K-kaupassa
Pirkka-lehti saatavilla ilmaiseksi K-kaupoista

Pirkka-lehti saatavilla ilmaiseksi K-kaupoista

Pirkka-lehti ja sen välissä jaettava K-Ruoka-lehti ovat jaossa kaikissa K-kaupoissa sekä K-Ruoka.fi-verkkokaupassa. Saat seuraavan Pirkan ilmaiseksi Plussa-korttia vilauttamalla. Mikäli sinulle ei vielä ole Plussa-korttia, voit hankkia sen veloituksetta.

Plussa-kortin hankkimalla kuka tahansa voi siis poimia Pirkka-lehden kaupasta mukaansa ilmaiseksi. Lehden saa myös K-Ruoka.fi -verkkokaupasta. Ilman Plussa-korttia lehti maksaa 4,90€.

›› Klikkaa ja hanki ilmainen Plussa-kortti!
›› Usein kysytyt kysymykset uudesta jakelutavasta

pirkka-lehti-kesakuu-artikkeli

Onnistunut kokeilu käyttöön nyt koko maassa!

Pohjois-Suomessa Pirkka-lehti on ollut saatavilla K-ruokakaupoista jo noin vuoden ajan. Tuona aikana saatu palaute innosti laajentamaan lehden saatavuutta koko Suomessa. Asiakastutkimusten mukaan lehden noutaminen kaupasta koetaan vaivattomaksi.

Muutoksen myötä kaikilla Plussa-asiakkailla on nyt mahdollisuus saada lehti. Aiemmin lehti toimitettiin vain tietyn ostorajan saavuttaneille asiakkaille.

Ensimmäinen kaupoista koko Suomesta löytyvä Pirkka-lehti ilmestyi 26.8.2020. Muille kuin Plussa-asiakkaille lehden hinta on 4.90€. K-Ruoka-lehdestä tehdään myös erikseen jaettava ruotsinkielinen lehti K-Mat, joka on saatavilla valituista K-kaupoista.

Lehden saat myös verkkokaupasta!