Ei yhteyttä internetiin. Yritetään luoda yhteyttä...
Ryppylimetinlehti (bai makrut) on Kaakkois-Aasiassa kasvavan pienen sitrushedelmäpuun eli ryppylimettipuun lehti. Lehdet kuuluvat tärkeänä osana thaimaalaista ja indonesialaista keittiötä. Ryppylimetinlehteä käytetään ruoissa laakerilehden tapaan. Kuivatut ryppylimetinlehdet lisätään ruoan joukkoon valmistuksen alkuvaiheessa. Lehti antaa ruokiin voimakkaan, miellyttävän ja raikkaan limetin maun ja aromin. Spice Up! Ryppylimetinlehti (3 g) on pakattu pieneen lasipurkkiin. Säilytä purkkia kuivassa, viileässä paikassa, valolta suojattuna. Käytä lehtiä esimerkiksi tom yam ja tom kha keittoihin sekä thaimaalaisiin curryihin. Kokeile myös tavalliseen kalakeittoon ja pataruokiin.
Tuotemerkki: Spice Up!