Ei yhteyttä internetiin. Yritetään luoda yhteyttä...
Kookoskermaa käytetään sekä itämaisissa että kotimaisissa ruoissa antamaan ruoalle pehmeän täyteläistä makua. Spice Up! Kookoskermaa voi käyttää kerman asemesta keitoissa ja kastikkeissa. Myös monet makeat, varsinkin thaimaalaiset jälkiruoat ovat kookospohjaisia. Jos kookoskerma saa kylmää, se saattaa jähmettyä. Tämä ei kuitenkaan vaikuta tuotteen maku- tai käyttöominaisuuksiin. Kerman voi lisätä suoraan kuumennettavaan ruokaan tai sen saa takaisin juoksevaan muotoon esimerkiksi upottamalla purkin lämpimään veteen ja hämmentelemällä kermaa hetkisen. Kookoskermasta saa kookosmaidon vahvuista lisäämällä 3 osaa kermaa ja yhden osan vettä. Kookospähkinöiden keruussa ei ole käytetty apinatyövoimaa.