Löydä oma talviurheilulajisi

Löydä oma talviurheilulajisi

Nyt on aika kaivaa luistimet, pulkat ja muut talvikamppeet esiin ja suunnata pihamaalle telmimään! K-Citymarketin talviurheiluvalikoimasta löytyy jokaiselle jotakin. Mikä on sinun suosikkilajisi?

Varusteet pulkkamäkeen…

Mäenlasku on tuttu ja hauska tapa viettää lumista talvipäivää. Perinteisellä ahkiolla eli pulkalla lasku onnistuu leikiten! Kokeneemmat ottavat alleen nopean ja kestävän Stiga Snow Racer -rattikelkan tai Stiga Snow Rider -laskukelkan carving-suksilla. Rämäpäät liukuvat mäkeä alas vaikkapa pehmeästä foam-materiaalista valmistetulla kahvallisella Stiga Snow Rocket 85 Twintale -liukurilla. Talven 2017/2018 uutuutena on myös vauhdikas Stiga Snow Rider -lumipotkulauta.

…tasamaalle…

Jos pulkkamäki ei houkuttele, voi lumesta nauttia myös tasaisella maalla. Perheen nuorimmat pääsevät lasten potkukelkalla reippaasti eteenpäin. Perheen pienimpiä voi vetää perässä Orthexin vauvapulkalla, jossa on erinomainen istuin matkanteosta nauttimiseen.

Reippaille pienille hiihtäjille valikoimasta löytyy Stiga Snow Fling -suksipaketti (90 cm ja 100 cm), johon kuuluu sukset ja sauvat. Suksia ei tarvitse voidella ja niissä on tukevat säädettävät siteet.

… ja luistinradalle

Luistelu on monelle mieluinen talviurheilulaji. Piditpä sitten jääkiekosta tai taitoluistelusta, K-Citymarketista löydät oikeat varusteet radalle!

Aloittelijoiden kannattaa vetää jalkaansa Minni- tai NHL 4000 -harjoitusluistimet. Konkarit liikkuvat jäällä tottuneemmin poikien Bauer-, CCM- tai NHL- sekä tyttöjen CCM Glitter -luistimilla.

Jääkiekkoa varten tarvitaan laadukkaat varusteet. NHL maalivahdinsetti sisältää 23" jalkasuojat, suurikokoisen kilven sekä räpylän ja NHL katukiekkomaskissa on kestävä ABS-kuori ja hyvin kasvoja suojaava metalliverkko. Käteen vielä CCM Ultimate YTH -jääkiekkomaila ja ei muuta kuin mars, jäälle! 

Katso myös vinkit oikeanlaisten luistinten hankintaan >>

Sinua saattaisi kiinnostaa