Verkkokauppa
Ostokset kotiovellesi K-Ruoka-verkkokaupasta

Ostokset kotiovellesi K-Ruoka-verkkokaupasta

Asutko kaukana kaupasta ja auto uupuu kotipihasta? Haluaisitko suuren kaupan valikoiman lähemmäs sinua? Tuntuuko painavien ruokaostosten kantaminen raskaalta? Haluaisitko suunnitella ja tehdä rauhassa tulevan viikon ostokset kotisohvaltasi? Kaipaatko uusia kokemuksia ja elämyksiä?

Varmista alkuun, oletko K-Ruoka-verkkokaupan toimitusalueella syöttämällä toimitusosoitteen postinumero täällä.

Klikkaa tuotteet koriin ja me hoidamme loput

Useat K-Ruoka-verkkokaupat tarjoavat suosittua, arkea helpottavaa ja arjen arvokasta aikaa säästävää ruokaostosten kotiinkuljetuspalvelua. Voit tilata ruokaostoksesi oman kotisi lisäksi myös toiseen osoitteeseen, kuten esimerkiksi mökille, työpaikalle tai läheisiesi kotiovelle, mikäli postinumero on K-Ruoka-verkkokaupan toimitusalueella. Verkkokauppatilauksen tekemiseen selkeät ohjeet löydät täältä.

VerkkokauppaanButton

Kotiinkuljetuksen toimitusajat ja hinnat

Kotiinkuljetuksen toimitusajat ovat kauppakohtaisia ja ajat saattavat pyhäpäivinä poiketa tavallisesta. Ostoslistan voi lähettää myös halutessaan vaikkapa neljä viikkoa ennen valittua toimituspäivää. Kun tilauksen tekee kirjautuneena, voi tilausta myös muokata lähettämisen jälkeen.

Kotiinkuljetuksen hinta koostuu tilauksen käsittelystä, tuotteiden keräilystä kaupan hyllyistä ja varaston puolelta sekä ostosten toimittamisesta. Hinnat vaihtelevat hieman kaupoittain. Oman alueesi kaupan kotiinkuljetusmaksun voit tarkistaa täältä. Kotiinkuljetuksen hinta on sama koko toimitusalueelle. Tuotteiden hinnat ja tarjoukset ovat verkossa täysin samat kuin kivijalkakaupasta ostaessa.

Ostosten maksaminen ostoksia vastaanottaessa tai verkossa

Ostokset voi maksaa Visan tai MasterCardin pankki- tai luottokortilla (myös Visa Electron) verkkosivuilla tilauksen teon yhteydessä suurimmassa osassa kauppoja. Verkkomaksaminen tulee mahdolliseksi kaikkiin verkkokauppoihin kevään ja kesän 2020 aikana, ja täältä näet kaupat, joihin verkkomaksaminen on vielä matkalla.

Jos kaupalla ei ole vielä verkkomaksamismahdollisuutta, voit maksaa ostokset tuotteita vastaanottaessa pankki- tai luottokortilla. Ostosten kuljettajalla on mukana maksupäätelaite.

VerkkokauppaanButton

Tee tilaus verkkosivuilla tai K-Ruoka-sovelluksella

Tilauksen tekeminen verkkosivuillamme on helppoa ja helpottuu entisestään ensimmäisen tilauksen jälkeen. Voit tehdä verkkokauppatilauksen vaivattomasti myös K-Ruoka-sovelluksen kautta mobiililaitteellasi (iOS ja Android). Katso tarkemmat ohjeet helppoon tilaamiseen.

Huomaathan, että toistaiseksi sovelluksella tehtyä tilausta ei voi muokata sovelluksen kautta. Sähköpostin tilausvahvistuksessa on linkki muokkaamaan tilausta osoitteessa k-ruoka.fi/kauppa, mikäli olet tehnyt tilauksen kirjautuneena sovelluksella tai verkkosivuilla.