Ostokset kotiovellesi K-Ruoka-verkkokaupasta

Ostokset kotiovellesi K-Ruoka-verkkokaupasta

Päivitetty 7.7.2021

Asutko kaukana kaupasta ja auto uupuu kotipihasta? Haluaisitko suuren kaupan valikoiman lähemmäs sinua? Tuntuuko painavien ruokaostosten kantaminen raskaalta? Haluaisitko suunnitella ja tehdä rauhassa tulevan viikon ostokset kotisohvaltasi? Kaipaatko uusia kokemuksia ja elämyksiä?

Varmista, sijaitseeko kotisi tai lomapaikkasi K-Ruoka-verkkokaupan kotiinkuljetuksen toimitusalueella syöttämällä toimitusosoitteen postinumero täällä. Voit myös katsoa verkkokaupat kartalla.

Kotiinkuljetuspalvelu on arjen helpottaja

Monet K-Ruoka-verkkokaupat tarjoavat arkea helpottavaa ja arjen arvokasta aikaa säästävää ruokaostosten kotiinkuljetuspalvelua. Voit tilata ruokaa netistä oman kotisi lisäksi myös toiseen osoitteeseen, kuten esimerkiksi mökille tai läheisiesi kotiovelle, mikäli postinumero on K-Ruoka-verkkokaupan toimitusalueella.

Verkkokauppatilauksen tekemiseen ohjeet löydät täältä.

VerkkokauppaanButton

Kotiinkuljetuksen toimitusajat ja hinnat

Kotiinkuljetuksen toimitusajat ovat kauppakohtaisia ja ajat saattavat pyhäpäivinä poiketa tavallisesta. Ostoslistan voi halutessaan lähettää vaikka neljä viikkoa ennen valittua toimituspäivää. Kun tilauksen tekee kirjautuneena, voi tilausta muokata lähettämisen jälkeen helposti kuinka monta kertaa vaan tilaushistorian tai sähköpostiin tuleen tilausvahvistuksen kautta.

Kotiinkuljetuksen hinta koostuu tilauksen käsittelystä, tuotteiden keräilystä kaupan hyllyistä ja varaston puolelta sekä ostosten toimittamisesta. Hinnat vaihtelevat hieman kaupoittain. Oman alueesi kaupan kotiinkuljetusmaksun voit tarkistaa täällä valitsemalla ensin kaupan. Tuotteiden hinnat ja tarjoukset ovat verkossa täysin samat kuin kivijalkakaupasta ostaessa. Kauppakohtainen pakkausmateriaalikustannus lisätään hintaan.

Ostokset veloitetaan vasta toimituspäivänä

Ostokset voi maksaa Visan ja MasterCardin pankki- ja luottokortilla (myös Visa Electron) verkkosivuilla tilauksen teon yhteydessä. Verkkomaksamisen voi valita tehdessään tilauksen kirjautuneena.

Osassa kaupoista maksaminen on mahdollista myös tuotteita vastaanottaessa pankki- tai luottokortilla. Ostosten kuljettajalla on tällöin mukana maksupäätelaite.

Laskulle ostaminen on mahdollista monissa kaupoissa yritysasiakkaille. Laskutussopimuksesta voi keskustella ja sopia suoraan toimittavan kaupan kanssa.

VerkkokauppaanButton

Tee tilaus verkkosivuilla tai K-Ruoka-sovelluksella

Tilauksen tekeminen verkkosivuillamme on vaivatonta ja helpottuu entisestään ensimmäisen tilauksen jälkeen. Voit tehdä verkkokauppatilauksen myös K-Ruoka-sovelluksen kautta mobiililaitteellasi (iOS ja Android). Katso tarkemmat ohjeet helppoon tilaamiseen.

Huomaathan, että toistaiseksi sovelluksella tehtyä tilausta ei voi muokata sovelluksen kautta. Voit muokata sovelluksella tehtyä tilausta sähköpostiisi lähetetyn tilausvahvistuksen kautta.