K-Ruoka-sovellus uudistuu! Lue lisää täältä.
Maailmanluokan brändit lahjakortissasi

Maailmanluokan brändit lahjakortissasi

iTunes, Google Play, PlayStation, Spotify ja moni muu huippubrändin lahjakortti nyt helposti ostettavissa omasta K-ruokakaupastasi. Valikoimat vaihtelee kaupoittain.

HopLop 20€ ja 50€

Hauskat seikkailut odottavat! Lahjakortti käy maksuvälineenä ostettaessa mitä tahansa tuotteita tai palveluita HopLop seikkailupuistoissa. HopLop 680x300

Museokortti

Museokortilla elämyksiä vuodeksi - lahja, joka ilahduttaa pitkään! Yli 300 museokohdetta ympäri maan. Taidetta, tiedettä, urheilua, luontokohteita, historiaa ja paljon muuta. Museokortti on vuoden mittainen kulttuurimatka yli 300 kohteeseen - Ahvenanmaalta Inariin. Satojen upeiden näyttelyiden ja tapahtumien lisäksi Museokortti tarjoaa asiakkailleen vaihtuvia etuja ja vinkkejä kortin käyttöön. Museokortti 680x300

Nextory

Lue ja kuuntele satojatuhansia e- ja äänikirjoja rajoituksetta Nextory-etu 680x300

PlayStation

PS

Lisää lahjakortista helposti varoja PlayStation -lompakkoon. Lompakolla voi ostaa pelejä, lisäsisältöjä ja paljon muuta PS4-, PS3- tai PS Vita –järjestelmään PlayStation Storesta.

Vie pelaaminen uudelle tasolle PlayStation kuukausijäsenyydellä. Liityt maailmanlaajuiseen pelaajayhteisöön, tutustut uusiin pelimahdollisuuksiin ja saat samalla ainutlaatuisia jäsenetuja.

Microsoft XBOX

Xbox 680x300

Microsoft Xbox -lahjakortilla voit ostaa pelejä, elokuvia, TV-ohjelmia, musiikkia, sovelluksia ja muuta sisältöä Xboxiin. XBOX LIVE GOLD 19,99€ uutuutena K-Citymarketeista.

iTunes

itunes logot

iTunes -korteilla on mahdollista ostaa musiikkia, elokuvia, pelejä, kirjoja tai ohjelmia tietokoneelle, tabletille ja älypuhelimelle. Ostopaikkoina ovat iTunes Store, App Store, iBooks Store sekä Mac App Store.

Google Play

Google Play 680x300

Google Play -valikoimista löydät musiikin lisäksi elokuvia, kirjoja, Android-sovellukset ja pelit. Google Playn avulla sisältösi on saatavilla kaikenkokoisille laitteille, olipa kyseessä Android, iOS, Chromecast tai internet.

Spotify

spotify 2019

Spotifyn lahjakortilla voi kuunnella yli miljoonia artisteja keskeytyksettä ilman mainoksia. Voit tehdä soittolistoja itse tai valita valmiista listoista. Kuuntele musiikkia tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella niin online- kuin offline-tilassa.

Netflix

netlix 2019

Netflixillä katsot sarjoja ja elokuvia missä ja milloin vain – oman makusi mukaan. Voit lisätä kortin saldon olemassa olevaan Netflix tiliisi tai käyttää sen uuden tilin avaamiseen.

Ruutu+

Ruutu+680x300

Kortilla saat lunastettua Ruutu+ paketin käyttöön. Lue lisää lahjakortin lunastamisesta.

Supla

Supla 30e uusi-etu 680x300

Kortilla käyttöösi Supla – Suomen monipuolisin äänikirjapalvelu. Kortilla saat lunastettua 2kk käytön palveluun.

