Kauneus
Kauneus

Kauneus

Anna hetki kauneudelle ja inspiroidu talven 2019-2020 kauneustrendeistä.

Ihastu talven tuoreimpiin uutuuksiin, hemmottele iho hehkuvaksi ja hoida hiukset hyvinvoiviksi.

Katso kauneuden tarjoukset ›

Osa kauneusosaston meikki-, ihonhoito-, hiustenhoito- sekä hygieniatuotteista on saatavana vain valikoiduista K-Citymarketeista.
Katso merkkien saatavuus ›

L´Oreal Paris -uutuuksilla intensiivistä kosteutusta ja ravitsevaa puhdistusta

L’Oréal Paris -uutuudet hemmottelevat talvi-ihoa hyaluronihappoa sisältävillä Revitalift Filler -uutuuksilla ja ikääntyvää ihoa ravitsevilla Age Perfect -puhdistustuotteilla.

Lue artikkeli ›

  Lumene-puhdistustuotteet pohjoisista luonnon raaka-aineista

  Lumenen uudistuneet puhdistustuotteet sisältävät entistä enemmän pohjoisia tehoaineita ja vegaaniset koostumukset ovat jopa 98% luonnollista alkuperää. Eri ihotyypeille sopivien Herkkä, Hellä, Kirkas ja Puhdas -sarjojen pakkaukset saavat myös uuden raikkaan pakkausilmeen.

  Lue artikkeli ›

  UpCircle Beauty - uudistuvan ihonhoidon edelläkävijä

  UpCircle-sarjan tuotteissa hyödynnetään luonnosta peräisin olevia raaka-aineita, jotka päätyisivät muutoin jätteeksi - kuten kahvinpuruja ja haudutetun chai-teen lehtiä.

  Lue artikkeli ›

   Nivea Rice Scrubs -kuorintavoiteet

   Säännöllisesti tehtynä kuorinta on tärkeä osa ihonpuhdistusrutiineja, joilla iho saadaan uudistumaan sekä näyttämään hehkuvalta ja elinvoimaiselta. NIVEA on kehittänyt kolme erilaista Rice Scrubs -kuorintavoidetta: kuivalle ja herkälle iholle, normaalille iholle sekä sekaiholle.

   Lue artikkeli ›

   Physicians Formula

   Syksy on tuonut Physicians Formulan valikoimaan monta ihanaa uutuutta. Kaunein meikki syntyy hyvinvoivan ihon päälle ja saatavilla onkin nyt myös ihonhoidon tuotteita, jotka tukevat ihon terveyttä.

   Lue artikkeli ›
    Uudet Rimmel Lasting Matte -tuotteet pitävät ihosi raikkaana koko päivän. Lasting Matte -meikkivoiteella, -pohjustajalla ja peiteaineella saat samettisen pehmeän ja pitkäkestoisen pohjameikin!
    Katso vinkit ›

    MOSSA - Pohjoista marjaenergiaa ihollesi

    Ihon hyvinvointi alkaa hellävaraisista ja laadukkaista raaka-aineista. MOSSA kerää pohjoisesta luonnosta mehukkaimmat marjat, jotka ovat rikkaita vitamiinien, antioksidanttien ja ravintoaineiden lähteitä.

    Lue artikkeli ›