Lataa K-Ruoka-sovellus ja hyödynnä latausetu

Lataa K-Ruoka-sovellus ja hyödynnä latausetu

Haluaisitko saada puhelimeesi henkilökohtaisia OmaPlussa-etuja, oman kauppasi tarjoukset, kiinnostavia reseptivinkkejä ja paljon muuta? Lataa K-Ruoka-sovellus!

K-Ruoka-sovelluksen latausetu

K-Ruoka-sovelluksen lataajalle nyt latausetuna Karl Fazer maitosuklaalevy 200 g veloituksetta Plussa-kortilla. Rajoitus 1 kpl/asiakas. Lataa sovellus ja aktivoi sekä lunasta etusi 30.9.2023 mennessä.

PT OmaPlussa-latausetu 2023-09 k-ruoka kk-kuvituskuva 600x300

Latausedun saa aktivoitua käyttöönsä latauksen jälkeen K-Ruoka-sovelluksen OmaPlussa-edut kohdassa painamalla tuotteen kohdalla olevaa Aktivoi etu –nappia. Etu tallentuu Plussa-kortille, jonka numero on syötetty sovellukseen. Kun etu on aktivoitu, voi edun lunastaa lähimmästä K-ruokakaupasta käyttämällä Plussa-korttia maksutapahtuman yhteydessä. Etu on henkilökohtainen.

K-Ruoka-sovelluksen latausedun saavat käyttöönsä ne asiakkaat, jotka lataavat K-Ruoka-sovelluksen käyttöönsä ensimmäisen kerran. K-Ruoka-sovelluksen latausedun saavat käyttöönsä kaikki K-Ruoka-sovelluksen uudet lataajat. Latausetu sisältää yhden ilmaistuotteen per kuukausi kahden ensimmäisen kuukauden aikana sovelluksen lataamisesta.

Näin lataat sovelluksen:

1. Hae sovellus omasta sovelluskaupastasi hakusanalla "K-Ruoka", tai klikkaa alla olevista kuvakkeista. Lataa sovellus puhelimeesi.

play store 100px Apple store 100px

2. Kirjaudu sisään ja lisää Plussa-korttisi numero käyttäjätiliin. Mikäli sinulla ei ole Plussa-korttia, tilaa se ilmaiseksi täältä.

3. Sovelluksesi on nyt valmis käyttöön!

Kysyttävää OmaPlussa-eduista?

Katso yleisimmät kysymykset vastauksineen täältä.