Tutustu uuteen Super Safkaa -tuotesarjaan

Tutustu uuteen Super Safkaa -tuotesarjaan

Päivitetty 13.2.2023

Uuden koko perheen valloittavan tuotesarjan löydät vain K-kaupoissa!

Vain K-Kaupoista LOGO 680x50

Arki on usein kiireistä ja kaiken tämän päälle on vielä stressi illallisesta. Super Safkaa -tuotesarja haluaa tarjota jännittävät ruokaelämykset arjessa ilman vaivaa.

Super Safkaan ainutlaatuisen kebabkonseptin avulla super maukas kebabillallinen on helppo ja kätevä valmistaa kotona. Nopeaa, helppoa ja yksinkertaisesti superia ruokaa. Super Safkaa -tuotesarjaan kuuluvat:

  • Kolme valmista helposti käytettävää kebabsiivua: grillattu ohut klassinen kebab suomalaisesta naudanlihasta, mehukas ja murea grillattu kanakebab suomalaisesta broilerista sekä seitanista valmistetut maukkaat vegaaniset vegekebab siivut.

eka1

  • Pehmeä ja taipuisa kebabrullaleipä on riittävän iso ja sopii täydellisesti rullaamiseen sekä kiviuunissa paistettu pitaleipä, joka maistuu vastapaistetulta. Lämmitä pitaleipä leivänpaahtimessa.

toka

  • Kolme kebabkastiketta helppokäyttöisissä pulloissa: raikkaan tomaattinen punainen kebabkastike, täyteläinen valkosipuli kebabkastike tuoreella valkosipulilla sekä maukas vegaaninen kebabkastike. Kastikkeet myydään kylmästä.

kolmas

SUPERSAFKAA Product-Group web 2022