Peroni Nastro Azzurro 0,0 % on vahvasti mukana F1:ssä

Peroni Nastro Azzurro 0,0 % on vahvasti mukana F1:ssä

Julkaistu 30.7.2023

Peroni Nastro Azzurro 0.0% ja Aston Martin Aramco Cognizant Formula One™️ -tiimi tekevät yhteistyötä jo kolmatta vuotta peräkkäin.

Fanit näkevät Peroni Nastro Azzurro 0,0% -logon Aston Martin auton kyljessä sekä koko tiimin varustuksessa. Tänä vuonna Aston Martin tallin kuljettajina toimivat Fernando Alonso ja Lance Stroll. Vuonna 2022 yli 25 maassa lanseerattu Peroni Nastro Azzurro 0,0 % maistuu täsmälleen samalta kuin alkuperäinen Peroni Nastro Azzurro, mutta on täysin alkoholiton.

Peroni Nastro Azzurro 0,0% on valmistettu italialaisella intohimolla ja ammattitaidolla, jotta lopputulos olisi mahdollisimman raikas ja virkistävä. Sen herkullinen maku saadaan aikaan ainutlaatuisella reseptillä, jossa käytetään italialaista Nostrano dell’Isola maissia. Olut valmistetaan ja pullotetaan Italiassa.

Peroni artikkelin kuvituskuva

Peroni Nastro Azzurro 0,0 % tuo Super Premium -alkoholittoman oluen intohimoiselle maailmanlaajuiselle Formula 1 -yleisölle. Se on mukana jokaisessa Grand Prixissä Formula 1 -kalenterin mukaisesti ja erityisesti tällä kaudella menestyneen Aston Martin Aramco Cognizant Formula One™️ -tiimin käänteissä. Tällä kumppanuudella on myös keskeinen rooli tukea lisääntyvää alkoholittomien oluiden kysyntää.