Kauneus
Kauneus

Kauneus

Anna hetki kauneudelle ja inspiroidu kevään 2020 kauneustrendeistä.

Ihastu kevään tuoreimpiin uutuuksiin, hemmottele iho hehkuvaksi ja hoida hiukset hyvinvoiviksi.

Katso kauneuden tarjoukset ›

Vegaanisia uutuuksia Garnierilta

Vegaaniset Garnier Bio ja Garnier Botanical -sarjat sekä Garnier Micellar Rose Water ovat saapuneet K-Citymarketin kauneusosastolle.

Lue lisää ›
Osa kauneusosaston meikki-, ihonhoito-, hiustenhoito- sekä hygieniatuotteista on saatavana vain valikoiduista K-Citymarketeista.
Katso merkkien saatavuus ›

NIVEA Q10 POWER Anti-Wrinkle + Extra Nourishing - tuotteet kuivalle ja erittäin kuivalle iholle

Aikuisen +30-vuotiaan naisen kuivalle tai erittäin kuivalle iholle kehitetyt uutuudet kosteuttavat ihoa 24 tunnin ajan.

Lue artikkeli ›

#maxfactorstories X Paula Vesala

Kauneus on enemmän kuin mitä näet. Kauneus hehkuu sisältä. Koska ne asiat, mitkä tekevät naisista kauniita ovat heidän tarinansa, kokemuksensa ja miltä heistä tuntuu. Max Factor haluaa vahvistaa tätä sanomaa #MaxFactorStories -kampanjan avulla ja juhlia Kansainvälistä Naisten päivää vuosittain 8. maaliskuuta.

Lue artikkeli ›

  Rimmel Scandal’eyes -ripsivärit luovat katseen, joka saa aikaan skandaalin

  Oletko valmis luomaan itsellesi niin vaikuttavan katseen, että se aiheuttaa skandaalin? Rimmel Scandal’eyes -maskarat ovat luottoystäväsi silloin, kun haluat luoda unohtumattoman upean silmämeikin.

  Lue artikkeli ›

   Hemmottele hiuksiasi vegaanisella hiustenhoitomenulla

   Suosittu Garnier Fructis Hair Food -sarja laajenee uusilla shampoilla ja hoitoaineilla kokonaiseksi hiustenhoitorutiiniksi. Koe myös uusi Aloe Vera Hair Food, joka täydentää Hair Food -hiustenhoitosarjaa.

   Lue artikkeli ›

   Tutustu uudistuneeseen Lumene CC-tuoteperheeseen

   Lumenen ikoninen CC-tuoteperhe on saanut uudet parannellut koostumukset sekä päivitetyt pakkaukset. Tuotteiden uudistetut koostumukset sisältävät hoitavia raaka-aineita, kuten ihon sävyä tasoittavaa pohjoista puolukkaa ja osa myös kosteuttavaa hyaluronihappoa.

   Lue artikkeli ›

    L´Oreal Paris -uutuuksilla intensiivistä kosteutusta ja ravitsevaa puhdistusta

    L’Oréal Paris -uutuudet hemmottelevat talvi-ihoa hyaluronihappoa sisältävillä Revitalift Filler -uutuuksilla ja ikääntyvää ihoa ravitsevilla Age Perfect -puhdistustuotteilla.

    Lue artikkeli ›

     Lumene-puhdistustuotteet pohjoisista luonnon raaka-aineista

     Lumenen uudistuneet puhdistustuotteet sisältävät entistä enemmän pohjoisia tehoaineita ja vegaaniset koostumukset ovat jopa 98% luonnollista alkuperää. Eri ihotyypeille sopivien Herkkä, Hellä, Kirkas ja Puhdas -sarjojen pakkaukset saavat myös uuden raikkaan pakkausilmeen.

     Lue artikkeli ›

     UpCircle Beauty - uudistuvan ihonhoidon edelläkävijä

     UpCircle-sarjan tuotteissa hyödynnetään luonnosta peräisin olevia raaka-aineita, jotka päätyisivät muutoin jätteeksi - kuten kahvinpuruja ja haudutetun chai-teen lehtiä.

     Lue artikkeli ›