Yhteys virhe

Ei yhteyttä internetiin. Yritetään luoda yhteyttä...

Tuotetta ei ole saatavilla valitussa kaupassa K‑Citymarket Espoo Iso Omena. Vaihda kauppa

Pirkka suomalainen pakastettu kalkkuna n.5,5kg

Pirkka suomalainen pakastettu kalkkuna on näyttävä tarjottava joulupöytään tai muulle juhla-aterialle. Voit valmistaa sen täytettynä tai vain sellaisenaan maustettuna. Sulata kalkkuna 2-3 vuorokauden ajan jääkaapissa tai kylmiössä ja kypsennä pakkauksen ohjeen mukaan noin 45 minuuttia painokiloa kohden. Kausituote.
På svenska

TuotetiedotHyvää Suomesta

Ainesosat

Paistettu;

Säilytys- ja käyttöohjeet

PAKASTE. Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen.

Sulata pakastekalkkuna jääkaapissa tai kylmiössä 2-3 vuorokautta. Ota kalkkunan vähintään tunti ennen paistamista huoneenlämpöön. Kuivaa sulanut lintu hyvin sisältä ja päältä. Hiero kalkkunan sisä- ja ulkopintaan sekä nahan alle sitruunaa, suolaa ja pippuria, (Voit täyttää kalkkunan vatsan esim. kuorituilla omenan lohkoilla ja kuivatuilla luumuilla). Sido koivet ja siivet tiukasti kiinni kylkiä vasten paiston ajaksi. Nosta lintu selkäpuoli alaspäin uuniritilälle, jonka alla on reunallinen uunipannu ja siinä vesitilkka. Kypsennä +150 C:ssa uunissa. Käytä lihalämpömittaria. Lintu on kypsä, kun sen sisälämpötila on noussut + 80 C:een. Tällöin myös pistettäessä tihkuva lihasneste on kirkasta. Paistonaikaa varataan noin 45 min/kg. Voitele kalkkunaa paiston aikana voisulalla. Anna kypsän linnun vetäytyä foliolla peitettynä vähintään 15 min. ennen leikkaamista ja tarjoilua. Käytä siivilöity paistoliemi kastikkeen valmistukseen. Kalkkunan voi kypsentää myös isossa paistopussissa.

Alkuperämaa/valmistusmaa

Suomi

Valmistaja

ATRIA SUOMI OY
PL 900
60060 ATRIA

Valmistuttaja

Kesko Oyj
PL 1
00016 KESKO

EAN

2386438000002

Ravintosisältö

Avaa
Uutta! Voit maksaa tilauksesi verkossa maksukortilla!

Raaka liha

  • Rönkä poronkäristys 400g pakaste
    12,10/kpl30,25/kg
  • Pirkka suomalainen poronkäristys 240g pakaste
    6,89/kpl28,71/kg
  • Rönkä naudan veri 0,5 l pakaste
    5,15/kpl10,30/l
  • Atria broilerinmaksa 300g kokonainen pakaste
    2,89/kpl9,63/kg
  • Pirkka riistakäristys 480g pakaste
    7,89/kpl16,44/kg
  • Atria broileri 1250g
    8,15/kpl6,52/kg
  • Rönkä karitsa jauheliha 400g pakaste
    5,99/kpl14,98/kg
  • Polarica poronkäristys 500 g pakaste
    14,55/kpl29,10/kg
  • Polarica Arkikäristys saksanhirvestä ja siasta 500 g pakaste
    4,99/kpl9,98/kg
  • Pirkka poron sisäfilee n. 150g pakaste
    57,50/kg
  • Pirkka poron ulkofilee 200g pakaste
    12,30/kpl61,50/kg
  • Hungry Chef 350g Vasikan T-luupihvi pakaste
    15,30/kpl43,71/kg
  • Gourmet Quality karitsan potka 3kpl/vakuumi n1,3kg pakaste
    25,87/kpl19,90/kg
  • Campovilla Iberico porsaan secreto n1kg pakaste
    27,90/kg
  • Gourmet Quality lampaan kare n1,2kg pakaste
    29,90/kg
Tarkista oletko kaupan K‑Citymarket Espoo Iso Omena toimitusalueella.
Ostoskori
K‑Citymarket Iso Omena
0,00
    Ostoskorin toiminnot

    Tuotetta ei ole saatavilla valitussa kaupassa K‑Citymarket Espoo Iso Omena. Vaihda kauppa

    Pirkka suomalainen pakastettu kalkkuna n.5,5kg

    Pirkka suomalainen pakastettu kalkkuna on näyttävä tarjottava joulupöytään tai muulle juhla-aterialle. Voit valmistaa sen täytettynä tai vain sellaisenaan maustettuna. Sulata kalkkuna 2-3 vuorokauden ajan jääkaapissa tai kylmiössä ja kypsennä pakkauksen ohjeen mukaan noin 45 minuuttia painokiloa kohden. Kausituote.
    På svenska

    TuotetiedotHyvää Suomesta

    Ainesosat

    Paistettu;

    Säilytys- ja käyttöohjeet

    PAKASTE. Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen.

    Sulata pakastekalkkuna jääkaapissa tai kylmiössä 2-3 vuorokautta. Ota kalkkunan vähintään tunti ennen paistamista huoneenlämpöön. Kuivaa sulanut lintu hyvin sisältä ja päältä. Hiero kalkkunan sisä- ja ulkopintaan sekä nahan alle sitruunaa, suolaa ja pippuria, (Voit täyttää kalkkunan vatsan esim. kuorituilla omenan lohkoilla ja kuivatuilla luumuilla). Sido koivet ja siivet tiukasti kiinni kylkiä vasten paiston ajaksi. Nosta lintu selkäpuoli alaspäin uuniritilälle, jonka alla on reunallinen uunipannu ja siinä vesitilkka. Kypsennä +150 C:ssa uunissa. Käytä lihalämpömittaria. Lintu on kypsä, kun sen sisälämpötila on noussut + 80 C:een. Tällöin myös pistettäessä tihkuva lihasneste on kirkasta. Paistonaikaa varataan noin 45 min/kg. Voitele kalkkunaa paiston aikana voisulalla. Anna kypsän linnun vetäytyä foliolla peitettynä vähintään 15 min. ennen leikkaamista ja tarjoilua. Käytä siivilöity paistoliemi kastikkeen valmistukseen. Kalkkunan voi kypsentää myös isossa paistopussissa.

    Alkuperämaa/valmistusmaa

    Suomi

    Valmistaja

    ATRIA SUOMI OY
    PL 900
    60060 ATRIA

    Valmistuttaja

    Kesko Oyj
    PL 1
    00016 KESKO

    EAN

    2386438000002

    Ravintosisältö

    Avaa
    Katso vapaat toimitusajat ›
    Kauppakassi

    Tee ostoksesi nopeammin!

    Kirjaudu sisään niin voit lisätä usein ostamasi tuotteet ostoskoriin yhdellä painalluksella.
    Tuotehakuun ›
    Etukoodi
    Toimitusaika
    Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus 12,90Plussa-kortilla 9,90 €
    Yhteystiedot
    Lisätiedot
    Lisää koriin ainakin yksi tuote.