K-Market

K-Market

Päivitetty 19.1.2022

Se oman kylän ja korttelin ihan oma kauppa. Tutustu maailman parhaiden kylien kauppiaiden elämään ja koe millaista oman kylän kauppa on parhaimmillaan.

Kiliseviä kolikoita, ostoslistan tavausta, kaverusten seikkailulla suurten ovien avausta. Onneksi voi hihasta vetää tuttua kassatätiä, kun ollaan omassa lähikaupassa, ekaa kertaa ilman äitiä.

Uusi kyläläinen sisään astelee ja miettiväisenä hyllyjä uusia tuijottelee. Kauppias tervetuloa kylälle toivottaa ja kysyy, jos mitenkään voi auttaa.

Nuorelle parille taas lähikauppa tuttu on, kunnes lapsen syntymä sekoittaa kuvion. Nyt uusien hyllyjen äärellä, jakaa naapurit neuvoja lämmöllä.

Elämän muutosten tukena. Omana kylän kauppana.

K-Market – Oman kylän kauppa

"Hei, miks sä käyt täällä?"

Suomessa on lähes 800 K-Marketia, joista jokainen on ihan omanlaisensa, kuten asiakkaatkin. Kauppias henkilökuntineen rakentaa kaupan valikoiman ja palvelut juuri oman alueensa asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Lue artikkeli

Meidän kauppa on kiusaamisvapaa vyöhyke

Kaikki lähes 800 K-Marketia Hangosta Nuorgamiin ovat kiusaamisvapaita vyöhykkeitä.Lue artikkeli
Kurkkaa oman kylän tai korttelin kaupan aukioloajat, valikoima tai kauppiaan terveiset.
Astu kauppaan ›

K-Market kotiisi hetkessä Woltilla

K-Market löytyy Wolt-sovelluksesta jo lähes 60 paikkakunnalla! Tilattavissa jopa 5000 tuotetta pikatoimituksella joukossaan Pirkka- ja Pirkka Parhaat -suosikkeja sekä vain K-kaupoissa myytäviä tuotteita. Voit myös toivoa valikoimiin omia suosikkejasi. Lue artikkeli

  Pienet asiakkaat oppivat lähikaupassa tärkeitä taitoja – ”Ne ovat aina liikuttavia tilanteita”

  Hiidenrannan K-Marketissa kauppias auttaa etsimään sopivan tuotteen, oli se sitten sinitarra tai syntymäpäiväkukka. Hyvä palvelu kuuluu ihan kaikille – ikään katsomatta.Astu kauppaan
  Arjen apunasi toimii verkkokauppa, toimitamme ruokaostokset kotiovelle aina turvallisesti.
  Siirry ostoksille ›
  Pientä purtavaa? Lounasta työpäivään? Mirrille kuivamuonaa? Nämä ja monet muut löydät oman kylän ja korttelin kaupastasi.
  Astu kauppaan ›