Ei yhteyttä internetiin. Yritetään luoda yhteyttä...
Dansukker Hyytelösokeri Multi on 100 % kasvipohjainen tuote. Sen avulla voit valmistaa helposti hyytelöitäviä, kermapohjaisia jälkiruokia, kuten kermavanukkaita, mousseja ja pehmeitä torttutäytteitä. Myös herkullinen pannacotta syntyy vaivattomasti Hyytelösokeri Multilla (ohje pakkauksessa). Hyytelösokeri Multilla syntyvä hyytelö on pehmeää ja ”lusikoitavaa”, joten tuote ei sovellu kiinteämpää rakennetta vaativien, leikattavien hyytelökakkujen valmistamiseen. Hyytelösokeri Multin hyytelöimisaineina on karrageeni ja johanneksenleipäpuujauhe. Se ei sovi säilöntään. Tuote sopii myös kakkukiilteisiin (käytä 1 dl Hyytelösokeri Multia/1–1,5 dl vettä) ja marjajälkiruokiin (1 dl Hyytelösokeri Multia/2 dl vettä), kun haluat makeamman lopputuloksen kuin Dansukker Hyytelösokerilla.