Kesko Sovellus Kesä Sovelluksen artikkelisivut 1440x550 plussakortti

K-Ruoka-sovelluksen Plussa-kortti

Julkaistu 12.6.2024

Plussa-kortti löytyy nyt myös K-Ruoka-sovelluksesta. Näytä Plussa-kortin viivakoodia kassalla ja hyödynnä Plussa-edut helposti.

Löydät Plussa-kortin sovelluksen koti-näkymän yläosan pikavalinnoista ja alavalikon Sinä-osion Näytä Plussa-kortti -osiosta. Näytä Plussa-kortin viivakoodi myyjälle tai skannaa se itsepalvelukassalla.

K-Ruoka-sovelluksen Plussa-kortti toimii kaikissa K-ryhmän omien ketjujen kaupoissa (ei sopimuskaupoissa).

K-Ruoka Plussa-viivakoodi kuvituskuva 680x300

Näin saat Plussa-kortin näkyville kännykästäsi nopeasti

Tiesitkö, että pääset Plussa-kortillesi myös supernopeasti K-Ruoka-sovelluksesta? Näin saat helposti Plussa-korttisi näkyville, kun olet maksamassa ostoksiasi kassalla!

  1. Paina K-Ruoka-sovelluksen kuvaketta kännykässäsi pitkään. Tämän pitäisi avata sovelluksen kohdalle kuplan, jonka sisällä on "Näytä Plussa-kortti"-linkki.

  2. Linkkiä painamalla avautuu näkymä K-Ruoka-sovelluksen Plussa-viivakoodiin, jonka voit näyttää myyjälle tai skannata itsepalvelukassalla.

VINKKI! Android-puhelimen käyttäjät voivat lisätä Plussa-kortin pikakuvakkeen kännykän kotinäkymään painamalla pitkään kuplassa olevaa "Näytä Plussa-kortti"-linkkiä. Kuvaketta painamalla pääset suoraan Plussa-viivakoodiin.

K-Ruoka-sovellus-Plussa-oikotie

Huomioithan, ettei Plussa-rahaa voi käyttää K-Ruoka-sovelluksen Plussa-korttilla.

Haluatko tilata Plussa-kortin? Tilaa se veloituksetta täältä.

Ajankohtaista K-Ruoka-sovelluksessa