Maailmanluokan brändit lahjakortissasi

Maailmanluokan brändit lahjakortissasi

Päivitetty 1.11.2023

Apple, Google Play, PlayStation, Spotify ja moni muu huippubrändin lahjakortti nyt helposti ostettavissa omasta K-ruokakaupastasi. Valikoimat vaihtelee kaupoittain.

Steam 20€, 50€ ja 100€

Steam lahjakortilla tuhansia suosikkipelejä PC:lle! Kortilla voit lunastaa ja pelata pelejä Steam peli-palvelussa. Lataa kortin varat Steam-tilille ja nauti suosikkipeleistä PC:llä, Macilla tai Linuxilla. Tutustu käyttöehtoihin Steamin verkkosivuilla.

Steam lahjakortit 2022 (680 x 300)

Roblox 10€ ja 20€

Lahjakortti suosittuun Roblox-pelimaailmaan! Roblox on globaali pelialusta, jossa voit pelata, osallistua ja luoda mielikuvituksellisia online-pelejä. Lahjakortilla voit Roblox-tiliäsi käyttäen lunastaa Roblox-krediittejä osoitteessa www.roblox.com.

Roblox lahjakortit 2022 (440 x 300)

AirBnB

Avaimesi Airbnb:n maailmaan! Airbnb lahjakortilla pääset avaamaan oven hurmaaviin majapaikkoihin. Kortin voi käyttää sille ladatun arvon edetä maksuvälineenä palveluiden ostamiseen Airbnb:n verkkosivustolla ja sovelluksessa. Käyttö edellyttää Airbnb-tiliä.

AirBnB

HopLop 20-250€

Hauskat seikkailut odottavat! Lahjakortti käy maksuvälineenä ostettaessa mitä tahansa tuotteita tai palveluita HopLop seikkailupuistoissa.

HopLop ladattava lahjakortti 20-250 EUR

Nextory

Lue ja kuuntele satojatuhansia e- ja äänikirjoja rajoituksetta Nextory-etu 680x300

Sony PlayStation

PlayStation lahjakortit 2022 (440 x 289)

Lahjakortilla voit lunastaa mitä tahansa PlayStation Storesta. Pelejä, tilauksia, lisäosia ja paljon muuta! Kortilla voit helposti lisätä varoja PlayStation®Network-tilillesi. PSN-tilillesi lisätyillä varoilla voit ostaa PlayStation®Storen valtavasta valikoimasta mitä tahansa sisältöjä PlayStation-järjestelmääsi. PlayStation®Store tarjoaa mahtavan valikoiman esimerkiksi pelejä ja lisäosia, PlayStation Plus tilauksia, elokuvia, musiikkia, virtuaalivaluuttaa, teemoja ja paljon muuta. Tutustu käyttöehtoihin PlayStationin verkkosivuilla.

Microsoft XBOX

Xbox 680x300

Microsoft Xbox -lahjakortilla voit ostaa pelejä, elokuvia, TV-ohjelmia, musiikkia, sovelluksia ja muuta sisältöä Xboxiin. XBOX LIVE GOLD 19,99€ uutuutena K-Citymarketeista.

Apple 10-250€

Apple lahjakortti 2022 (200 x 228)

Lahjakortti kaikkiin Apple-hankintoihin. Applen ladattavan lahjakortin voit käyttää appeihin, peleihin, musiikkiin, elokuviin, TV-sarjoihin, kirjoihin, iCloudiin ja moniin muihin sisältöihin Applen ympäristössä. Voit käyttää kortin myös Applen laiteiden ja tarvikkeiden ostamiseen Applen verkkokaupassa. Kortin käyttö tapahtuu Applen tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Tutustu lahjakortin käyttöehtoihin Applen verkkosivuilla.

Google Play 15-500€

Google Play lahjakortti 2022 (200 x 276)

Google Play lahjakortilla voit hankkia Play Storen erittäin laajasta tarjonnasta sovelluksia, pelejä, elokuvia, musiikkia, kirjoja ja paljon muuta. Kortin koodin voi lunastaa nettiselaimella tai Android-laitteella.

Spotify

spotify 2019

Spotifyn lahjakortilla voi kuunnella yli miljoonia artisteja keskeytyksettä ilman mainoksia. Voit tehdä soittolistoja itse tai valita valmiista listoista. Kuuntele musiikkia tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella niin online- kuin offline-tilassa.

Netflix

netlix 2019

Netflixillä katsot sarjoja ja elokuvia missä ja milloin vain – oman makusi mukaan. Voit lisätä kortin saldon olemassa olevaan Netflix tiliisi tai käyttää sen uuden tilin avaamiseen.

Ruutu+

Ruutu+680x300

Kortilla saat lunastettua Ruutu+ paketin käyttöön. Lue lisää lahjakortin lunastamisesta.

