Kesän maistuvimmat maustekastikkeet Hellmann´silta

Kesän maistuvimmat maustekastikkeet Hellmann´silta

Hellmann’s on tuonut salaatin ystävien iloksi kaksi uutta, ainutlaatuista tuotesarjaa. Lisäksi yli 100-vuotias majoneesistaan tunnettu brändi lanseerasi täysin uudistuneen luomumajoneesin, street food -kastikkeita sekä kesän grilliherkkuihin sopivat maustekastikkeet.

Hellmann’s Street Food -kastikkeet - uusia makuja katuruokaan

Katuruoka innostaa kokeilemaan uusia makuja eri puolilta maailmaa. Uudet, herkulliset Hellmann’s Street Food -kastikkeet tekevät erilaisten katuruokien maustamisen helpoksi ja takaavat aina onnistuneen, haluamaasi makumaailmaan sopivan lopputuloksen.

Katuruoasta inspiraationsa saaneiden kastikkeiden salaisuus piilee niiden korkealaatuisissa raaka-aineissa ja täyteläisessä koostumuksessa. Raikkaat maut tuovat mahdollisuuden maustaa myös tutut ruoat uudella tavalla. Eri makuvariantit sopivat erinomaisesti esimerkiksi tacojen, salaattien, pitaleipien ja wrapien viimeistelyyn. Kaikissa kastikkeissa on myös uusi, annostelua helpottava korkki, jonka avulla voit helposti tuoda katuruokakeittiön kotiisi.

hellmanns streetfood kastikkeet 680x300

Hellmann's Garlic-Jalapeño Street food -kastikkeen tulinen makumaailma sopii meksikolaisten ruokien viimeistelyyn. Reilusti valkosipulia, jalapenoa ja chiliä sisältävä kastike on täydellinen kumppani esimerkiksi tacoille.

Kevyesti jalapenolla terästetty Hellmann´s Avocado Street Food -kastike on kesäisen raikas vaihtoehto niin salaattien kuin vaikkapa tortillojen maustamiseen. Kannattaa kokeilla myös paistetun pizzan päällä!

Trendikäs Hellmann´s Hummus Street food -kastike tuo aidon välimerellisen tuulahduksen katuruokiisi. Perinteiseen tapaan kikherneistä makunsa saava kastike on luonteva valinta esimerkiksi falafelien ja pitaleipien kastikkeeksi.

Hellmann’s salaatinkastikkeet – modernit klassikot uudella twistillä

Kesän kynnyksellä raikkaat salaatit kaipaavat seurakseen herkullisia makuja suosikkiruokien viimeistelyyn.

Hellmann'sin salaattikastikkeet tuovat uuden modernin twistin klassikkomakuihin! Kastikkeet on valmistettu rakkaudella 100% luonnollisista ja simppeleistä raaka-aineista tuomaan herkullisia ja jännittäviä makuja salaatteihisi. Makuina täyteläisen savuinen Smoky Caesar, kirpeän raikas Yoghurt & Lime, hunajaisen lempeä Honey & Mustard sekä sitruunainen Lemon & Basil.

hellmanns kastikkeet salaatinkastikkeet 680

Yoghurt & Lime -kastikkeessa limetin raikas kirpeys tasapainottaa täydellisesti samettisen jogurtin täyteläisyyttä. Tämä eksoottinen kastike sopii täydellisesti esimerkiksi katkarapusalaattiin tai kesäisiin vihersalaatteihin raikkaiden hedelmien kanssa.

Smoky Caesar -kastike sopii kruunaamaan perinteisen caesarsalaatin herkullisella täyteläisen savuisella maulla sekä täydentää kesäiset grillatut kasvikset.

Honey & Mustard -salaattikastikkeessa makea hunaja yhdistyy lempeän mausteiseen sinappiin tuoden salaatteihisi kunnolla luonnetta ja herkullista makua. Kokeile raikkaissa vihersalaateissa ja tuo uutta makua perunasalaatteihin Honey & Mustard kastikkeella.

Lemon & Basil sopii esimerkiksi raikkaan vihersalaatin maustamiseen ai tuoreen parsan kanssa. Kokeile myös esimerkiksi kanan tai kalan marinointiin tuodaksesi uutta raikkautta ruokaan!

Hellmann’s vinaigrettet – maku aidoista hedelmistä ja kasviksista

Hellmann'sin vinaigrettet on tehty aidosta hedelmälihasta, kasviksista, öljyistä sekä viinietikasta. Nämä makua ja väriä pursuavat kastikkeet ovat täydellinen lisä ruokaisiin salaatteihin ja maustavat vaivatta couscous-, bulgur- ja kvinoasalaattipohjat herkullisen raikkaiksi.

hellmanns kastikkeet vinaigrette 680

Tomaatti-Punajuuri -vinaigrette sopii salaattien lisäksi esimerkiksi liharuokien kanssa nautittavaksi. Hedelmäinen Mango-vinaigrette tuo trooppisen säväyksen salaatteihisi, kruunaa hedelmäiset salaatit ja korostaa esimerkiksi mangon ja muiden eksoottisten hedelmien makua ja on nappivalinta myös rapujen ja muiden merenelävien kaveriksi! Paprikaisella Bell Pepper -vinaigrettella voit maustaa myös grillatut kasvikset ja kanan.

Hellmann’s maustekastikkeet – kesän grilliherkkuja maustamaan

Hellmann’sin uudet maustekastikkeet tuovat herkullista makua hampurilaisiin, hot dogeihin ja täytettyihin leipiin. Lisäksi ne tarjoavat helpon tavan grilliruokien maustamiseen. Kolme täyteläisen herkullista makua: Burger, Hunajasinappi ja Béarnaisekastike.

hellmanns kastikkeet maustekastikkeet 680

Hellmann's Béarnaisekastike eli ranskalainen bearninkastike sopii liharuokiin, voileipiin tai ranskalaisten kanssa. Burgerkastike on street foodin kruunaamaton kuningas! Se sopii erinomaisesti esimerkiksi hampurilaisen väliin, uuniperunan kanssa tai perunasalaatin kastikkeena. Käytä Hellmann's Hunaja-Sinappikastiketta kanan kanssa, salaatteihin tai voileipiin.

Hellmann’s luomumajoneesi – luomuruoan ystäville kesän klassikkoruokiin

Yksinkertaisista ja luonnollisista raaka-aineista valmistettu Hellmann’s Luomumajoneesi on täyteläistä majoneesia, jota luomuruokaa suosiva voi käyttää aina hyvällä omallatunnolla. Luomumajoneesin pohjana on auringonkukkaöljy, eikä se sisällä lainkaan keinotekoisia väri- tai makuaineita.

hellmans kastikkeet majoneesi 680