Kesän tyylikkäin asu sopii moneen käyttöön - asusteet täydentävät tyylin

Kesän tyylikkäin asu sopii moneen käyttöön - asusteet täydentävät tyylin

Päivitetty 18.1.2023

Kesän tyylikkäin asu on romanttinen, kaunislinjainen mekko. Yhdistä mekkoon kaunis yläosa, trendikäs huivi ja näyttäviä hiuskoristeita. Erilaisia kuoseja saa sekoitella rohkeasti.

Raikas roosa ja tyttömäiset, puhvihihaiset mekot tekevät paluun, ja ne sopivat useimmille iästä ja vartalotyypistä riippumatta. Muuntele tyyliäsi kesän hittiasusteella huivilla ja kiedo se kaulaan, hiuksiin tai vyötäisille.

Pinkkivalkoinen Fire&Glory Gira -mekko 49,99 €, valikoidut K-Citymarketit.  Hiuksilla Iberon aurinkolasit, vyötäröllä mywear-huivi 9,99 €, mywear Joana-kukkarolaukku 16,99 € sekä nuderoosat mywear Frida -varsitennarit 19,99 €, K-Citymarket.

Tyyli, joka kestää katseita

PI06-7 22 vaaleansininen mekko 680

Vaatteiden kerrostaminen kannattaa myös kesällä. Jos ohutolkaiminen hellemekko tuntuu kaupunkireissulla liian vilpoiselta, pue sen alle suosikkipuserosi tai -toppisi. Salonkikelpoisen tyylin täydentävät korkeapohjaiset, mukavat sandaalit, rento kesäkassi ja kaunis hiuspanta.

Sininen, spagettiolkaiminen mywear Strap -mekko 29,99 €, mywear Marina -olkilaukku 22,95 € ja musta Iberon satiinihiuspanta, K-Citymarket. Mekon alla Fire&Glory Summer -pantteripusero 26,95 € ja jaloissa mustat mywear Asta -sandaletit 39,95 €, K-Citymarket.

Kaikki kukat saavat kukkia

PI06-7 22 kukkamekko 680

Rento maksimekko on kesänviettäjän unelma-asu: helppo, joustava ja monikäyttöinen. Sen voi sujauttaa ylle uintireissun jälkeen ja jatkaa matkaa torille tai terassille. Mekon pariksi sopivat tilanteesta riippuen varvastossut, tennarit tai sandaalit.

Mywearin kukkakuosinen, olkaimeton Rose-maksimekko 29,95 € ja Iberon korvakorut, K-Citymarket.

Valkoinen sopii monen pariksi

PI06-7 22 shortsit 680

Valkoiseen yläosaan on helppo yhdistää erilaisia alaosia ja asusteita. Kaikki käy!

Fire&Gloryn valkoinen Gitta-ribbitrikoopusero 29,99 € ja Gima-culotteshousut 39,99 €, suurimmat K-Citymarketit. Jalassa mywearin paksupohjaiset Felicy-tennarit 34,99 €, hiuksilla Iberon kukkapanta ja tuolilla pyöreä mywear-olkilaukku 22,95 €, K-Citymarket.

Valkoisen pariksi 680

Pitsineulospaita on vilpoinen yllä, mutta se lämmittää viileänä kesäpäivänä paremmin kuin toppi. Olkilaukku sopii toimistolle, rannalle ja terassille. Se on kevyt kantaa mutta tilava. Shortsit korvaavat kuumina päivinä hameen tai housut. Väljempi ja pidempi shortsimalli sopii kaikille vartalotyypeille. Tennarit paksuilla pohjilla ovat kesän korkkarit: ne passaavat juhlavankin mekon pariksi ja sopivat myös sporttityyliin.

Fire&Glory Gayna -pitsineulospaita 29,99 €, kukikkaat mywear Holly -shortsit 19,99 €, mywear Summer-olkilaukku 34,95 €, K-Citymarket ja Karkkiväreillä koristellut, paksupohjaiset Refresh-tennarit 49,95 €, valikoidut K-Citymarketit.