Oman kylän kauppa

Se oman kylän ja korttelin ihan oma kauppa. Tutustu maailman parhaiden kylien kauppiaiden elämään ja koe millaista lähiruoka on parhaimmillaan.

K-Market-logo-680x50

Suomalaisen ruoantuotannon ja lähiruoan puolesta puhuminen on K-Marketeille ensiarvoisen tärkeää. Lähes 780 K-Marketia tarjoaa lähiruokaa omilta kyliltä ympäri Suomen.

Kauppias tuntee paikalliset tuottajat sekä asiakkaidensa makutottumukset ja tuo lähiseudun parhaat tuotteet helposti saatavillesi. Tuottajille on kunnia-asia saada omat tuotteensa alueen kuluttajille mahdollisimman nopeasti sekä mahdollisimman tuoreina.

Meiltä löytyy hyllystä juuri ne herkut ja ruoat, mitä alueella tykätään syödä. Ja sellaiset palvelut, mitä täällä tarvitaan.

Pidetään tästä omasta kylästä ja korttelista sekä sen porukasta huolta.

K-Market – Oman kylän kauppa.

Toiveita ovien takaa

Uusi kauppias soitteli ovikelloja ja kyseli toiveita lähikaupalle – nyt hyllyistä löytyy muun muassa Mörttiröpöä.

Näin syntyi kauppa tekstiilitehtaaseen  ›

Yrittäjäpariskunta organisoi ravintolaruoan kuljetuksen Ronald McDonald -talolle

Ronald McDonald Lastentalosäätiö ja K-ryhmä yhteistyöhön – tavoitteena helpottaa vaikeassa tilanteessa olevien perheiden ruokahuoltoa.Tutustu yhteistyöhön

Loppukesään oman kylän kaupasta

Satoi tai paistoi, nämä ainekset löytyvät läheltä! Tutustu tuotevinkkeihin

Sitkeydellä ja kyläkaupan voimalla

Kyläkauppa on vahvasti mukana asukkaiden arjessa – ”Jos ei muuten onnistu, niin talkoilla tehdään!”

Hyppää mukaan Vimpelin vauhtiin ›

Lähiruoka kannattelee koko kylää

”Onko Pete tuonut tänään muikkuja? Tai Heikki savukalaa?" K-Market Kruunu ja muut lähes 780 K-Marketia tarjoavat lähiruokaa omilta kyliltä ympäri Suomen. Tiedätkö lähiruoasta, mikä on supikas?

Tutustu Punkaharjun kauppaan ›

Kauppias paikallisen lähituotebrändin kehittäjänä

K-Market Pyhäjärven kauppias Arto pitää tärkeänä tehtävänään suosia lähiseudun tuottajia. Lue artikkeli

Oman kylän kauppiaat

Mistä on tehty oman kylän kauppiaat? Tunnistatko oman kylän kauppiaan kädenjäljen? Esittelemme kauppiaiden elämäntarinoita ympäri Suomea.

Kurkkaa kauppiaiden tarinoita ›
Pientä purtavaa? Lounasta työpäivään? Mirrille kuivamuonaa? Nämä ja monet muut löydät oman kylän ja korttelin kaupastasi.
Astu kauppaan ›

Kahvikissan kauppa

Oululaisen K-Market Kastellin kauppias Elina ilahduttaa asiakkaitaan tarjoamalla heille ihan yllättäen kahvia.Lue oululaisten tarina

Mummobussilla koko kylä kauppaan

Juuniemellä, Keminjärvellä Rinteen kauppiasveljekset ovat kuljettaneet ikäihmisiä kauppaan jo 46 vuoden ajan. Isoisän isä on tehnyt pojille yhden kirjallisen vaatimuksen kaupan pitämiseen, jota ei rikota tänäkään päivänä.

Tutustu mummobussin alkulähteisiin ›

Kannuksen nuorten puolella

K-Market Herkun kauppias Mariitta Kangas haluaa antaa mahdollisuuden työharjoitteluun kaikille nuorille.Lue kannuslaisten tarina

Kauppa-apua erityisellä tavalla

Asiakkaiden tarpeiden huomioiminen on kauppiaille sydämen asia. K-Market Kalliossa asiakkaat huomioidaan erityisellä tavalla.

Siirry Kallion K-Marketiin  ›
Kurkkaa oman kylän tai korttelin kaupan aukioloajat, valikoima tai kauppiaan terveiset.
Astu kauppaan ›

Kälviän kauppiaat liikuttavat kyläläisiä

K-Market Kälviän kauppiaat Minna ja Patrik Vähähyyppä pitävät sydämen asiana sitä, että saavat kälviäläiset liikkeelle. Lue kälviäläisten tarina