Mikä ruoan verkkokauppa ja miten se toimii?

Mikä ruoan verkkokauppa ja miten se toimii?

Tutustu ja kokeile K-Ruoka-verkkokauppaa, joka on nyt jo yli 3 miljoonan suomalaisen ulottuvilla yli 140 K-kaupassa ympäri Suomen!

Mikä on ruoan verkkokauppa?

Yli sata K-kauppiasta ympäri Suomen on avannut asiakkaidensa arjen helpottamiseksi ruokaverkkokaupan. Ruoan verkkokauppa mahdollistaa ostosten tekemisen mistä vain, esimerkiksi kotoa, työpaikalta tai vaikka matkoilta käsin.

Toimitustapoja on kaksi, ja ne vaihtelevat kaupoittain. Kotiinkuljetuspalvelu on erityisen suosittu autottomissa talouksissa sekä perheissä, joissa kauppaan on haastava lähteä esimerkiksi perheen pienimpien vuoksi. Kuljetuspalvelussa välttää myös painavien ostosten kantamisen, sillä iloiset asiakaspalvelijamme tuovat ostokset kotiovelle asti - vaikka hissittömän kerrostalon kahdeksanteen kerrokseen asti!

Tilaa ja nouda -palvelu helpottaa erityisesti kiireisimpien arkea kaupan henkilökunnan kerätessä tuotteet valmiiksi, jolloin ruokaostokset on nopea napata valmiina kaupalta mukaan ilman hyllyjen välissä seikkailua. Ruokien ostaminen verkkokaupasta on myös hauskaa puuhaa vaikka koko perheelle, ja kauppojen suuret valikoimat näkee ja löytää verkossa aivan eri tavalla kuin itse myymälässä.

K-ryhmän ruokaverkkokauppa on jo yli 3 miljoonan suomalaisen ulottuvilla, ja verkkokauppoja avataan jatkuvasti lisää!

verkkokauppaan-siirtyminen

Näin teet tilauksen:

1. Valitse kauppa

Valitse sinulle sopivin kauppa kotiinkuljetuskaupoista tai Tilaa ja nouda -kaupoista.
Siirry kaupan valintaan >>

verkkokauppa ikoni kaupanvalinta

2. Tee ostoslista

Lisää tuotteet ostoslistalle. Voit itse valita, saako tuotteet korvata mahdollisen tuotepuutoksen varalta.

Vinkki: Mikäli haluat lisätä usein ostamasi tuotteet ostoslistalle yhdellä klikkauksella, luo tunnus ja lisää siihen Plussa-korttisi.

verkkokauppa ikoni ostoslista

3. Lähetä tilaus

Nouda valmiiksi kerätyt ostokset kaupalta tai tilaa ne kotiovellesi. Maksa kortilla ostoksia vastaanotettaessa. Toimitustavat ovat kauppakohtaisia.

verkkokauppa ikoni toimitustapa

4. Rentoudu ja nauti

Onneksi olkoon, säästit aikaa! Mitä aiot tehdä ylimääräisellä ajalla?

Toive: Haluaisimme mielellämme myös kuulla miten tilauksesi meni, joten annathan meille palautetta!

verkkokauppa ikoni relaa

Ruoan verkkokaupassa voit valita kauppakohtaisesti joko toimituksen suoraan kotiovellesi tai noutaa ostokset valmiiksi keräiltynä kaupalta, sinulle sopivaan aikaan. Voit yhdellä klikkauksella lisätä useimmin ostamasi tuotteet ostoslistalle. Ensimmäisen tilauksen jälkeen voit käyttää aiempaa tilausta uuden tilauksen pohjana. Verkkokaupassa näet myös näppärästi OmaPlussa-etusi sekä sinulle suositellut tuotteet. Verkkokaupassa pätee tuoreustakuu - jos et ole tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen, saat rahasi takaisin.

verkkokauppaan-siirtyminen

Katso verkkokauppavideo

Katso myös nämä

Sinua saattaisi kiinnostaa