Ei yhteyttä internetiin. Yritetään luoda yhteyttä...
Markomilkin kondensoitu maito valmistetaan haihduttamalla maidosta vettä sen verran, että se tiivistyy noin neljännekseen alkuperäisestä tilavuudestaan. Tämän jälkeen maito makeutetaan sokerilla. Kondensoitu maito soveltuu kahvi- ja kaakaojuomien sekaan, marjojen ja hedelmien kera nautittavaksi sekä leivontaan ja jälkiruokiin. Valmista herkullinen kinuskikastike Maidosta saa maistuvaa kinuskikastiketta hauduttamalla sitä vesihauteessa n. 1,5 - 2 tuntia. Helppoa! Helppo kinuskipikari Murskaa lasinpohjalle pari suklaakeksiä. Lusikoi kondensoidusta maidosta valmistettua kinuskia keksien päälle. Laita banaaniviipaleita kinuskin päälle ja viimeistele herkullinen jälkiruoka kermavaahdolla tai vaniljajäätelöllä! Nauti!