K palvelee
Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
Maailmanluokan brändit lahjakortissasi

Maailmanluokan brändit lahjakortissasi

iTunes, Google Play, Plays, Station, Spotify ja moni muu huippubrändin lahjakortti nyt helposti ostettavissa omasta K-ruokakaupastasi. Tutustu valikoimaan täällä.

PlayStation

PS

Lisää lahjakortista helposti varoja PlayStation -lompakkoon. Lompakolla voi ostaa pelejä, lisäsisältöjä ja paljon muuta PS4-, PS3- tai PS Vita –järjestelmään PlayStation Storesta.

Vie pelaaminen uudelle tasolle PlayStation kuukausijäsenyydellä. Liityt maailmanlaajuiseen pelaajayhteisöön, tutustut uusiin pelimahdollisuuksiin ja saat samalla ainutlaatuisia jäsenetuja.

Microsoft XBOX ja Windows

windows xbox

Microsoft Xbox - ja Microsoft Windows -lahjakorteilla voit ostaa pelejä, elokuvia, TV-ohjelmia, musiikkia, sovelluksia ja muuta sisältöä kumpaan vain, Xboxiin tai Windowsiin.

iTunes

itunes logot

iTunes -korteilla on mahdollista ostaa musiikkia, elokuvia, pelejä, kirjoja tai ohjelmia tietokoneelle, tabletille ja älypuhelimelle. Ostopaikkoina ovat iTunes Store, App Store, iBooks Store sekä Mac App Store.

Google Play

Google Play

Google Play -valikoimista löydät musiikin lisäksi elokuvia, kirjoja, Android-sovellukset ja pelit. Google Playn avulla sisältösi on saatavilla kaikenkokoisille laitteille, olipa kyseessä Android, iOS, Chromecast tai internet.

Spotify

Spotify

Spotifyn lahjakortilla voi kuunnella yli miljoonia artisteja keskeytyksettä ilman mainoksia. Voit tehdä soittolistoja itse tai valita valmiista listoista. Kuuntele musiikkia tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella niin online- kuin offline-tilassa.

Netflix

lahjakortit netflix

Netflixillä katsot sarjoja ja elokuvia missä ja milloin vain – oman makusi mukaan. Voit lisätä kortin saldon olemassa olevaan Netflix tiliisi tai käyttää sen uuden tilin avaamiseen.

Ruutu+

ruutu+ kuvitus

Kortilla saat lunastettua Ruutu+ paketin käyttöön. 1kk paketin extra - voit lukea sarjakuvia 1 kk:n ajan digitaalisesta Aku Ankka Lataamo-palvelusta. Lue lisää lahjakortin lunastamisesta.

Ticketmaster

ticketmaster

Ticketmaster lippupalvelun lahjakortilla on arvoa, jonka voi käyttää Ticketmasterissa myytäviin lippuihin. Valittavissa on tuhansia tapahtumia ympäri Suomen. Lisätietoa www.ticketmaster.fi

Zalando

Zalando

Zalandon lahjakortin voi osaa niin lahjaksi kuin itselleen. Lahjakortin voi käyttää Zalandon verkkokaupassa. Zalando tarjoaa ilmaisen toimituksen ja palautuksen, joten koko arvon voi käyttää vaatteiden ja kenkien ostamiseen. Arvon saa käyttöönsä aktivoimalla lahjakortin koodin omalle tililleen.

Sembo

lahjakortit sembo

Sembo matkalahjakortilla voit varata unelmaloman yli 250.000 hotellikohteen joukosta maailmanlaajuisesti. Tutustu kohteisiin osoitteessa www.sembo.fi 

Turvallinen verkkomaksaminen:Paysafecard

paysafe card

Paysafecard on kaupan kassalta ostettava prepaid-koodi, jolla voi maksaa verkossa turvallisesti ilman pankkitunnuksia tai -korttia. Paysafecard on käytettävissä digitaalisiin palveluihin kuten peleihin, elokuviin, musiikkiin, videoihin, verkkopuheluihin ja yhteisöpalveluihin. Paysafecard toimii myös joissakin verkkopalveluissa maksuvaihtoehtona. Lisätietoja www.paysafecard.com

Paygoo prepaid MasterCard

paygoo pieni

Paygoo Mastercard Gift on uudenlainen kassalla aktivoitava lahjakortti. Kortille voi ladata arvoa 20€-200€ ja se soveltuu mainiosti esimerkiksi annettavaksi lahjaksi käteisen rahan sijaan tai turvallisten verkko-ostosten tekemiseen. Paygoo Mastercard lahjakortti toimii maksuvälineenä normaalin luottokortin tapaan maailmanlaajuisesti kaikissa paikoissa, jotka hyväksyvät Mastercardin. Tutustu tarkemmin Paygoon verkkosivuilla: www.paygoo.fi.

ViaPlay lahjakortit

viaplayt

Parasta viihdettä – parhaalle henkilölle. Saatavana kaksi Viaplay lahjakorttia: Viaplay Sarjat ja Elokuvat 2 kuukaudeksi tai Viaplay Total 1 kuukaudeksi. Katso, kuuntele, huuda, naura tai itke – asetu mukavasti ja nauti! Viaplay lahjakorteilla striimaat tai katsot offline-tilassa koko EU:n alueella.

Norwegian 50 €

Norwegian kopio

Norwegian lahjakortti oikeuttaa 400 CashPoint-pisteeseen, jotka voi käyttää Norwegianin lentoihin. Lahjakortin saaja voi itse vapaasti päättää milloin ja minne haluaa matkustaa.

EA lahjakortti 15 €

EA lahjakortti 15€

EA pelit lahjakortilla Origin pelipalvelusta. Voit myös siirtää sen avulla itse varoja omaan EA-verkkokukkaroosi.