Osta ja nosta veloituksetta käteistä kaupan kassalta

Osta ja nosta veloituksetta käteistä kaupan kassalta

Päivitetty 29.11.2019

Nyt voit nostaa rahaa K-ruokakaupasta samalla, kun teet ruokaostoksesi. Osta ja nosta -palvelu vapauttaa sinut pankkiautomaatin etsimiseltä.

Kaikki K-ruokakaupat tarjoavat käteisen rahan nostopalvelua sielläkin, missä siihen ei ole muuten mahdollisuutta. Saat helposti ja kätevästi nostettua käteistä samalla, kun maksat kauppaostoksesi debit-kortilla K-ruokakaupan kassalla. K-ruokakauppojen Osta&Nosta –käteisnostopalvelu on asiakkaille veloituksetonta. Huomioithan, että oma pankkisi saattaa veloittaa nostosta palvelumaksun.

"Osta&Nosta –palvelu on otettu K-kauppojen asiakkaiden keskuudessa erinomaisesti vastaan. Palvelu mahdollistaa käteisen noston ympäri Suomen sellaisillakin paikkakunnilla, missä ei ole pankkiautomaattia tai –palveluja. Erityisen suosittua palvelun käyttö on kesällä, jolloin käteistä nostetaan K-kaupoista esimerkiksi pienillä mökkipaikkakunnilla", kertoo Keskon kehityspäällikkö Juha Andelin.

Rahaa voi korttiostosten yhteydessä nostaa aina 200 euroon saakka. Alarajaa nostolle ei ole asetettu. K-ruokakaupoista voi nostaa käteistä

  • Osuuspankin debit-korteilla
  • Nordean debit-korteilla
  • Danske Bankin debit-korteilla
  • Aktian debit-korteilla
  • Säästöpankin ja Oma Säästöpankin debit-korteilla

"Käteisen nosto kaupoissa on myös helppoa ja turvallista, sillä nosto tapahtuu ostosten yhteydessä kassalla", Andelin jatkaa.

Osta ja nosta

Näin palvelu toimii

Ennen ostosten maksamista kerro kassahenkilölle summa, jonka haluat nostaa. Nostosummalla ei ole alarajaa, mutta se saa olla korkeintaan 200 euroa. Nostetun summan ei tarvitse olla tasasumma kuten automaatilla.

Hyväksy ostokset ja nostosumma debit-korttisi tunnusluvulla (PIN). Saat itsellesi rahat sekä kuitin ostoksistasi ja nostosta. Kassahenkilö ei näe tili- tai korttitietojasi.