K-Citymarket
Puutarha kutsuu! Valmistaudu grillikauteen

Puutarha kutsuu! Valmistaudu grillikauteen

Kesän parhaat grillit, grillausvälineet ja puutarhakalusteet löydät K-Citymarketista.

Selaa puutarhakuvastoa >>

Puutarhakuvasto_2021_680x500

Valmistaudu tai siirry grillikauteen jo nyt! K-Citymarketissa on laaja valikoima erilaisia grillejä: voit valita joko kaasu- tai hiiligrillin sinun tarpeisiisi sopivassa koossa. Saatavilla ovat muun muassa Texas-kaasugrillit 6, 4+ ja 3 sekä Texas-hiiligrilli vaunulla. Grillien lisäksi myynnissä on paljon grillausvälineitä pihdeistä ja lastoista pizzakiveen. Grillaus on helppo ja hauskaa, kun välineet ovat kunnossa.

kaasugrilli texas6+ puutarhakuvasto 680x420 Kaasugrilli Texas 6+ sopii isonkin perheen tarpeisiin tai illanistujaisiin. Kuvassa on myös Kitty-parveketuoli, joka kuuluu pöydän ja kahden tuolin settiin.

weber barbkettle hiiligrilli puutarhakuvasto 680x420 K-Citymarketista löydät myös Weberin Bar-be-kettle-hiiligrillin. Saatavilla on myös Weberin grillausvälineitä.

Viihdy ulkona!

Parvekekalusteet laajentavat olohuoneen ulos, kun lämpimät säät saapuvat. K-Citymarketista saat niin pihalle, puutarhaan ja terassille sopivan Tobago-sohvaryhmän kuin kevyen Kitty-parvekekaluston, johon kuuluu kaksi tuolia ja lasikantinen pöytä. Lisäksi myynnissä on Tobago-riippukeinu, joka seisoo oman tukevan jalan varassa. Näin se on helppo sijoittaa minne vain ja sen paikkaa voi tarvittaessa vaihtaa nopeasti. K-Citymarketissa on myös laaja valikoima sisustustarvikkeita, joilla teet puutarhasta tai parvekkeesta viihtyisän keitaan.

tobago sohvaryhma puutarhakuvasto 680x420 Tobago-sohvaryhmä on kestävää ja helppohoitoista polyrottinkia. Settiin kuuluu sohva, pöytä ja kaksi nojatuolia sekä istuinpehmusteet.

myhome koreja puutarhakuvasto 680x420 K-Citymarketista saat myös maljakot, korit, tyynyt, ruukut, lyhdyt ja huovat, joilla teet puutarhasta, pihasta, parvekkeesta tai terassista viihtyisän.

picnic puutarhakuvasto 680x420 Lisäksi myynnissä on paljon piknikille sopivia varusteita, kuten piknikhuopia, muoviastioita ja kylmälaukkuja. Kata kauniisti myös ulos! Lasilta näyttävät muoviastiat ovat yhtä aikaa ylellisen oloisia ja kestäviä.