Maailmanluokan brändit lahjakortissasi

Maailmanluokan brändit lahjakortissasi

iTunes, Google Play, PlayStation, Spotify ja moni muu huippubrändin lahjakortti nyt helposti ostettavissa omasta K-ruokakaupastasi. Tutustu valikoimaan täällä.

PlayStation

PS

Lisää lahjakortista helposti varoja PlayStation -lompakkoon. Lompakolla voi ostaa pelejä, lisäsisältöjä ja paljon muuta PS4-, PS3- tai PS Vita –järjestelmään PlayStation Storesta.

Vie pelaaminen uudelle tasolle PlayStation kuukausijäsenyydellä. Liityt maailmanlaajuiseen pelaajayhteisöön, tutustut uusiin pelimahdollisuuksiin ja saat samalla ainutlaatuisia jäsenetuja.

Microsoft XBOX ja Windows

xbox live 2019

Microsoft Xbox -lahjakortilla voit ostaa pelejä, elokuvia, TV-ohjelmia, musiikkia, sovelluksia ja muuta sisältöä Xboxiin tai Windowsiin. XBOX LIVE GOLD 19,99€ uutuutena K-Citymarketeista.

iTunes

itunes logot

iTunes -korteilla on mahdollista ostaa musiikkia, elokuvia, pelejä, kirjoja tai ohjelmia tietokoneelle, tabletille ja älypuhelimelle. Ostopaikkoina ovat iTunes Store, App Store, iBooks Store sekä Mac App Store.

Google Play

google play 2019

Google Play -valikoimista löydät musiikin lisäksi elokuvia, kirjoja, Android-sovellukset ja pelit. Google Playn avulla sisältösi on saatavilla kaikenkokoisille laitteille, olipa kyseessä Android, iOS, Chromecast tai internet.

Spotify

spotify 2019

Spotifyn lahjakortilla voi kuunnella yli miljoonia artisteja keskeytyksettä ilman mainoksia. Voit tehdä soittolistoja itse tai valita valmiista listoista. Kuuntele musiikkia tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella niin online- kuin offline-tilassa.

Netflix

netlix 2019

Netflixillä katsot sarjoja ja elokuvia missä ja milloin vain – oman makusi mukaan. Voit lisätä kortin saldon olemassa olevaan Netflix tiliisi tai käyttää sen uuden tilin avaamiseen.

Ruutu+

ruutu+ kuvitus

Kortilla saat lunastettua Ruutu+ paketin käyttöön. 1kk paketin extra - voit lukea sarjakuvia 1 kk:n ajan digitaalisesta Aku Ankka Lataamo-palvelusta. Lue lisää lahjakortin lunastamisesta.

Supla

supla+ lahjakortti

Kortilla käyttöösi Supla – Suomen monipuolisin äänikirjapalvelu. Kortilla saat lunastettua 2kk käytön palveluun.

Ticketmaster

ticketmaster 2019

Ticketmaster lippupalvelun lahjakortilla on arvoa, jonka voi käyttää Ticketmasterissa myytäviin lippuihin. Valittavissa on tuhansia tapahtumia ympäri Suomen. Lisätietoa www.ticketmaster.fi

Zalando

zalando 2019

Zalandon lahjakortin voi osaa niin lahjaksi kuin itselleen. Lahjakortin voi käyttää Zalandon verkkokaupassa. Zalando tarjoaa ilmaisen toimituksen ja palautuksen, joten koko arvon voi käyttää vaatteiden ja kenkien ostamiseen. Arvon saa käyttöönsä aktivoimalla lahjakortin koodin omalle tililleen.

Sembo

lahjakortit sembo

Sembo matkalahjakortilla voit varata unelmaloman yli 250.000 hotellikohteen joukosta maailmanlaajuisesti. Tutustu kohteisiin osoitteessa www.sembo.fi 

Turvallinen verkkomaksaminen:Paysafecard

paysafe card

Paysafecard on kaupan kassalta ostettava prepaid-koodi, jolla voi maksaa verkossa turvallisesti ilman pankkitunnuksia tai -korttia. Paysafecard on käytettävissä digitaalisiin palveluihin kuten peleihin, elokuviin, musiikkiin, videoihin, verkkopuheluihin ja yhteisöpalveluihin. Paysafecard toimii myös joissakin verkkopalveluissa maksuvaihtoehtona. Lisätietoja www.paysafecard.com

Paygoo prepaid MasterCard

Giftcard FINLAND-NEW kopio

Paygoo Mastercard Gift on uudenlainen kassalla aktivoitava lahjakortti. Kortille voi ladata arvoa 20€-150€ ja se soveltuu mainiosti esimerkiksi annettavaksi lahjaksi käteisen rahan sijaan tai turvallisten verkko-ostosten tekemiseen. Paygoo Mastercard lahjakortti toimii maksuvälineenä normaalin luottokortin tapaan maailmanlaajuisesti kaikissa paikoissa, jotka hyväksyvät Mastercardin. Tutustu tarkemmin Paygoon verkkosivuilla: www.paygoo.fi.

Norwegian 50 €

Norwegian kopio

Norwegian lahjakortti oikeuttaa 400 CashPoint-pisteeseen, jotka voi käyttää Norwegianin lentoihin. Lahjakortin saaja voi itse vapaasti päättää milloin ja minne haluaa matkustaa.

EA ja SIMS -lahjakortit

EA lahjakortti 2019

EA pelit lahjakortilla Origin pelipalvelusta. Voit myös siirtää sen avulla itse varoja omaan EA-verkkokukkaroosi. Tuotevalikoima vaihtelee kaupoittain.

Nintendo 15€ ja 25€

Nintendo 2019

Nintendo eShop kortti on helppo ja turvallinen tapa tehdä ostoksia Nintendo eShopissa. Nintendo eShop on Nintendon Switchille, 3DS:lle ja Wii U:lle tarkoitettu verkkokauppa, josta voi ladata pelejä ja sovelluksia. Lahjakortit nyt K-Citymarketeista.

Blizzard 20€

Blizzard 2019

Kortilla lisätään varoja Blizzardin pelitilille. Blizzard pelitilin varoja voi käyttää pelien ja muiden digitaalisten palveluiden hankintaan, pelien sisäisiin ostoihin sekä ostaa esimerkiksi World of Warcraft -peliaikaa.