Grillaus
Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
Naughty BRGR

Naughty BRGR

Naughty BRGR-burgeriravintolan omistaja Akseli Herlevi on luonut tuotesarjan, joilla tumpelompikin kotikokki luo täydellisen hampurilaisen. Vain K-ruokakaupoista!

Kokoa oma Naughty BRGR!

Tunnetko jo Naughty BRGR:in, Top Chefistäkin tutun Akseli Herlevin Suomen parhaaksi tituleeratun hampurilaisravintolan? Enää ei tarvitse lähteä ravintolaan asti nauttiakseen näistä mehevistä herkuista, vaan sopivasti tuhmat burgerit syntyvät myös kotigrillissä!

Naughty BRGR-sarjan tuotteilla hampurilaispihvistä täydelliseen sämpylään ja chilihillokkeeseen loihdit kesän grillijuhlissa niin verrattomat burgerit, että kaverit muistelevat niitä vielä vuosien päästäkin.

VAIN K-RUOKAKAUPOISTA!

Naughty brgr kuvitus

NAUGHTY BRGR-TUOTTEET:

Sämpylät:

Pihvit:

Juustot:

Majoneesit:

Muut kastikkeet ja mausteet:

Juomat:

  • Polar Monkeys Naughty Burger Edition 5,4% 0,33plo

Naughty BRGR alakuva uusi2

Olut sopii burgerin pariksi

Tunnetko jo Polar Monkeys Naughty Lagerin? Säihkyvän kullankeltainen ja raikas lager on burgerin hyvä kaveri. Sen rapsakka humalointi leikkaa mukavasti rasvaisuutta ja päästää mehevät raaka-aineet esiin sekä kruunaa pitkänkin illan mainiolla juotavuudellaan.

Miten kasata paras burgeri ikinä?

Kesän paras burgeri syntyy vähän yllättävistä makuyhdistelmistä, runsaista kastikkeista ja erilaisista tekstuureista. Miltä kuulostaisi, jos majoneesissa rapsahtaisi sipsi tai pihvi tehtäisiinkin karitsasta?

Naughty brgr kuvitus 2

AKSELI HERLEVIN BURGERIVINKIT: