Ei yhteyttä internetiin. Yritetään luoda yhteyttä...
Aito Cheddar Valkosipulissa luo ainutlaatuisen makuelämyksen, kun paahdetut valkosipulit antavat potkua täyteläiseen ja kermaiseen cheddariin. Vähintään kolmen kuukauden kypsytysaika luo tasapainon ja syvyyden unohtumattomaan suolaisaan makuyhdistelmään. Kaikki Aito Cheddarimme valmistuvat oman tilan aamulypsyn maidosta ja kokeneiden juustomestarien käsissä perinteistä ja ainoaa oikeaa valmistustapaa vaalien. Keskitymme pelkästään cheddarin valmistukseen ja juustolamme väen polte tehdä herkullisinta juustoa vie toimintaa jatkuvasti eteenpäin. Nauti aidoista hetkistä yksin, yhdessä, arjessa, juhlissa, tarjottimella, kekseillä, leivällä, salaatissa, keitossa, ruoanlaitossa, grillissä, jälkiruokana tai mihin vain luovuus asettaa rajoja.