Ticketmaster

ticketmaster 2019

Ticketmaster lippupalvelun lahjakortilla on arvoa, jonka voi käyttää Ticketmasterissa myytäviin lippuihin. Valittavissa on tuhansia tapahtumia ympäri Suomen. Lisätietoa www.ticketmaster.fi

Zalando

zalando 2019

Zalandon lahjakortin voi osaa niin lahjaksi kuin itselleen. Lahjakortin voi käyttää Zalandon verkkokaupassa. Zalando tarjoaa ilmaisen toimituksen ja palautuksen, joten koko arvon voi käyttää vaatteiden ja kenkien ostamiseen. Arvon saa käyttöönsä aktivoimalla lahjakortin koodin omalle tililleen.

Turvallinen verkkomaksaminen:Paysafecard

paysafe card

Paysafecard on kaupan kassalta ostettava prepaid-koodi, jolla voi maksaa verkossa turvallisesti ilman pankkitunnuksia tai -korttia. Paysafecard on käytettävissä digitaalisiin palveluihin kuten peleihin, elokuviin, musiikkiin, videoihin, verkkopuheluihin ja yhteisöpalveluihin. Paysafecard toimii myös joissakin verkkopalveluissa maksuvaihtoehtona. Lisätietoja www.paysafecard.com

Paygoo prepaid MasterCard

PaygooGift-etu 680x300

Paygoo Mastercard Gift on uudenlainen kassalla aktivoitava lahjakortti. Kortille voi ladata arvoa 20€-150€ ja se soveltuu mainiosti esimerkiksi annettavaksi lahjaksi käteisen rahan sijaan tai turvallisten verkko-ostosten tekemiseen. Paygoo Mastercard lahjakortti toimii maksuvälineenä normaalin luottokortin tapaan maailmanlaajuisesti kaikissa paikoissa, jotka hyväksyvät Mastercardin. Tutustu tarkemmin Paygoon verkkosivuilla: www.paygoo.fi.

EA -lahjakortit

EA 25 EUR NEW gift card 680x300

Lahjakortti PC/MAC. Osta, lataa ja pelaa EA-suosikkipelejäsi.

Nintendo uutuudet 50€ Switch 7,99€ ja 19,99€

Nintendo 2019

Nintendo eShop kortti on helppo ja turvallinen tapa tehdä ostoksia Nintendo eShopissa. Nintendo eShop on Nintendon Switchille, 3DS:lle ja Wii U:lle tarkoitettu verkkokauppa, josta voi ladata pelejä ja sovelluksia. Lahjakortit nyt K-Citymarketeista.

Nintendo 50€ Nintendo eShop kortti on helppo ja turvallinen tapa tehdä ostoksia Nintendo eShopissa. Nintendo eShop on Nintendon Switchille, 3DS:lle ja Wii U:lle tarkoitettu verkkokauppa, josta voi ladata pelejä ja sovelluksia. Lahjakortit nyt K-Citymarketeista. Nintendo 50 EUR 680x300

Nintendo Switch Online 3kk/7,99€ Paranna pelikokemustasi. Nintendo Switch Online on Nintendo-jäsenyys, jonka ansiosta voit pelata verkossa Nintendo Switchilläsi. Lahjakortilla saat kolmen kuukauden jäsenyyden Nintendo Switch Online pelipalveluun.

Nintendo Switch Online 12kk/19,99€ Paranna pelikokemustasi. Nintendo Switch Online on Nintendo-jäsenyys, jonka ansiosta voit pelata verkossa Nintendo Switchilläsi. Lahjakortilla saat 12 kuukauden jäsenyyden Nintendo Switch Online pelipalveluun. Online Nindendo 680x300

Blizzard 20€

Blizzard 2019

Kortilla lisätään varoja Blizzardin pelitilille. Blizzard pelitilin varoja voi käyttää pelien ja muiden digitaalisten palveluiden hankintaan, pelien sisäisiin ostoihin sekä ostaa esimerkiksi World of Warcraft -peliaikaa.

ZuperGift 20-200€

ZuperGift Card Entertainment FI

Zupergift - yksi lahjakortti, monta vaihtoehtoa! Zupergift Entertainment on monitoimilahjakortti, joka sopii kaikkiin tilanteisiin – täydellinen lahja viihteelliseen ajanviettoon. Zupergift antaa lahjan saajalle vapauden valita lahjansa monien tunnettujen tuotemerkkien joukosta. Lahjan saaja itse päättää haluaako muun muassa pelata konsolipelejä, kuunnella musiikkia tai äänikirjoja, katsella elokuvia, lukea e-kirjoja tai vaikkapa hurauttaa kaupungilla sähköpotkulaudalla...

K-Citymarkettien valikoimista löytyy myös erilaisia Microsoft 365 ja Office sekä F-Securen lahjakortti tuotteita. Microsoft 365 Personal + FSecure 680x300