Isänpäivälahjat 7 erilaiselle isälle

Isänpäivälahjat 7 erilaiselle isälle

Isänpäivää vietetään tänä vuonna sunnuntaina 11.11.2018. Isän voit yllättää paitsi herkullisella isänpäivän aamiaisella, myös isälle sopivalla lahjalla.

K-Citymarketista löydät paljon suosittuja lahjaideoita kuten kirjoja, pehmeitä paketteja, tuoksuja ja lahjapakkauksia, partakoneita sekä muita kodin elektroniikkatuotteita. Kokosimme yhteen lahjaideoita seitsemälle eri tyyppiselle isälle.

1. Sporttinen isä

Urheilusta pitävälle isälle löytyy K-Citymarketista paljon lahjaideoita niin ulko- kuin sisätreeniinkin. Hyvät välineet, kuten tuliterät lenkkarit, tekevät harrastamisesta entistä mukavampaa. Lahjan vaikkapa salibandya, jääkiekkoa, jalkapalloa tai kuntosalia harrastavalle isälle saat helposti vapaa-ajan osastolta kauppareissun yhteydessä. Sykemittari tai aktiivisuusranneke motivoi liikkumaan ja seuraamaan kehitystä.

Tuotteillamme oleva 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus auttaa, mikäli isän koko tai suosikkimerkki kaipaa pientä viilausta vielä lahjan ostamisen jälkeen. Isänpäivän reippaan urheilun jälkeen maistuu isänpäivälounas.

2. Elektroniikkaisä

Kodin elektroniikkatuotteista pääsee nauttimaan isän lisäksi usein myös muukin perhe. Isommalle isänpäivälahjabudjetille sopivat esimerkiksi kannettava tietokone, tabletti, älypuhelin tai bluetooth-kuulokkeet tai -kaiuttimet. Pienempään budjettiin taas istuvat esimerkiksi sähköhammasharja, perinteinen parranajokone, kätevä partatrimmeri, kotiparturi tai vaikkapa tietokonelaukku. Elektroniikasta pitävälle, sporttaavalle isälle oiva isänpäivälahja on sykemittari. Terveyttä arvostava isä ilahtuu vaikkapa laadukkaasta verenpainemittarista.

3. Peli-isä

Peleistä pitävälle isälle löydät lahjaksi niin tietokone- ja konsolipelejä kuin koko perheen lautapelejäkin. Jos isällä (tai lapsilla!) jo on pelikonsoli, hyvä lahjaidea voi olla tämän syksyn uutuuksista esimerkiksi FIFA 19 tai NHL 19 -peli. Meiltä löydät toki myös itse pelikonsolit sekä ohjaimet, kuulokkeet ja muut oheistarvikkeet. Perinteisistä lautapeleistä valikoimassamme on pelejä niin koko perheen illanviettoihin kuin aikuisten strategisia lautapelejäkin.

4. Ruoanlaittaja-isä

Isäkin tykkää kokata - monesti etenkin viikonloppuisin. Kunnon pihvit paistuvat esimerkiksi uusilla paistinpannuilla joissa on jokin kiinnostava erityisominaisuus. Hyvä veitsisetti, isälle sopiva kokkailuessu tai patakintaat sekä herkulliset keittokirjat sopivat myös kotikeittiön MasterChefin lahjapakettiin. Meiltä löydät myös laajan valikoiman keittiön pienkoneita. K-Ruoka.fista isäkin löytää herkullisia reseptejä koko perheelle.

5. Kahvihifistelijä-isä

Kahvista pitävälle isälle löydät niin perinteisiä kahvinkeittimiä kuin myös kapselikeittimiä ja kahvimyllyjä. Näitä voit tarvittaessa käyttää avuksi myös isänpäivän aamiaisen loihtimiseen. Itse kahvinkeitinten lisäksi löydät meiltä persoonallisia kahvikuppeja, paljon erilaisia herkullisia kahvilaatuja sekä tarvikkeita isänpäiväaamiaisen loihtimiseen kuten vohvelirautoja sekä leivänpaahtimia. Katso myös herkulliset isänpäivän leivonnaiset kahvin seuraksi K-Ruoka.fista.

6. Lukemisesta pitävä isä

K-Citymarketeista löydät laajan kirjaosaston aina tuoreine uutuuksineen! Olipa isä sitten ruoanlaiton, dekkarien, sotakirjojen tai tietokirjojen tai muun kirjallisuuden ystävä, meiltä löydät lahjan saajalle varmasti mieluisaa luettavaa. Myös erilaisten harrastelehtien erikoisnumerot ovat isän mieleen.

7. Isoisä

Lastenlasten tekemän isänpäiväkortin lisäksi isoisälle mieluisia lahjoja löydät paljon vaikkapa K-Citymarketin vaateosastolta ja uudesta mywear-mallistosta. Kaikenikäisten suomalaisten suosikit, Reino-tossut, pitävät pintansa ja talven tullen pehmeitä kylpytakkeja, villapaitoja, hanskoja sekä pipoja tarvitsee niin vauva kuin vaarikin. Myös suosikkikirjat ovat hyviä lahjaideoita vaarille!

..eivätkä ideat siihen lopu

Isänpäivälahjoiksi sopivat erinomaisesti myös:

  • Muhkea kylpypyyhe
  • Ruudulliset flanellihousut
  • Sporttinen collegetakki tai huppari
  • Laadukkaat vaelluskengät
  • Miesten tuotteita sisältävä joulukalenteri
  • Tuoksulahjapakkaus

Sinua saattaisi kiinnostaa