Näin teet säihkyvän pikkujoulukampauksen

Näin teet säihkyvän pikkujoulukampauksen

Päivitetty 16.11.2021

Nyt on muodikasta juhlia eleettömän sileässä kampauksessa, joka on helppo ja nopea tehdä. Korukivipinnit ja -soljet eivät ole menossa minnekään – paitsi sinun hiuksissasi kaikkien aikojen pikkujouluihin!

Kuinka pohjustaa kestävä pikkujoulukampaus?

Pese hiukset kosteuttavalla shampoolla. Älä tingi hoitoaineesta, sillä se helpottaa hiusten selvittämistä ja saa kuluneetkin hiukset näyttämään parempikuntoisilta. Levitä pyyhekuiviin hiuksiin lämpösuojan antavaa muotoilutuotetta, kuten muotovaahtoa, muotoilusuihketta tai -voidetta. Kuivaa hiukset hiustenkuivaajalla. Halutessasi muhkean nutturan, voit kihartaa pituuksia halutessasi.

Miten juhlanuttura syntyy?

Kampaa hiukset päätä myöten taakse. Tee puoliponinhäntä ja kiinnitä se hiuslenkillä. Solmi alahiukset toiselle poninhännälle. Tuuhenna pituuksia rakennesuihkeella tai kuivashampoolla, jotta nutturasta tulee muhkeampi. Tämä on erityisen hyvä vinkki ohuttukkaisille ja niille, joiden hiukset ovat lasimaisen liukkaat. Kieputa lopuksi poninhännät sykeröiksi tyviensä ympärille ja kiinnitä hengettömillä pinneillä niin, että pinnit menevät piiloon hiusten alle. Voit kieputtaa molemmat hännät samaan suuntaan tai eri suuntiin, miten haluat. Suihkuta lopuksi hiuksiin hiuskiinnettä ja koristele kampaus soljilla. Käytä erimuotoisia solkia ja asettele ne kampaukseen eri suuntiin, niin lopputuloksesta tulee kiinnostava. Älä siis edes pyri symmetriaan!

kauneuskuvasto pikkujoulut 2021 kampaus tuotteet 680 1 Suojaa hiukset lämmöltä. Biozell Professional Keratin Heat & Styling Spray 5,34 € (6,29 €). 2 Korosta kiharoita. Goldwell Stylesign Curls & Waves -kiharavoide 11,81 € (13,90 €). 3 Muotoile kestävä kampaus. Wellaflex Flexible Strong Hold -muotovaahto 3,65 € (4,30 €). 4 Koristeelliset Ibero-hiuslenkit sopivat moniin kampauksiin. 5 Värikäs Ibero-korukivisolki koristaa ponnarin. 6 Ibero-helmipinni tuo hiuksiin juhlavuutta.