Infinity Chefs Essence

Infinity Chefs Essence

Päivitetty 24.9.2020

Inifinity Chefs -tuotemerkki avaa syksyn uudella Essence-tuotesarjalla. Yksi tuotesarjan hienouksista on sen yhdisteltävyys.

Essence-sarjan kattilan mukana tulevaa kantta voit halutessasi käyttää myös paistinpannulla. Yhdisteltävät vaihtoehdot tunnistat kahvan väristä: jos pannussasi on saman väriset kahvat kuin kattilassasi, kansi sopii pannuusi!

Kaikki Essence-paistoastiat on viimeistelty käyttöä helpottavalla tarttumattomalla pinnoitteella. Tuotteiden korkealaatuiset materiaalit ja valmistusmenetelmät mahdollistavat jopa useita vuosia kestävän tarttumattomuuden ja helpon pestävyyden.

Paistinpannujen Quantanium-titaanipinnoitetta vahvistaa paistopinnalle lisätty titaanipartikkeleista koostuva Infinity-verkkokuvio. Paistinpannujen kahvat ovat pitävää soft-touch-materiaalia, joka pysyy viileänä kovankin paistamisen aikana. Kaikissa paistinpannuissa on korkeat reunat, mikä vähentää rasvan roiskumista liedelle. Paistinpannujen sulavan käytön viimeistelevät kaksi kaatonokkaa.

Essence-kattiloissa käytetään tarttumatonta Xylan Plus -pinnoitetta, jonka ominaisuudet ja kestävyys on optimoitu nimenomaan runsaasti nestettä sisältävään ruoanvalmistukseen. Silikonipehmusteiden ansiosta kannet solahtavat äänettömästi paikalleen ja veden kaatamista helpottaa kanteen integroitu kaatosiivilä sekä kattilan kaatonokka.

InfinityChefsEssence_kattila_680x430

Sarjan persoonallisimmat tuotteet – paistokattila ja pata – on varustettu aromikannella: voit kaataa aromikannen nuppiin esimerkiksi puna- tai valkoviiniä. Viini valuu arominupista hiljalleen paistoastiaan haudutuksen aikana. Aromikannen ansiosta viini ei haihdu yhtä nopeasti kuin jos lisäisit viinin suoraan kastikkeen joukkoon jo haudutuksen alussa. Näin saavutat voimakkaammat maut ja aromit.

Infinity_Chef_Essence_aromikansi_680x525