Verkkokaupan kirjautuminen on uudistunut! Lue lisää täältä.
Maksuaika -kortti - Yksi kortti, etuja kahden edestä.

Maksuaika -kortti - Yksi kortti, etuja kahden edestä.

Tutustu ja hae K-Plussa Maksuaika -korttia täältä.

Palkitsevin Plussa-kortti

Uudella kuukausi- ja vuosimaksuttomalla K-Plussa Maksuaika -kortilla saat Plussa-kortin ja maksukortin parhaat puolet yhdessä paketissa. Kortti antaa maksuaikaa ja ostoturvavakuutuksen ostoksillesi. Maksaessasi kortilla K-ketjun kaupoissa, kerrytät Plussa-rahaa entistä nopeammin.

Vuosimaksuton maksuaika- ja luottokortti

Saat korttitapahtumistasi laskun kuukausittain ja päätät itse, maksatko laskun heti vai osissa. Jos maksat laskun kokonaan, sinulle ei kerry lisäkuluja. Saat jopa 35 päivää korotonta maksuaikaa. Voit hakea korttia suomalaisilla pankkitunnuksilla, riippumatta siitä minkä pankin asiakas olet.

Turvaa ostoksillesi ympäri maailman

Saat yli 40 euron arvoisille tuotteille ilmaisen Ostoturvavakuutuksen Ostoturva auttaa, jos ostamasi tuote, esimerkiksi uusi puhelimesi, rikkoutuu tai varastetaan.

Turvaa ostoksillesi ympäri maailman

Maksaessasi ostokset K-Plussa Maksuaika -kortilla saat aina kaksinkertaiset Plussa-pisteet kaikissa K-ketjun kaupoissa eli Plussa rahasi kertyy nopeammin*. Plussa-etuja saat ruokaostosten lisäksi lukuisista muista hankinnoistasi. *LisäPlussa-pisteitä ei kerry verkkokauppaostoksista tai autohuolloista, eivätkä ne vaikuta palkintopistekertymään.

Tutustu ja hae K-Plussa Maksuaika -korttia täältä.