K-kaupassa
Plussa-kortilla veloitukseton Pirkka-lehti Pohjois-Suomen K-ruokakaupoista

Plussa-kortilla veloitukseton Pirkka-lehti Pohjois-Suomen K-ruokakaupoista

Pohjois-Suomessa saat Pirkka-lehden omasta K-kaupastasi mukaan ilmaiseksi Plussa-kortilla!

Pohjois-Suomessa kokeillaan mallia, jossa Pirkka-lehden saavat kaupasta veloituksetta mukaansa kaikki Plussa-asiakkaat. Vaikka kotiisi ei siis olisi ennen jaettu Pirkka-lehteä, saat sen nyt Plussa-kortilla kaupasta mukaan! Kyseessä on lehden jakeluun liittyvä kokeilu, joka on voimassa loppuvuoden. Muualla Suomessa Pirkka-lehteä jaetaan kotiin kuten ennenkin.

Plussa-kortin hankkimalla kuka tahansa voi siis poimia Pirkka-lehden kaupasta mukaansa ilmaiseksi. Ilman Plussa-korttia lehti maksaa 4,99€.

Pirkka-lehden saat Plussa-kortilla mukaasi 13 K-Citymarketista, 35 K-Supermarketista, 137 K-Marketista sekä kuudelta Neste K-asemalta. Katso lista kaupoista alta!

Kysymyksiä ja vastauksia Pirkka-lehden jakelusta

Olen ennen saanut Pirkka-lehden kotiini. Miksi Pirkka-lehti jaellaan nyt (Pohjois-Suomen) K-kaupoissa kotijakelun sijaan?
V: Pohjois-Suomessa kokeillaan tällä hetkellä mallia, jossa Pirkka-lehti jaellaan kotien sijaan kauppojen kautta kaikille Plussa-asiakkaille. Selvitämme tällä kokeilulla jakelumallin toimivuutta ja sen saamaa vastaanottoa asiakkaidemme keskuudessa.

Kauppajakelulla voimme tarjota lehden asiakaslahjana tasapuolisesti kaikille Plussa-asiakkaillemme. Kun lehden voi poimia mukaansa kaupasta, jokainen pystyy myös itse päättämään, haluaako lehden vai ei.

Miksi Pirkka on vain suomeksi?
V: Pirkka-lehteä on jo pitkään julkaistu vain suomeksi, mutta tarkastelemme tilannetta aika ajoin. Kaupoissa jaettavaa K-Ruoka-lehteä on painettu molemmilla kielillä.

Tilaan ostokseni verkkokaupasta. Saanko lehden silloin ostosteni mukana?
v: Pirkka-lehden voi tilata myös verkkokaupasta. Tällöin asiakas voi kirjoittaa infokenttään toiveensa saa lehden seuraavan tilauksen yhteydessä.

Näistä kaupoista saat lehden mukaasi!
K-Citymarketit
K-Supermarketit
K-Marketit
Neste K-asemat