Tickless-Pet ultraäänipunkkikarkottimet

Tickless-Pet ultraäänipunkkikarkottimet

Päivitetty 25.9.2023

Tickless-Pet on helppokäyttöinen, ympäristöystävällinen ja lemmikille turvallinen tapa karkottaa punkit ja kirput ilman kemikaaleja. Laite lähettää ultraäänivärähdyksiä, jotka ovat sekä ihmiselle että lemmikille huomaamattomia, mutta häiritsevät punkkien kykyä suunnistaa - näin kirput ja punkit pysyvät loitolla lemmikistäsi.

Tickless-Pet tuotetta voidaan käyttää myös pennuille sekä vanhemmille ja tiineille lemmikeille. Pieni ja kevyt laite kiinnitetään lemmikin kaulapantaan säleikkö ulospäin eläimen kehosta. Poista punainen suikale aktivoidaksesi laite. Tällöin laitteessa vilkahtaa punainen valo neljä kertaa merkiksi siitä, että laite toimii. Laitteen toiminnan voi tarkastaa milloin tahansa painamalla harmaata nappia.

Tickless-pet punkkikarkoitin 2023 680x300px

HUOM! Jotta tuote pysyisi vaikuttavana tulee sen olla eläimellä koko ajan. Teho riippuu myös lemmikin turkin kunnosta. Laite ei poista tai tapa jo kiinnittyneitä punkkeja vaan ne tulee irrottaa.

TICKLESS-PET ultraääni punkki- ja kirppukarkotin

Laitteen toimintasäde on noin 1,5 metriä. Laite on ympäristöystävällinen, eikä se sisällä kemikaaleja tai hajusteita, joten se on turvallinen myös pennuille sekä vanhemmille tai raskaana oleville lemmikeille.

TICKLESS-PET ultraääni punkki- ja kirppukarkoitin pinkki - kuva

TICKLESS-PET ultraääni punkki- ja kirppukarkoitin pinkki

Katso lisää ›

TICKLESS-PET ultraääni punkki- ja kirppukarkoitin musta - kuva

TICKLESS-PET ultraääni punkki- ja kirppukarkoitin musta

Katso lisää ›