K-kaupassa
OLO Creative Kitchen -valmisateriat

OLO Creative Kitchen -valmisateriat

Käsityönä Suomessa valmistetuissa aterioissa maistuvat parhaat raaka-aineet ja palkittu ammattitaito.

Vain K-Kaupoista LOGO 680x50

Etätyö ja lisääntynyt kotona syöminen on saanut suomalaiset arvostamaan entistä enemmän laadukkaita valmisaterioita. Vaikka et ehtisi tai osaisi valmistaa ruokaa alusta asti itse, kaupasta saat helposti valmista ja laadukasta syötävää!

Maaliskuussa K-kauppoihin saapuivat herkulliset OLO Creative Kitchen –valmisateriat, jotka kunnioittavat puhdasta skandinaavista makumaailmaa. Ne on suunnitellut arvostettu keittiömestari ja ravintoloitsija Pekka Terävä, joka on tunnettu erityisesti Michelin-tähdellä palkitusta OLO-ravintolastaan. Ateriat on valmistettu käsityönä Suomessa. Raaka-aineina on käytetty muun muassa suomalaisia kasviksia, lihaa, sieniä ja marjoja.

Nauti OLO Creative Kitchen -sarjan ateriat yksittäin ateriana tai yhdistä keitto, pääruoka ja jälkiruoka kokonaiseksi kolmen ruokalajin menuksi. Makuelämys on aina nautinnollisempi, jos siirrät ruoan kauniille lautaselle ja viimeistelet esimerkiksi tuoreilla yrteillä. Kokeile myös Pekka Terävän suosittelemia tuunausvinkkejä. Hyvää ruokahalua!

Nauti sellaisenaan tai tuunaa Pekka Terävän vinkein

Juuripersiljakeitto

Pehmeän täyteläinen keitto vielä harvojen tuntemasta herkullisesta juureksesta. Tuunaa keitto tuoreella raastetulla piparjuurella ja voissa rapeiksi paistetuilla pienillä leipäpaloilla.

Maa-artisokkakeitto

Herkullinen klassikkokeitto hienostuneen makuisesta maa-artisokasta. Tällaista ei ole valmisruokahyllyissä nähty! Kun viimeistelet keiton muikun- tai siianmädillä, annos vakuuttaa juhlavankin aterian alkuruokana.

Lihapullat, perunapyree ja maustepippurikastike

Kotimaisesta lihasta valmistetut maukkaat lihapullat, perunapyree, kermainen maustepippurikastike sekä makea haudutettu sipuli muodostavat klassikon, joka toimii aina. Makea puolukkahillo ja Myrttisen suolakurkut kruunaavat annoksen.

Kirjolohipihvi rapukastikkeessa

Kotimaisesta kirjolohesta valmistettu pihvi, maukas äyriäiskastike, perunapyree sekä pinaatti-purjolisuke muodostavat yhdessä tasapainoisen ja herkullisen kala-aterian.

Kantarellikauratto

Risoton tyyliin valmistettu pehmeän täyteläinen kauratto suomalaisista kantarelleista, metsäsienistä ja kaurasta. Tuunaa kauratto kotitekoisella pestolla ja paista seuraksi tuoretta kalaa.

Puolukkavispipuuro paahdetulla valkosuklaalla

Pehmeä ja kuohkea puolukkavispipuuroa on täynnä makua. Annoksen viimeistelee paahdettu valkosuklaa. Täydellinen makujen harmonia kruunaa illallisen tai paremman lounaan. Vispipuuro sopii loistavasti hienommankin illallisen jälkiruoaksi! Kokonaisuuden täydentää täyteläinen vaniljajäätelö.

Olo tuotteet 680 x 300

OLO Creative Kitchen -tuotteet saatavilla K-kaupoista ja verkkokaupasta.