Joustava prepaid-liittymä on loistovalinta kesäreissulle, älylaitteeseen tai mökin netiksi

Joustava prepaid-liittymä on loistovalinta kesäreissulle, älylaitteeseen tai mökin netiksi

Päivitetty 10.6.2024

Kun laiturin nokka tai ulkomaanmatka kutsuu, Telian prepaid-liittymillä pidät yhteyttä ja surffaat netissä huolettomasti. Nopeat 5G- tai 4G-yhteydet saat käyttöösi ilman yllätyskuluja ja vain siksi aikaa kuin niitä tarvitset.

Telian prepaid-liittymät ovat hyviä reissukavereita: ne toimivat Suomen hinnoilla kotimaan lisäksi Pohjolassa, Baltiassa ja valikoiduissa EU-maissa. Voit valita juuri sinulle sopivan paketin puhelinliittymäksi tai nettiyhteydeksi. Mikäli niin haluat, saat myöhemmin vaihdettua Telia Prepaid -liittymäsi laskutettavaksi liittymäksi saman numeron säilyttäen.

24-05-Telia-Prepaid-Kesko-Artikkeli-kuvitus-680x220

Huolettomalla ja laskuttomalla prepaidilla maksat vain käytöstä ennakkoon lataamillasi saldoilla. Lisää saldoa, netin käyttöaikaa tai prepaid-paketteja liittymällesi voit ladata netissä tai Telia Prepaid -sovelluksessa.

Uuden Telia Prepaid -puhelinliittymän mukana saat lisäksi Suomen suurimman 7 €:n aloitussaldon ja ensimmäisestä latauksesta vielä 5 € bonussaldoa.

Telia Prepaid -liittymän puhelimeen saat hintaan 4,90 € – ja kaupan päälle 7 € aloitussaldoa

• Telia Prepaid Netillä surffaat netissä 31 päivän ajan hintaan 18,90 € (normaalisti 19,90 €)

Monipuolisilla Telia Prepaid -liittymillä on reilusti käyttömahdollisuuksia

Telia Prepaid on turvallinen ja helppo liittymä lapselle, sillä siitä ei synny yllätyskuluja. Lataussovelluksella voit lisätä saldoa lapsen liittymään missä ja milloin vain. Saldon loppuessa yllättäen turvanumero auttaa – liittymästä voi yhä lähettää rajallisen määrän tekstiviestejä ja soittaa kahteen ennalta määritettyyn numeroon.

Prepaid Netti taas on erinomainen vaihtoehto mökille, sillä voit tilata sen joustavasti vain niille kuukausille, joina vietät aikaa mökillä. Reitittimen avulla jaat netin helposti useampaan laitteeseen.

Prepaid on huippuvalinta myös esimerkiksi koiran kaulapantaan, valvontakameraan tai riistakameraan, koska liittymästä ei koidu kuluja aktiivisen käytön ulkopuolella.

Telia Prepaid -liittymä K-ruokakaupoista

Tutustu ja tilaa Telia Prepaid -liittymä osoitteessa telia.fi/prepaid. Telia Prepaid -liittymät löydät myös K-Citymarketeista, K-Supermarketeista ja K-Marketeista.

Telia Prepaid -liittymä K-ruokakaupoista