NIVEA Fresh Deo - luotettava, alumiiniton suoja hikoilua vastaan

NIVEA Fresh Deo - luotettava, alumiiniton suoja hikoilua vastaan

Julkaistu 3.4.2019

Hikoilu on luonnollista eikä hiki ole merkki hoidon puutteesta - mutta useimmat haluaisivat välttää sitä. NIVEA Fresh Natural sekä uudet Fresh Flower ja Fresh Comfort tarjoavat alumiinittoman suojan hikoilua vastaan.

Epämiellyttäviä hajuja ja hikitahroja vastaan auttavat erilaiset deodorantit tai antiperspirantit. Mutta mikä tuote sopii parhaiten tarpeisiisi? Deodorantin valinta riippuu useista tekijöistä: Kuinka vietät päiväsi? Kuinka paljon hikoilet? Ja ennen kaikkea, miten ihosi reagoi?

Deodorantteja, joissa on alumiinisuoloja (ACH), kutsutaan myös antiperspiranteiksi. Alumiini supistaa hikirauhasia, joten hikoilemme vähemmän. Samaan aikaan sillä on antibakteerinen vaikutus ja se estää hien hajua aiheuttavien bakteerien kasvua. Antiperspirantti sopii erityisesti korkeisiin lämpötiloihin, stressaaviin tilanteisiin ja hikiseen urheiluun.

Alumiinittomat deodorantit sisältävät yleensä antibakteerisia aineita, jotka suojaavat hien hajulta. Ne sopivat erinomaisesti viileämpiin päiviin ja heille, jotka luonnollisesti hikoilevat vähemmän ja joille tärkeintä on tuoksua raikkaalta.

Herkkä iho saattaa reagoida deodoranttien alumiinisuolojen ja alkoholin kanssa, mistä voi aiheutua ihoärsytystä, kuten punoitusta, kutinaa tai polttavaa tunnetta. Tässä tapauksessa deodorantit ilman alumiinia ja alkoholia ovat paras valinta. Ne suojaavat hien hajulta ja hoitavat kainalon ihoa erittäin hellävaraisesti.

Alumiinittomien NIVEA Fresh Deo Roll-On -deodoranttien valikoima laajenee

NIVEA Fresh Deo Roll-On -deodorantit ovat oikea valinta silloin kun halutaan alumiiniton, mutta luotettavan suojan sekä raikkaan tuoksun antava deodorantti. Raikkaan merellisen tuoksuisen Fresh Natural -deodorantin rinnalle lanseerataan keväällä 2019 kaksi uutta tuoksuversiota: kukkainen Fresh Flower ja raikas miellyttävän tuoksuinen Fresh Comfort.

Alumiinittomat Fresh Deo Roll-On -deodorantit hoitavat ihoa hellävaraisesti ja antavat sille 48 tunnin deodoranttisuojan hikoilua vastaan. Ne jättävät iholle raikkaan tunteen koko päiväksi ja suojaavat epämiellyttäviä hajuja vastaan. Deot eivät sisällä alumiinisuoloja, etyylialkoholia tai keinotekoisia väri- ja säilöntäaineita ja ne on dermatologisesti testattu.

nivea deo fresh 680