Apple Pay - helppo, turvallinen ja yksityinen tapa maksaa

Apple Pay - helppo, turvallinen ja yksityinen tapa maksaa

Päivitetty 13.11.2023

Apple Pay on helppo, turvallinen ja yksityinen tapa maksaa iPhonella ja Apple Watchilla kaupan kassalla.

Apple Payn käyttäminen on kätevää, ja se toimii päivittäin käyttämilläsi laitteilla. Apple Pay toimii tällä hetkellä usean pankin maksukorteilla. Käyttäjä tallettaa maksukortin Apple-puhelimen wallettiin. Kortin tiedot pysyvät salassa, sillä niitä ei tallenneta laitteellesi tai jaeta maksaessasi.

Sinun ei tarvitse herättää iPhoneasi tai avata appia maksaessasi. Pidät vain iPhonea maksupäätteen lähellä samalla kun sormesi on Touch ID:llä. Kun maksutiedot on lähetetty, laitteen näytöllä lukee Valmis, laite värähtää ja antaa äänimerkin.

Maksaessasi Apple Watchilla paina sivupainiketta kahdesti ja pidä Apple Watchin näyttöä maksupäätteen lähellä. Kevyt napautus ja äänimerkki kertovat, että maksutietosi on lähetetty.*

Muistathan lukea Plussa-korttisi erikseen kaupan maksupäätteellä kerryttääksesi ostoksistasi Plussa-pisteitä ja lunastaaksesi Plussa-etuja.

Lue lisää Apple Paylla maksamisesta >> 

*Apple Pay toimii iPhone 6:lla ja uudemmilla malleilla kaupoissa, apeissa ja Safari-verkkosivuilla; Apple Watchilla kaupoissa ja apeissa; iPad Prolla, iPad Air 2:lla, iPad mini 3:lla ja uudemmilla malleilla apeissa ja verkkosivuilla sekä Macin Safarissa yhdessä Apple Pay ‑yhteensopivan iPhone 6:n tai uudemman tai Apple Watchin kanssa. Löydät luettelon Apple Pay ‑yhteensopivista laitteista osoitteesta https://support.apple.com/fi-fi/km207105 

Lue lisää palveluistamme