Ei yhteyttä internetiin. Yritetään luoda yhteyttä...
Pakasteemme marjamme tuulitunnelissa, jossa pakastus tapahtuu minuuteissa. Tämän ansiosta mansikkamme säilyttää makunsa, rakenteensa ja koostumuksensa samana, kuin poimisit sen itse suoraan tuoreena.
Sulaessa mansikat ei muuta rakennettaan vaan toimii kauniina koristeena vaikka kakkua koristamaan.
Mansikkamme ovat suosittuja makeuden vuoksi
Käyttö: sellaisenaan tai puurossa/jogurtissa/smoothiessa, salaatin tai pizzan osana
mehukeitto, leivonnaiset/jälkiruoat, hilloamiseen tai mehuksi.
Olemme teetättäneet ravintotietotestauksen laillistettulla ravitsemusterapeutti
Maria Vakkurilla.
TIESTIKÖ TÄMÄN MEIDÄN MANSIKASTA?
-Saat 20 % päivän kuidusta syömällä 250 g mansikoita
Runsaasti C-vitamiinia
-Päivän C-vitamiinin (75 mg) saat 175 g mansikoita
Kotimaisista marjoista hyvä folaatin lähde
- 20 % päivän folaatista saat syömällä 250 g mansikoita
250 g Alanteen mansikoita sisältää yhtä paljon (n. 5 g) kuitua kuin 2 viipaleetta ruisleipää
250 g Alanteen mansikoita sisältää lähes yhtä paljon (114 mg) C-vitamiinia kuin 1 kuorittu appelsiini.