Koti ja hyvä olo
Löydä oma talviurheilulajisi

Löydä oma talviurheilulajisi

Nyt on aika kaivaa luistimet, pulkat ja muut talvikamppeet esiin ja suunnata pihamaalle telmimään! K-Citymarketin talviurheiluvalikoimasta löytyy jokaiselle jotakin. Mikä on sinun suosikkilajisi?

Varusteet pulkkamäkeen…

Mäenlasku on tuttu ja hauska tapa viettää lumista talvipäivää. Perinteisellä ahkiolla eli pulkalla lasku onnistuu leikiten! Kokeneemmat ottavat alleen nopean ja kestävän Stiga Snow Racer Colour Pro -rattikelkan joka on saatavilla upeissa väreissä. Rämäpäät liukuvat mäkeä alas vaikkapa pehmeästä foam-materiaalista valmistetulla kahvallisella Stiga Snow Rocket 85 Twintale tai Stiga Snow Rocket 110 Twintale -liukurilla. Liukurit ovat saatavilla uusilla upeilla grafiikoilla kaudelle 2018-2019.

talviurheilu kuvitus stiga 680x300

Kuvassa Stiga Snow Racer Colour Pro -rattikelkka ja Stiga Snow Rocket 80 Graffiti Pink -liukuri

…tasamaalle…

Jos pulkkamäki ei houkuttele, voi lumesta nauttia myös tasaisella maalla. Perheen pienimpiä voi vetää perässä Orthexin vauvapulkalla, jossa on erinomainen istuin matkanteosta nauttimiseen tai Plastexin metallijalaksilla varustetulla ahkiolla.

Reippaille pienille hiihtäjille valikoimasta löytyy Stiga Snow Fling -suksipaketti (90 cm ja 100 cm), johon kuuluu sukset ja sauvat. Suksia ei tarvitse voidella ja niissä on tukevat säädettävät siteet.

talviurheilu pulkka 680

Kuvassa Plastex ahkio metallijalaksilla

…ja luistinradalle

Luistelu on monelle mieluinen talviurheilulaji. Piditpä sitten jääkiekosta tai taitoluistelusta, K-Citymarketista löydät oikeat varusteet radalle!

Aloittelijoiden kannattaa vetää jalkaansa Cantop Lily Jr. tai Range 1.0 -harjoitusluistimet. Konkarit liikkuvat jäällä tottuneemmin poikien Bauer sekä tyttöjen Cantop Lily -luistimilla.

Jääkiekkoa varten tarvitaan laadukkaat varusteet. Ylle Bauer ja CCM -jääkiekkohanskat ja -kypärät sekä käteen CCM Ultimate Jr., Sr. tai YTH -jääkiekkomaila ja ei muuta kuin mars, jäälle!

talviurheilu luistimet 680

Kuvassa Bauer-luistimet, Lily Junior harjoitusluistimet sekä CCM Ultimate Sr. jääkiekkomaila

Katso myös vinkit oikeanlaisten luistinten hankintaan