Enemmän mehua, vähemmän sokeria

Enemmän mehua, vähemmän sokeria

Päivitetty 25.9.2023

Hartwallilla lanseerattiin uudet, vähemmän sokeria ja enemmän luonnollista makua sisältävät tulevaisuuden Jaffa Juicy -virvoitusjuomat.

Vähemmän sokeria – vaan ei makua

Suomalaisille on yhä tärkeämpää terveys ja hyvinvointi. Hedelmäisen herkullisissa Jaffa Juicy -juomissa on 30 prosenttia vähemmän sokeria kuin perinteisissä virvoitusjuomissa, mutta ei lainkaan keinotekoisia makeutusaineita.

Jaffa Juicy -juomien aito maku on peräisin luonnosta, sillä juomissa on vain luontaisia aromeja ja väriaineita. Herkullisen hedelmäinen maku on saatu aikaan tavallista korkeammalla mehupitoisuudella.

‒ Luonnolliset raaka-aineet, maltillinen määrä sokeria ja mehevä maku ovat yhdistelmä, joka todella toimii, hehkuttaa tuotepäällikkö Misme Halonen Hartwallilta.

Syksyn uutuusmaku on mehukas Karhunvatukka

Jaffa Juicy -tuotesarjaan kuuluu kaksi herkullista makua: raikas Vadelma-sitrus ja trooppinen Mango. Syksyn tullen valikoima kasvoi vielä kolmannella mehukkaalla maulla, Karhunvatukalla, jonka marjaisa maku sopii mainiosti syyssesonkiin.

Tulevaisuuden virvoitusjuoman tuotekehitystyö jatkuu – syksyn Karhunvatukka-maku on myynnissä rajoitetun ajan, ja uusia, herkullisia juomia kehitetään parhaillaan lisää.

‒ Luonnollisuus ja aitous ovat edelleen kasvavia trendejä, joten uskomme vähäsokeristen virvoitusjuomien olevan tulevaisuuden vaihtoehto, Misme Halonen ennustaa.