Grillaus
Hiiligrillit, sähkögrillit ja sähkösavustimet

Hiiligrillit, sähkögrillit ja sähkösavustimet

Grillaatko mieluiten hitaasti hiilillä vai kätevästi sähköllä? Tutustu K-Citymarketin kauden 2020 hiiligrilli- ja sähkögrilli- sekä sähkösavustinvalikoimaan.

Hiiligrilli on grillien klassikko, joka sopii kiirettömään ruoanlaittoon tai vaikka matkalle mukaan. Oikea tuli antaa grilliruokaan aivan omanlaisensa aromin, mutta hiiligrillin käyttö vaatii myös omanlaistaan tarkkuutta. Kesällä 2020 K-Citymarketin valikoimassa on tarjolla Pirkka-sarjan hiiliä ja brikettejä, jotka valmistetaan vastuullisesti Gryfskandin tuotantolaitoksessa Puolassa. Valikoimiin kuuluvat myös Weberin premium-luokan hiilet ja briketit.

Kätevä sähkögrilli on etenkin kaupunkilaisen ystävä parvekkeella tai terassilla. Sähkögrilli ei savuta ja sitä voi käyttää myös ilman jalustaa pöytägrillinä.

Oletko kokeillut savustamista? Se jatkaa vahvana trendinä myös kesällä 2020 ja onnistuu aloittelijaltakin helposti joko sähkösavustimella, savustuslaatikolla eli savustuspöntöllä tai kätevillä savustuspusseilla, jotka sopivat niin grilliin kuin uuniinkin. Erilaiset savustuspurut tuovat vaihtelua aromeihin!

Grillivalikoimat vaihtelevat kaupoittain, varmista saatavuus omasta K-Citymarketistasi.