Ihastu Palmoliven uusiin spray antiperspirantteihin

Ihastu Palmoliven uusiin spray antiperspirantteihin

Julkaistu 19.7.2022

Tee kesästä raikkaampi Palmoliven uusilla spray-antiperspirantteilla, jotka taistelevat hikoilua ja pahaa hajua vastaan 48 tunnin ajan.

Pidä olosi raikkaana kesäkuumalla Palmoliven suihkutettavien antiperspiranttien avulla. Tuoteperheeseen kuuluu kolme eri tuotetta: Floral Fresh, joka hurmaa hienostuneella kukkaistuoksullaan, Citrus Crush, jonka pirteä sitrushedelmien tuoksu ihastuttaa samalla kun sen kosteutta vastaan taisteleva savi antaa erityistä suojaa, sekä Pure Arctic, jonka raikas tuoksu on pohjoisen kylmän tuulen inspiroima. Kaikkien spray-antiperspiranttiemme tehokas koostumus pitää olosi raikkaana 48 tunnin ajan. Koostumus on lisäksi dermatologisesti testattu sekä alkoholiton.

Palmolive Floral Fresh

Kohtaa jokainen päivä ilman huolta Palmolive Floral Fresh -antiperspirantti-sprayn avulla, joka pitää olosi raikkaana ja puhtaana koko päivän. Floral Fresh antaa sinulle tehokkaan 48 tunnin suojan hikoilua ja pahaa hajuja vastaan. Tämän antiperspirantin hemmotteleva kukkaistuoksu koostuu ruususta ja jasmiinista, ja kestää läpi päivän. Hellävaraisen koostumuksensa ansiosta se sopii myös herkälle iholle.

Rose 680px

Palmolive Men Pure Arctic

Tunne olosi itsevarmaksi aamusta iltaan Palmolive Men Pure Arctic -antiperspirantti-sprayn avulla, joka pitää olosi raikkaana ja puhtaana koko päivän ajan. Pure Arctic antaa sinulle tehokkaan suojan hikoilua ja pahaa hajua vastaan 48 tunnin ajaksi. Kestävän ja tehokkaan suojan lisäksi sillä on raikas ja sitruksinen tuoksu, joka virkistää mieltäsi läpi päivän.

Men 680px (2)

Palmolive Citrus Fresh

Kohtaa jokainen päivä ilman huolta Palmolive Citrus Fresh -antiperspirantti-sprayn avulla, joka pitää olosi raikkaana ja puhtaana koko päivän ajan. Kuten kaikki antiperspirantti suihkeemme, Citrus Fresh antaa sinulle tehokkaan 48 tunnin suojan hikoilua ja hajuja vastaan. Tämän antiperspirantin koostumus sisältää myös kosteutta poistavaa savea, joka antaa sinulle erityistä suojaa, ja sen ihastuttava sitruksen tuoksu myös virkistää mieltäsi läpi päivän.

citrus 680px