Näin onnistut hiusten muotoilussa uudistuneiden Biozell Professional -tuotteiden avulla

Näin onnistut hiusten muotoilussa uudistuneiden Biozell Professional -tuotteiden avulla

Julkaistu 7.2.2023

Täysin uudistuneet Biozell Professional -muotoilutuotteet ovat kotimaisia, ammattitasoisia ja saavat sinut rakastumaan hiuksiisi!

Hiusten hentous, liukkaus ja kuohkeuden puute ovat suomalaisten kuluttajien yleisimpiä hiushaasteita. Tosiasia on, että hiuksemme ovat tismalleen oikeanlaiset, ja ne tarvitsevat vain tuekseen juuri niille suunnitellut tuotteet! Biozell Professional -sarja on Suomessa kehitetty huomioiden pohjoismainen hiuslaatu ja Pohjolan vaativat sääolosuhteet.

Ammattitasoisesta tuotesarjasta löytyy useita hiuksiin tuuheutta ja rakennetta tuovia tuotteita, muun muassa kuivashampoo, tuuheuttava muotovaahto sekä suolasuihke.

Biozell duo artikkelin toinen kuva

Hiuskiinne antaa hiuksellisesi tukea ja pitoa sekä viimeistelee kestävän kampauksen. Kuivashampoo puhdistaa ja raikastaa hiukset, antaa muotoiltavuutta, ilmavuutta sekä kevyttä pitoa ja poistaa samalla sähköisyyttä. Keratiini lämpö- ja muotoilusuihke puolestaan antaa lämpösuojan ja vahvan pidon, ja se sopii sekä hiusten kihartamiseen että suoristamiseen. Vanhojen suosikkien lisäksi Professional-sarja on täydentynyt täysin uusilla tuotteilla. Naisille suunnatussa sarjassa uutuuksina nähdään tuuheuttava muotovaahto sekä ihanan kosteuttava selvityssuihke takkujen taklaamiseen.

Vinkki muotovaahdon käyttöön! Muotovaahto kannattaa viedä sormenpäillä tai kammalla aivan hiusten tyveen. Tyvi on se alue, jonne muotovaahdon kohottava efekti halutaan, eivät hiusten pituudet.

Miehille suunnattua tuotesarjaa täydentävät joustavan ja kestävän pidon antava muotoilugeeli ja rakennetta tuova muotoilutahna. Biozell Tuotteet MEN

Biozell vaalii kotimaisuutta – kaikki Professional-sarjan tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa

Kotimaisuus on yksi tärkeimmistä kuluttamiseen vaikuttavista tekijöistä muuttuvan maailman keskellä. Biozell haluaa tukea suomalaista työtä ja Professional-sarjan uudistuksen myötä kaikki sarjan tuotteet, myös aerosol-tuotteet, kehitetään ja valmistetaan Suomessa. Siitä osoituksena kaikille uusille Biozell-tuotteille on myönnetty Avainlippu-merkki.

Uudistuneiden muotoilutuotteiden avulla Biozell kannustaa meitä rakastumaan hiuksiimme ja nauttimaan jokaisesta ihanasta sentistä tyvestä latvaan! #rakastuhiuksiisi #hiuspositiivisuus

Biozell yhteiskuva artikkelin viimeinen kuva

Tutustu Biozell Professional -sarjan tuotteisiin osoitteessa: www.biozell.fi