Grillaus
Naughty BRGR

Naughty BRGR

Naughty BRGR-burgeriravintolan omistaja Akseli Herlevi on luonut tuotesarjan, joilla tumpelompikin kotikokki luo täydellisen hampurilaisen. Vain K-ruokakaupoista!

Kokoa oma Naughty BRGR!

Tunnetko jo Naughty BRGR:in, Top Chefistäkin tutun Akseli Herlevin Suomen parhaaksi tituleeratun hampurilaisravintolan? Enää ei tarvitse lähteä ravintolaan asti nauttiakseen näistä mehevistä herkuista, vaan sopivasti tuhmat burgerit syntyvät myös kotigrillissä!

Naughty BRGR-sarjan tuotteilla hampurilaispihvistä täydelliseen sämpylään ja chilihillokkeeseen loihdit vaikka grillijuhlissa niin verrattomat burgerit, että kaverit muistelevat niitä vielä vuosien päästäkin.

Naughty BRGR -sarja on saatavilla vain K-kaupoista!

Naughty brgr kuvitus

Naughty BRGR -tuotteet

Sämpylät:

Lihat:

Juustot:

Majoneesit:

Muut kastikkeet ja mausteet:

Juomat:

  • Polar Monkeys Naughty Burger Edition 5,4% 0,33plo

Olut sopii burgerin pariksi

Tunnetko jo Polar Monkeys Naughty Lagerin? Säihkyvän kullankeltainen ja raikas lager on burgerin hyvä kaveri. Sen rapsakka humalointi leikkaa mukavasti rasvaisuutta ja päästää mehevät raaka-aineet esiin sekä kruunaa pitkänkin illan mainiolla juotavuudellaan.

Naughty brgr kuvitus 2

Miten kasata paras burgeri ikinä?

Paras burgeri syntyy vähän yllättävistä makuyhdistelmistä, runsaista kastikkeista ja erilaisista tekstuureista. Miltä kuulostaisi, jos majoneesissa rapsahtaisi sipsi tai pihvi tehtäisiinkin karitsasta?

Katso alta parhaat burgerivinkit ja -reseptit!

Akseli Herlevin burgerivinkit