Ei yhteyttä internetiin. Yritetään luoda yhteyttä...
Naudan luuton etuselkä on erittäin maukasta lihaa. Etuselkä sisältää paljon sidekudosta ja rasvaa, jonka vuoksi se vaatii pitkän kypsennysajan, jotta lihasta saadaan mureaa ja mehevää. Luuton pala on helppo kuutioida ja käyttää pataruoissa, jotka haudutetaan matalassa lämpötilassa uunissa. Etuselkää voi myös jauhaa jauhelihaksi ja käyttää burgeripihvinä, jossa korkea rasvaprosentti antaa pihveille lihaisan maun. Savustamiseen etuselkä soveltuu erinomaisesti ja lopputuloksena syntyy hätkähdyttävä pulled beef. Liha on kasvatettu Suomessa. Yksittäisen tuotteen keskimääräinen paino on 5 000 g.
Huomaathan, että tuotteen todellinen hinta ja paino vaihtelee yksilöittäin. Arvioitu kappalehinta on laskettu tuotteen keskimääräisen painon mukaan.