Oman kylän kauppa
K-Market

K-Market

Se oman kylän ja korttelin ihan oma kauppa. Tutustu maailman parhaiden kylien kauppiaiden elämään ja koe millaista oman kylän kauppa on parhaimmillaan.

Kiliseviä kolikoita, ostoslistan tavausta, kaverusten seikkailulla suurten ovien avausta. Onneksi voi hihasta vetää tuttua kassatätiä, kun ollaan omassa lähikaupassa, ekaa kertaa ilman äitiä.

Uusi kyläläinen sisään astelee ja miettiväisenä hyllyjä uusia tuijottelee. Kauppias tervetuloa kylälle toivottaa ja kysyy, jos mitenkään voi auttaa.

Nuorelle parille taas lähikauppa tuttu on, kunnes lapsen syntymä sekoittaa kuvion. Nyt uusien hyllyjen äärellä, jakaa naapurit neuvoja lämmöllä.

Elämän muutosten tukena. Omana kylän kauppana.

K-Market – Oman kylän kauppa

Rakkaus yllätti Jaanan lähikaupassa – ”Sain parasta, mitä lihatiskistä löytyi”

Omasta lähikaupasta syntyy paikka, johon kehittyy henkilökohtainen suhde ja siihen liittyy mukavia muistoja. Lähikaupan hyllyjen välistä saattaa jopa löytyä rakkaus.

Rakkaus alkaa oman kylän kaupasta ›

Kaikilla pitäisi olla mahdollisuus työntekoon

"Mun sydän ja näkemys on ainakin avartunut."Pieniä suuria tekoja
Kurkkaa oman kylän tai korttelin kaupan aukioloajat, valikoima tai kauppiaan terveiset.
Astu kauppaan ›

Pienet asiakkaat oppivat lähikaupassa tärkeitä taitoja – ”Ne ovat aina liikuttavia tilanteita”

Hiidenrannan K-Marketissa kauppias auttaa etsimään sopivan tuotteen, oli se sitten sinitarra tai syntymäpäiväkukka. Hyvä palvelu kuuluu ihan kaikille – ikään katsomatta.Astu kauppaan

Oman kylän kaupan tunnelmaa

Oman kylän kauppa on paikka, jossa asiakkaat tulevat kohdatuksi ja kuulluksi. Tutustu asiakkaiden tarinoihin
Arjen apunasi toimii verkkokauppa, toimitamme ruokaostokset kotiovelle aina turvallisesti.
Siirry ostoksille ›

Heijastava kauppakärry

Huippusuosittu heijastava ostoskassi saa jatkoa. Oman kylän kaupoista on saatavilla pimeyden heijastavin kauppakaveri, heijastava kauppakärry!

Tutustu ›

    Jos ei löydy, niin hommataan

    Mikä on mielestäsi ehdoton herkku tai hyve kesän viettoon? Mikäli suosikkisi puuttuu, kerro se meille. Toteutamme toiveet mahdollisuuksien mukaan.Lue miten se onnistuu
    Pientä purtavaa? Lounasta työpäivään? Mirrille kuivamuonaa? Nämä ja monet muut löydät oman kylän ja korttelin kaupastasi.
    Astu kauppaan ›