Yhteys virhe

Ei yhteyttä internetiin. Yritetään luoda yhteyttä...

Neste K Kariston verkkotilauslomake


Nyt voit tilata Neste K Karistosta valmiita ruoka-annoksia ja lounasta pieneen tai isoon nälkään sekä erilaisia ruokatarvikkeita kaappisi täydennykseksi!
Valitse haluamasi tuotteet, ja täytä tietosi alla olevaan lomakkeeseen. Valmistamme ja keräämme tilauksesi, jonka voit noutaa ilmoittamanasi ajankohtana tai tilata kuljetuksen ostoksillesi.

Valitse kohdasta 6. haluamasi toimitustapa


NOUTO:
Tilatessasi samalle päivälle kirjoita "Noutopäivä"-kenttään kuluva päivämäärä. Kirjoita "Ajankohta"-kenttään  sinulle sopiva noutokellonaika. Voit tilata myös tuleville päiville valitsemalla ”Noutopäivä”-valinnasta haluamasi päivän ja toivomasi noutoajan. Huom. tilaus on noudettavissa jo tunnin kuluttua tilauksen jättämisestä.


KULJETUS (0-5 km etäisyydelle Neste K Karistosta):
Tilatessasi samalle päivälle kirjoita "Noutopäivä"-kenttään kuluva päivämäärä. Kirjoita tällöin "Ajankohta"-kenttään "Tänään" ja toivomasi toimitusaika puolen tunnin tarkkuudella. Voit tilata myös tuleville päiville valitsemalla ”Noutopäivä”-valinnasta haluamasi päivä ja toivomasi toimitusaika.

Muista merkitä lisätieto –kenttään puhelinnumerosi ja osoitteesi. Soitamme sinulle jos emme pysty toimittamaan haluamaasi aikaan. 
Jos sinulla on kysyttävää tilauksesi tekemiseen liittyen, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse (03-873190).

Maksutavat:
• Kassalla maksu (nouto)
• MobilePay vastaanottajakoodilla: 68846 (nouto ja kuljetus)
• Maksupääte (nouto ja kuljetus)

Käsittelemme tilauksia arkisin klo 6-21 ja viikonloppuisin 9-21

Kotipizzatilauksen yhdistäminen toimitukseen. Tee verkkokauppatilauksen jälkeen pizzatilaus osoitteessa kotipizza.fi ja kirjoita lisätietokenttään maininta "yhdistä k-ruoka verkkokauppatilaukseen". Näissä yhdistelmätilauksissa vain yksi kuljetusmaksu.

 

 

Ostoslista
Neste K Karisto
0,00

    Kokeile älykästä ostoslistaa!

    Kirjaudu sisään niin voit lisätä vakiotuotteesi ostoslistalle yhdellä painalluksella.
    Tuotehakuun