Isänpäivälahjat 7 erilaiselle isälle

Isänpäivälahjat 7 erilaiselle isälle

Päivitetty 31.10.2023

Isänpäivää vietetään tänä vuonna sunnuntaina 12.11.2023. Isän voit yllättää paitsi herkullisella isänpäivän aamiaisella, myös isälle sopivalla lahjalla.

K-Citymarketista löydät paljon suosittuja lahjaideoita kuten kirjoja, pehmeitä paketteja, tuoksuja ja lahjapakkauksia sekä kodin elektroniikkatuotteita. Kokosimme yhteen lahjaideoita seitsemälle eri tyyppiselle isälle sekä vinkkejä jokaisen isän makuun.

Uusi KCM fi button logo vasen-tasaus 680px

1. Sporttinen isä

Urheilusta pitävälle isälle löytyy K-Citymarketista paljon lahjaideoita niin ulko- kuin sisätreeniinkin. Hyvät välineet, kuten tuliterät lenkkarit, tekevät harrastamisesta entistä mukavampaa. Lahjan vaikkapa padelia, frisbeegolfia, jalkapalloa tai kuntosalia harrastavalle isälle saat helposti verkkokaupasta tai vapaa-ajan osastolta kauppareissun yhteydessä. Sykemittari tai aktiivisuusranneke motivoi liikkumaan ja seuraamaan kehitystä. Palautumiseen sopivat esimerkiksi lihashuoltovasara tai putkirulla.

Tuotteillamme oleva 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus auttaa, mikäli isän koko tai suosikkimerkki kaipaa pientä viilausta vielä lahjan ostamisen jälkeen.

K-Citymarketin laajasta valikoimasta löydät juuri isälle sopivan tuotteen.

Treenikengät K-Ruoka.fi:stä >

Sykemittarit K-Citymarket.fi verkkokaupasta >

Kuntoilutuotteet K-Ruoka.fi:stä >

Kuntoilutuotteet K-Citymarket.fi verkkokaupasta >

2. Elektroniikkaisä

Kodin elektroniikkatuotteista pääsee nauttimaan isän lisäksi usein myös muukin perhe. Isommalle isänpäivälahjabudjetille sopivat esimerkiksi kannettava tietokone, tabletti, älypuhelin tai bluetooth-kuulokkeet tai -kaiuttimet.

Pienempään budjettiin taas istuvat esimerkiksi sähköhammasharja, perinteinen parranajokone, kätevä partatrimmeri tai vaikkapa tietokonelaukku. Elektroniikasta pitävälle, sporttaavalle isälle oiva isänpäivälahja on aktiivisuusranneke. Terveyttä arvostava isä ilahtuu vaikkapa laadukkaasta verenpainemittarista.

Kannettavat tietokoneet K-Citymarket.fi verkkokaupasta >

Kuulokkeet K-Citymarket.fi verkkokaupasta >

Partatrimmerit K-Ruoka.fi:stä >

3. Peli-isä

Peleistä pitävälle isälle löydät lahjaksi niin tietokone- ja konsolipelejä kuin koko perheen lautapelejäkin. Jos isällä (tai lapsilla) jo on pelikonsoli, hyvä lahjaidea voi olla tämän syksyn uutuuksista esimerkiksi FIFA 23 tai NHL 23 -peli.

Meiltä löydät toki myös itse pelikonsolit sekä kuulokkeet, ohjaimet ja muut oheistarvikkeet.

Tietokone- ja konsolipelit K-Citymarket.fi verkkokaupasta >

Peliohjaimet ja -tarvikkeet K-Citymarket.fi verkkokaupasta >

4. Ruoanlaittaja-isä

Isäkin tykkää kokata - monesti etenkin viikonloppuisin. Kunnon pihvit paistuvat esimerkiksi uusilla paistinpannuilla, joissa on jokin kiinnostava erityisominaisuus. Hyvä veitsisetti, isälle sopiva kokkailuessu tai patakintaat, ikioma nimikkomuki sekä herkulliset keittokirjat sopivat myös kotikeittiön MasterChefin lahjapakettiin. Meiltä löydät myös laajan valikoiman keittiön pienkoneita. Isäkin löytää K-Ruoka.fista herkullisia reseptejä koko perheelle.

Ruoanlaittovälineet K-Citymarket.fi verkkokaupasta >

Ruoanlaittovälineet K-Ruoka.fi:stä >

5. Kahvihifistelijä-isä

Kahvista pitävälle isälle löydät niin perinteisiä kahvinkeittimiä kuin myös kapselikeittimiä ja kahvimyllyjä. Itse kahvinkeitinten lisäksi löydät meiltä persoonallisia kahvikuppeja, paljon erilaisia herkullisia kahvilaatuja sekä tarvikkeita isänpäiväaamiaisen loihtimiseen kuten vohvelirautoja sekä leivänpaahtimia. Katso myös ihanat isänpäivän kakut ja herkulliset isänpäivän leivonnaiset kahvin seuraksi K-Ruoka.fista.

K-Citymarketin laajasta valikoimasta löydät juuri isälle sopivan laitteen.

Kahvinkeittimet K-Citymarket.fi verkkokaupasta >

Keittiön pienkoneet K-Ruoka.fi:stä >

6. Lukemisesta pitävä isä

K-Citymarketeista löydät laajan kirjaosaston aina tuoreine uutuuksineen! Olipa isä sitten huumorin, dekkarien, sotakirjojen tai tietokirjojen tai muun kirjallisuuden ystävä, meiltä löydät lahjan saajalle varmasti mieluisaa luettavaa. Myös erilaiset lehdet ovat isän mieleen.

Kirjat isälle K-Ruoka.fistä >

7. Isoisä

Lastenlasten tekemän isänpäiväkortin lisäksi isoisälle mieluisia lahjoja löydät paljon vaikkapa K-Citymarketin pukeutumisen osastolta.

Talven tullen myös kylpytakit, villapaidat, hanskat ja pipot tulevat tarpeeseen. Myös suosikkikirjat ovat hyviä lahjaideoita. Isoisää voi myös ilahduttaa tuoksupakkauksella tai parranajotarvikkeilla!

Miesten asusteet K-Citymarket.fistä >

Suosikkikirjat K-Citymarket.fi verkkokaupasta >

Miesten kosmetiikka K-Ruoka.fi:stä >