Palmoliven vaahtonestesaippuat ja Parfum-nestesaippuat

Palmoliven vaahtonestesaippuat ja Parfum-nestesaippuat

Päivitetty 8.7.2021

Hemmottele itseäsi ihanan tuoksuisilla vaahtonestesaippuoilla tai vegaanisilla Parfum-nestesaippuoilla.

Uppoudu hurmaavaan tuoksuun Palmolive Parfum -nestesaippuoiden mukana. Jasmine & Lemon -nestesaippuan tuoksu tulee hienostuneesta jasmiinista ja raikkaasta sitruunasta, kun taas Basil & Lime -nestesaippua tuoksuu herkulliselta basilikalta ja pirteältä limeltä. Nestesaippuat ovat vegaanisia ja 91-prosenttisesti luonnollista alkuperää, sekä 96-prosenttisesti biohajoavia. Ne ovat myös dermatologisesti testattuja, ja puhdistavat ihosi tehokkaasti mutta hellästi jättäen ihastuttavan, hentoisen tuoksun. Tunne kutsu luonnon helmaan käyttäessäsi Palmolive Parfum -vegaanisia nestesaippuoita.

680px Palmolive kuvituskuva Parfum

Palmolive Magic Softness -vaahtonestesaippuat

Hemmottele käsiäsi Palmolive Magic Softness -vaahtonestesaippuoilla ja ihastu niiden raikkaisiin tuoksuihin. Magic Softness -vaahtonestesaippuat ovat saatavissa kolmella eri ihastuttavalla tuoksulla: minttu-lime, jasmiini ja vadelma. Saippuat eivät ainoastaan tuoksu miellyttäviltä, vaan niiden hellävarainen koostumus on myös kehitetty kaikille ihotyypeille sopivaksi, ja ne jättävät ihosi samettisen pehmeäksi.

Innovatiivinen pumppu vaahdottaa saippuan silkkiseksi ja valumattomaksi. Ihanan pehmeä vaahto on myös riittoisaa ja kestää jopa 200 käsipesua yhdestä pullosta, mikä tekee niistä loistavan valinnan perheille. Hauska vaahto myös tekee käsienpesusta mukavaa puuhaa perheen pienimmille. Saippua on dermatologisesti testattu.