Kiss-irtoripsillä nostat ilmeesi uudelle tasolle

Kiss-irtoripsillä nostat ilmeesi uudelle tasolle

Päivitetty 8.11.2022

Miten valita itselleen sopivat ja mieluisat ripset? Näillä ohjeilla loihdit talven upeimman katseen!

Irtoripsillä on helppo luoda kaunis ilme jokaiseen tilanteeseen. Arkimeikiksi voi riittää jo kevyt ehostus ja luonnollisen näköiset irtoripset. Juhlavampaan tai glamour lookiin taas on kiva yhdistää tuuheammat ja pituudeltaan näyttävämmät ripsimallit. Oma mieltymys on varmasti valinnassa se tärkein kriteeri. Toiselle hyvinkin näyttävät ripset saatavat olla jonkun toisen mielestä aivan sopivat omaan arkimeikkiin.

Miten valita itselle mieluisat ripset?

Irtoripsinauhoja on saatavana eri pituuksia ja tuuheuksia. Tässä hieman apua ripsimallien valintaan:

  • Mikäli haluat tummat, näyttävät, glamourmaiset ripset, unohtamatta kuitenkaan käyttömukavuutta valitse Kiss Lash Couture-sarjan ripsiä. Kyseisestä sarjasta löytyy upeita ripsimalleja super tuuheista malleista matta pintaisiin ja viuhkamaisiin ripsiin. Tässä muutama esimerkki Lash Couture ripsistä:

Kuva 1

  • Kevyellä ja ohuella nauhalla olevat ripset ovat käytössä erittäin miellyttävät. Luonnollisella ripsikuitujen määrällä saat katseeseesi hieman extra tehoa, kun taas mahtava määrä ripsikuituja luo täyteläisen ilmeen jokaiseen hetkeen. Mikäli siis kaipaat ripsimalleja, joita on luonteva käyttää missä tahansa tilanteessa valitse esimerkiksi Kiss Blooming Lash- tai Kiss My Lash but Better- sarjan tuotteita.

Kuva 2

  • Kiss Sister Nature- ripset ovat ympäristöystävällinen valinta. Sister Nature- sarjan pakkaukset on valmistettu paperista, joten ne ovat helppo kierrättää. Ohuella ripsinauhalla ja luonnollisella ripsikuitujen asettelulla, pituutta ja näyttävyyttä unohtamatta, kohotat meikkisi uudelle tasolle.

Kuva 3

  • Kiss Magnetic- ja Kiss Magnetic Eyeliner-ripset ovat kuin luodut Sinulle, joka haluat kiinnittää irtoripset ilman liimaa. Magneettiripsivaihtoehdot sopivat siis myös liima-allergisille. Magneettiripset kiinnittyvät ripsien ylä- ja alapuolelle kiinnitettävien ripsinauhojen magneeteilla. Magneetti Eyeliner-tuotteissa puolestaan tehdään ensin rajaus, johon magneetit kiinnitetään. Myös Eyeliner sopii herkkäsilmäisille turvallisen formulansa vuoksi.

Kuva 4

  • Jos haluat korostaa katsettasi, mutta et pidä ripsinauhoja juuri omana juttunasi, kokeile ripsitupsujen käyttöä. Valitse Kiss Looks So Natural Trio-ripsitupsut. Ripsitupsujen kiinnittäminen on helpompaa kuin ripsinauhojen, joten näillä voit myös aloittaa irtoripsituotteiden kokeilemisen ja käytön.

Kuva 5

Irtoripsien käyttö

KCM 04

Ripsinauha: Levitä pieni määrä ripsiväriä omille ripsillesi, se tekee ripsistä vankemmat ja irtoripsien kiinnittämisestä helpompaa. Mikäli haluat tehdä silmänrajauksen, tee se ennen ripsien kiinnittämistä. Tarkista ripsinauhan pituus ennen liiman levittämistä ja leikkaa nauha ulkonurkasta sopivan pituiseksi, mikäli se on liian pitkä. Kaikki liimalla kiinnitettävät ripsinauhat on mahdollista lyhentää. Levitä ripsiliimaa tasaisesti nauhaan ja anna kuivahtaa hetki. Kiinnitä ripsinauha ripsien tyveen luomelle ulkonurkasta alkaen ja painele ripset kiinni sormillasi. Mikäli haluat lopuksi tehostaa katsetta, lisää ripsiväriä omien ja irtoripsien päälle. Tämä yhdistää ripset toisiinsa – voit myös käyttää ripsentaivuttajaa antamaan ripsille lisäkaarevuutta.

Ripsitupsut: Levitä pieni määrä ripsiväriä omille ripsillesi ja tee rajaus ennen ripsitupsujen kiinnittämistä. Nosta tupsu alustalta pinsettien avulla ja dippaa tupsun pää ripsiliimaan. Anna liiman kuivahtaa hetki ja aseta tupsu haluttuun kohtaan ripsien tyveen. Voit lopuksi lisätä ripsiväriä omien ja irtoripsien päälle sekä käyttää varovasti ripsentaivuttajaa.

Magneettiripset: Voit kiinnittää magneettiripset pakkauksen mukana tulevalla aplikaattorilla. Aseta ylä- ja alanauhat asettimien magneetteihin kiinni ja vie asettimet ripsien ulkonurkasta sisänurkkaa kohti, kunnes ripset ovat oikealla kohdallaan. Tämän jälkeen paina aplikaattorin pinnat yhteen, jotta magneetit kiinnittyvät toisiinsa. Omat yläripsesi jäävät siis nauhojen väliin. Voit asettaa magneettiripset myös niin, että asetat ensin ylänauhan ripsiesi päälle ja sitten kohdistat alanauhan magneetit samoihin kohtiin. Magneettiripsien käyttö vaatii hieman harjoittelua.

Magnetic Eyeliner-ripsien kiinnitys tapahtuu niin, että ensin tehdään rajaus Magnetic Eyelinerilla, johon magneettiripset kiinnitetään. Muista ravistaa eyelineria hyvin ennen levitystä ja toisinaan voi olla hyvä levittää pari kerrosta rajausta, jotta magneetit kiinnittyvät riittävän napakasti.

Lisää vinkkejä

  • Älä unohda alaripsiä – myös niille saat ripsitupsuilla lisätuuheutta.
  • Huomaa, että vedenkestävä ripsiväri sisältää vahaa, joka pitää ripset kauemmin kaarevina taivutuksen jälkeen.
  • Tee silmien rajaus kynällä, tussilla tai voidemaisella rajausvärillä. Koska silmämeikki saa uuden ulottuvuuden irtoripsillä luomalla yläluomelle lisänäyttävyyttä, voit nyt huoletta käyttää rajausta ilman pelkoa siitä, että meikki näyttää luonnottomalta.
  • Magneetti Eyeliner poistetaan normaalin silmämeikin tavoin. Parhaiten toimii öljypohjainen poistoaine.