Panini
Paista hurmaavan mehevät ja rapeat pekonipaninit ilman paninikonetta kahden paistinpannun välissä.
4 annosta30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
Pekonitäyte
- 1pkt(100 g)Atria suomalaista pekonia
- 1(100 g)tomaatti
- 4viipaletta(100 g)Pirkka emmentaljuustoviipaletta
Lisäksi
- 1pkt(2 kpl/300 g)Pirkka esipaistettua vehnäpatonkia
Valmistus
30 - 60 min- Kuumenna iso paistinpannu ja esipaista patonkeja pannulla ilman rasvaa noin 2 minuuttia per puoli.
- Leikkaa patonkeihin pitkittäin viilto täytteitä varten.
- Paista pekonit rapeiksi paistinpannulla. Nosta valumaan talouspaperille. Voitele patongin sisäpuolet majoneesilla ja sinapilla. Täytä taitetuilla juustoilla, tomaatilla ja pekonilla.
- Kuumenna iso paistinpannu ja nosta patongit pannulle leikkuupinta sivulle päin. Nosta päälle toinen paistinpannu pohja panineja vasten ja paina kevyesti, että patongit litistyvät. Paista paistinpannujen välissä keskilämmöllä 4–5 minuuttia ja käännä patongit. Nosta taas toinen paistinpannu päälle ja paista vielä 4–5 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja patongin pinta saanut väriä. Tarjoa lämpiminä tuoreen rucolan kanssa.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit
Kokeile myös
- alle 30 min4,2(17 arvostelua)
- 30 - 60 min4,4(37 arvostelua)
- yli 60 min4,7(3 arvostelua)
Kommentoi