Lumoavat ripset Eylure -irtoripsillä

Lumoavat ripset Eylure -irtoripsillä

Päivitetty 1.10.2020

Uudella Line&Lash-ripsiliimakynällä irtoripsien käyttö on helppoa ja nopeaa.

Hillittyä vai näyttävää?

Mitä uutta, ihanaa piristystä etsitkin: lisää pituutta tai rakennetta, runsautta tai luonnollista kauneutta, pilkettä silmäkulmaan tai glamouria juhlaan; Eyluren laajasta valikoimasta löydät varmasti juuri sinulle sen oikean ripsiparin viimeistelemään tyylisi!

Miten valita sopivat irtoripset?

Tämän hetken kuumimmat ripsitrendit suosivat todella näyttäviä volyymiripsiä, rikottua ja ilmavaa ”wispy” mallia sekä luonnollisempaa lookia. Tärkeintä on kuitenkin valita juuri itselle omiin piirteisiin sopiva ripsityyli.

kuvituskuva1-680x680-B

Uuden Fluttery 3D -linjan kevyessä No.183 -mallissa pisimmät kuidut ovat ripsinauhan keskellä, ja sopii siksi täydellisesti ’hooded eye’ -tyyppiselle silmän muodolle, jossa liikkuva luomi jää piiloon. Katseen vangitseva No.185 sopii todella monelle, erityisesti suurille ja ulkoneville silmille. No.188 korostaa erityisesti silmän ulkonurkkaa ja sopii näyttäviin ’cat eye’ -meikkeihin.

Käyttäminen ei ole vaikeaa

Ripsinauhaa kannattaa aina sovittaa ripsen tyveen ennen liimaamista. Leikkaa tarvittaessa nauhaa ulkonurkasta, jolloin sen malli säilyy luonnollisena. Eyluren joustavaa ripsinauhaa voi myös taivuttaa kaarevammaksi. Levitä liima nauhalle ja aseta ripset pinseteillä paikalleen.

Eylure 2020 680x453

Uusi Line&Lash-irtoripsiliimakynä

Eylure kehittää jatkuvasti uusia innovaatioita helpottamaan irtoripsien käyttöä. Uuden Line&Lash-ripsiliiman levitys onnistuu helposti eyelinertyylisellä kärjellä suoraan ripsien tyveen ilman liiman aiheuttamaa sotkua ja paakkuja. Mustalla eyeliner-ripsiliimalla loihdit myös siistin ja tarkan nestemäisen rajauksen silmiisi!

Eyluren uusi Line&Lash-innovaatio on kehitetty jotta irtoripsien käyttö olisi yhä helpompaa ja nopeampaa! Line&Lash on ripsiliima, joka levitetään suoraan ripsien tyveen nestemäisen rajausvärin tapaan kynämäisellä päällä. Ripset kiinnittyvät suoraan rajausvärin päälle, ja ovat näin ollen helpompi myös kohdistaa oikein. Line&Lash-ripsiliimakynä ei tahraa, ja se takaa aina siistin lopputuloksen. Line&Lash-ripsiliimasta löytyy sekä musta, että kirkas vaihtoehto. Musta on täydellinen vaihtoehto kaikille heille, jotka käyttävät rajauksia jokapäiväisessä meikissään, tai silloin kun halutaan tehdä näyttävämpi silmämeikki. Silmiä ei siis tarvitse enää erikseen rajata, musta Line&Lash on ripsiliima ja nestemäinen rajaus yhdessä ja samassa tuotteessa.

Eylure Line&Lash 680x680

Ripsien kiinnittäminen onnistuu tuttuun tapaan ja ilman liimapaakkuja, jolloin rajaus pysyy siistinä. Läpinäkyvä vaihtoehto sopii luonnollisempiin lookkeihin ja kuivuu täysin huomaamattomaksi. Line&Lash-tuotteet sopivat kaikkien irtoripsien kiinnittämiseen, ja pitävät suosikkiripsesi paikoillaan koko päivän. Line&Lash on helpoin tapa kiinnittää mitkä tahansa ripset!

Katso helpot vinkit Eylure Pro Magnetics-magneettiripsien käyttämiseen: