Ei yhteyttä internetiin. Yritetään luoda yhteyttä...
Pakastamme marjamme tuulitunnelissa, jossa pakastus tapahtuu minuuteissa. Tämän ansiosta vadelmamme säilyttää makunsa, rakenteensa ja koostumuksensa samana, kuin poimisit sen itse suoraan tuoreena. Sulaessa vadelmasta ei tule löysää, vetistä mössöä vaan toimii kauniina koristeena vaikka kakkua koristamaan. (Olemme teetättäneet ravintotietotestauksen laillistettulla ravitsemusterapeutti Maria Vakkurilla.) Aromikas Käyttö: sellaisenaan tai jogurttiin/smoothieen, hillo, leivonnaiset/jälkiruoat, mehukeitto - Sopii yhdistettäväksi muihin marjoihin Runsaskuituinen - 3,7 g/100 g -20 % päivän kuidusta saat 125 g vadelmia Monipuolisesti kivennäis- ja hivenaineita - Folaattia, magnesiumia, C-, A-, K- ja E-vitamiineja -12 % päivän folaatista saat 125 g vadelmia Alanteen vadelmarasia 125 g sisältää yhtä paljon (4,5 g) kuitua kuin 2 banaania (250 g) Alanteen vadelmarasia (125 g) sisältää yhtä paljon (n. 45 ug) folaattia kuin 4 ruisnäkkileipää (kuitua 17 %)