita talveen laskeutuminen ripustamalla kausivalot pihalle tai parvekkeelle. Jouluvalot tuovat tunnelmaa talven pimeisiin iltoihin.

Suomessa illat pimenevät jo syksyllä, ja kausivalojen sesonki kestää elokuusta pitkälle kevääseen. Kausivaloissa loistavat nyt sisustukselliset valofiguurit, pisaraledit ja erilaiset valosarjat. K-Citymarketin valikoimasta löydät niin halutuimmat ulkovalot ja kausivalot kuin myös sisustusvalot olo- ja makuuhuoneeseen tai vaikka joulupöydän kattausta kaunistamaan.

VerkkokauppaanButton

Erilaiset valosarjat

Led-valot ovat energiatehokkaita ja turvallisia käyttää. Led-valojen suosikkiväri Suomessa on edelleen lämmin valkoinen, mutta rinnalla myydään lisääntyvässä määrin myös kirkkaan valkoisia sekä värillisiä valoja.

Ulkovalosarjoissa pitkät valosarjat ovat helppoutensa ansiosta vuosi vuodelta kasvattaneet suosiotaan. Lyhyitä valosarjoja käytetään puolestaan paljon lyhtyjen sisällä, jossa ne ovat turvallinen ja vaivaton vaihtoehto aidolle kynttilälle. Ulkovaloja voi yhtä hyvin käyttää myös sisätiloissa. Kaikkiin ympäristöihin sopivien ulkovaloketjujen suosio on edelleen nosteessa.

Paperitähdet

Paperitähti on perinteinen ja suosittu koriste, joka tuo kaunista tunnelmaa pimeyteen. Tähdistä löytyy erilaisia kokoja ja värejä.

Ripusta valokranssi ikkunaan

Korista ikkuna tai parveke led-kranssilla tai led-sydämellä. Nämä toimivat helppona ja kestävänä vaihtoehtona paperitähdille. Niiden uudenlaiset pisaraledit antavat kauniin, tunnelmallisen valon.

Koristevalot

Led-valopuu toimii kauniina sisustuselementtinä tai pienen asunnon joulukuusena. Joulukuuselle mietitään aina vaihtoehtoja, kun tilaa on vähän tai joulun aika kuluu sukulaisten luona tai matkoilla. Led-valopuu on vaivattomin vaihtoehto!

Perinteinen kynttelikkö luo tunnelmaa joulun odotukseen. Kynttelikköjen sijalle ja rinnalle on tarjolla kapealle ikkunalaudalle sopivia jouluisia led-kynttilöitä.

Tunnelmalliset valot kotiin ja terassille