Kuinka paljon perheemme käyttää rahaa ruokaostoksiin? K-Ostokset kertoo sen!

Kuinka paljon perheemme käyttää rahaa ruokaostoksiin? K-Ostokset kertoo sen!

Päivitetty 22.11.2019

Kuinka paljon taloudessamme kuluu rahaa ruokaostoksiin? Entä mitä tuotteita meidän perheessämme ostetaan eniten? K-Ostokset on palvelu, jossa pääset tutkimaan K-ruokakaupoista tekemiäsi ostoksia ja nyt voit halutessasi yhdistää koko Plussa-taloutesi tiedot toisiinsa.

Mikä K-Ostokset on?

K-Ostokset on Plussa-asiakkaan paras kaveri mitä tulee omien ostosten seuraamiseen ja omien kulutustottumusten ymmärtämiseen. K-Ruoka-sovelluksesta ja osoitteesta K-Ruoka.fi/ostokset löytyvä palvelu näyttää kaikki Plussa-kortillasi tekemäsi ruokaostokset.

Nyt voit halutessasi yhdistää kaikkien omaan talouteesi kuuluvien Plussa-korttien tiedot toisiinsa ja sitä kautta saat käsityksen taloutesi ruokaostosten kokonaistilanteesta.

Löytyykö ruokakassista riittävästi kasviksia? Entä miten paljon meidän perhe oikeasti ostaa karkkia? Ota käyttöön koko Plussa-taloutesi tiedot yhteen keräävä K-Ostokset ja enää ei tarvitse arvailla!

Näin yhdistän Plussa-talouteni tiedot toisiinsa K-Ostoksissa:

  • Plussa-talouden pääkortinhaltijan tulee kirjautua K-Ostokset-palveluun ja kutsua haluamansa rinnakkaiskorttilaiset jakamaan tietonsa.
  • Pyynnön jälkeen rinnakkaiskorttilaisille ilmestyy K-Ruoka-sovelluksen K-Ostokset-näkymän oikeaan yläreunaan automaattisesti kutsu. Oikeasssa yläreunassa näkyvän kortti-ikonin kautta pääsee lisäämään rinnakkaiskorttien tiedot K-Ostoksiin.
  • Kun rinnakkaiskorttilaiset ovat hyväksyneet kutsut, talouden jäsenet pääsevät näkemään toinen toistensa ostoksia ja tutkimaan talouden kotimaisuustasoa.
  • Jos kaipaat apua Plussa-kortteihin tai rinnakkaiskortteihin liittyvissä tiedoissa, Plussan asiakaspalvelu auttaa.

Tutki. Ymmärrä. Tee valintasi.

K-Ostokset löytyy K-Ruoka-sovelluksesta ”Lisää”-valikosta ja osoitteesta k-ruoka.fi/ostokset

K-Ostokset taloustaso square 1