Ticketmaster

ticketmaster 2019

Ticketmaster lippupalvelun lahjakortilla on arvoa, jonka voi käyttää Ticketmasterissa myytäviin lippuihin. Valittavissa on tuhansia tapahtumia ympäri Suomen. Lisätietoa www.ticketmaster.fi

Zalando

zalando 2019

Zalandon lahjakortin voi osaa niin lahjaksi kuin itselleen. Lahjakortin voi käyttää Zalandon verkkokaupassa. Zalando tarjoaa ilmaisen toimituksen ja palautuksen, joten koko arvon voi käyttää vaatteiden ja kenkien ostamiseen. Arvon saa käyttöönsä aktivoimalla lahjakortin koodin omalle tililleen.

Turvallinen verkkomaksaminen:Paysafecard

paysafe card

Paysafecard on kaupan kassalta ostettava prepaid-koodi, jolla voi maksaa verkossa turvallisesti ilman pankkitunnuksia tai -korttia. Paysafecard on käytettävissä digitaalisiin palveluihin kuten peleihin, elokuviin, musiikkiin, videoihin, verkkopuheluihin ja yhteisöpalveluihin. Paysafecard toimii myös joissakin verkkopalveluissa maksuvaihtoehtona. Lisätietoja www.paysafecard.com

Paygoo prepaid MasterCard

PaygooGift-etu 680x300

Paygoo Mastercard Gift on uudenlainen kassalla aktivoitava lahjakortti. Kortille voi ladata arvoa 20€-150€ ja se soveltuu mainiosti esimerkiksi annettavaksi lahjaksi käteisen rahan sijaan tai turvallisten verkko-ostosten tekemiseen. Paygoo Mastercard lahjakortti toimii maksuvälineenä normaalin luottokortin tapaan maailmanlaajuisesti kaikissa paikoissa, jotka hyväksyvät Mastercardin. Tutustu tarkemmin Paygoon verkkosivuilla: www.paygoo.fi.

EA -lahjakortit

EA 25 EUR NEW gift card 680x300

Lahjakortti PC/MAC. Osta, lataa ja pelaa EA-suosikkipelejäsi.

Nintendo uutuudet 50€ Switch 7,99€ ja 19,99€

Nintendo 2019

Nintendo eShop kortti on helppo ja turvallinen tapa tehdä ostoksia Nintendo eShopissa. Nintendo eShop on Nintendon Switchille, 3DS:lle ja Wii U:lle tarkoitettu verkkokauppa, josta voi ladata pelejä ja sovelluksia. Lahjakortit nyt K-Citymarketeista.

Nintendo 50€ Nintendo eShop kortti on helppo ja turvallinen tapa tehdä ostoksia Nintendo eShopissa. Nintendo eShop on Nintendon Switchille, 3DS:lle ja Wii U:lle tarkoitettu verkkokauppa, josta voi ladata pelejä ja sovelluksia. Lahjakortit nyt K-Citymarketeista. Nintendo 50 EUR 680x300

Nintendo Switch Online 3kk/7,99€ Paranna pelikokemustasi. Nintendo Switch Online on Nintendo-jäsenyys, jonka ansiosta voit pelata verkossa Nintendo Switchilläsi. Lahjakortilla saat kolmen kuukauden jäsenyyden Nintendo Switch Online pelipalveluun.

Nintendo Switch Online 12kk/19,99€ Paranna pelikokemustasi. Nintendo Switch Online on Nintendo-jäsenyys, jonka ansiosta voit pelata verkossa Nintendo Switchilläsi. Lahjakortilla saat 12 kuukauden jäsenyyden Nintendo Switch Online pelipalveluun. Online Nindendo 680x300

Blizzard 20€

Blizzard 2019

Kortilla lisätään varoja Blizzardin pelitilille. Blizzard pelitilin varoja voi käyttää pelien ja muiden digitaalisten palveluiden hankintaan, pelien sisäisiin ostoihin sekä ostaa esimerkiksi World of Warcraft -peliaikaa.

K-Citymarkettien valikoimista löytyy myös erilaisia Microsoft 365 ja Office sekä F-Securen lahjakortti tuotteita. Microsoft 365 Personal + FSecure 680x300