Kauneus
Kauneus

Kauneus

Anna hetki kauneudelle ja inspiroidu loppukesän ja syksyn 2020 trendeistä. Ihastu tuoreimpiin uutuuksiin, hemmottele iho hehkuvaksi ja hoida hiukset hyvinvoiviksi.

Gliss – löydä hiustarpeillesi sopiva hiustenhoitosarja

Schwarzkopfin uudistunut Gliss-hiustenhoitosarja on parempi hiuksillesi ja ympäristölle. Tutustu tuotteisiin

  Taika - uusi kotimainen luonnonkosmetiikkasarja

  Uusi luonnonkosmetiikkasarja Taika on saapunut K-Citymarketin kauneusosastolle. Sarjasta löydät ihanat tuotteet niin kasvojen kuin vartalon ihon hoitoon.

  Lue artikkeli ›

  Uudet L´Oréal Paris Elvital kierrätettävät pullot

  Tiesitkö, että kaikki Elvital-pullot ovat 100% kierrätettyjä ja kierrätettäviä? Kun pullo on tyhjä, siitä voidaan tehdä uusi shampoopullo.

  Lue artikkeli ›

  #maxfactorstories X Paula Vesala

  Kauneus on enemmän kuin mitä näet. Kauneus hehkuu sisältä. Katso vinkit alkusyksyn kauniin kuulaaseen ja heleään Max Factor -lookiin ja tutustu eksklusiivisiin Colour Elixir -huulipunasävyihin, jotka saat vain K-Citymarketista!

  Lue artikkeli ›
   Osa kauneusosaston meikki-, ihonhoito-, hiustenhoito- sekä hygieniatuotteista on saatavana vain valikoiduista K-Citymarketeista.
   Katso merkkien saatavuus ›

   Physicians Formula uutuudet 2020

   Tutustu suositun Physicians Formula -sarjan Organic Wear, Rose ja Butter-uutuuksiin.

   Lue artikkeli ›

    E.Mi Lac - kestävä geelilakkaus ilman erikoisvaloa

    E.Mi Lac on laadukas geelikynsilakka, joka mahdollistaa jopa 10 päivää kestävän kiiltävän lakkapinnan upeilla E.Mi Lac -lakkaväreillä ilman erikoisvaloa! E.Mi Lac -tuotteet yksinoikeudella K-Citymarketista.

    Lue artikkeli ›