K-Ruoka-sovellus uudistuu! Lue lisää täältä.
K-Market

K-Market

Se oman kylän ja korttelin ihan oma kauppa. Tutustu maailman parhaiden kylien kauppiaiden elämään ja koe millaista oman kylän kauppa on parhaimmillaan.

Kiliseviä kolikoita, ostoslistan tavausta, kaverusten seikkailulla suurten ovien avausta. Onneksi voi hihasta vetää tuttua kassatätiä, kun ollaan omassa lähikaupassa, ekaa kertaa ilman äitiä.

Uusi kyläläinen sisään astelee ja miettiväisenä hyllyjä uusia tuijottelee. Kauppias tervetuloa kylälle toivottaa ja kysyy, jos mitenkään voi auttaa.

Nuorelle parille taas lähikauppa tuttu on, kunnes lapsen syntymä sekoittaa kuvion. Nyt uusien hyllyjen äärellä, jakaa naapurit neuvoja lämmöllä.

Elämän muutosten tukena. Omana kylän kauppana.

K-Market – Oman kylän kauppa

K-Marketit ovat kiusaamisvapaita vyöhykkeitä

Jokaisella meistä on vastuu puuttua kiusaamiseen. Me julistimme kaikki lähes 800 K-Marketia kiusaamisvapaaksi vyöhykkeeksi. Kiusaamisvapaa vyöhyke on turvapaikka, jossa lapsi voi olla juuri sellainen kuin on ja olla suojassa kiusaajilta. K-Marketissa on aina paikalla aikuinen, jonka puoleen kiusaamistilanteissa voi kääntyä. Kaupan henkilökunta kuuntelee ja auttaa etsimään apua. Lue artikkeli
  Kurkkaa oman kylän tai korttelin kaupan aukioloajat, valikoima tai kauppiaan terveiset.
  Astu kauppaan ›

  Wolttaa ostokset K-Marketista! Pikatoimitus jo yli 30 paikkakunnalla

  K-Market löytyy Wolt-sovelluksesta jo yli 30 paikkakunnalla! Tilattavissa tuhansia tuotteita - jopa kaupan koko valikoima - pikatoimituksella joukossaan Pirkka- ja Pirkka Parhaat -suosikkeja sekä vain K-kaupoissa myytäviä tuotteita. Voit myös toivoa valikoimiin omia suosikkejasi. Lue artikkeli

   Pienet asiakkaat oppivat lähikaupassa tärkeitä taitoja – ”Ne ovat aina liikuttavia tilanteita”

   Hiidenrannan K-Marketissa kauppias auttaa etsimään sopivan tuotteen, oli se sitten sinitarra tai syntymäpäiväkukka. Hyvä palvelu kuuluu ihan kaikille – ikään katsomatta.Astu kauppaan
   Arjen apunasi toimii verkkokauppa, toimitamme ruokaostokset kotiovelle aina turvallisesti.
   Siirry ostoksille ›
   Pientä purtavaa? Lounasta työpäivään? Mirrille kuivamuonaa? Nämä ja monet muut löydät oman kylän ja korttelin kaupastasi.
   Astu kauppaan ›