NIVEA Aloe Vera & Hydration -vartalovoide ja Clay Fresh -suihkusaippuat

NIVEA Aloe Vera & Hydration -vartalovoide ja Clay Fresh -suihkusaippuat

Julkaistu 25.2.2019

Uutuustuotteet nyt K-Citymarketeissa

Pehmeyttä ja raikkautta talvi-iholle

Lämpötilan vaihtelujen kuivattama iho vaatii talvella erityistä huolenpitoa. Löydät nyt K-Citymarketista NIVEA-uutuudet, jotka sopivat täydellisesti talvi-ihon hoitoon ja tuovat raikkaudellaan tuulahduksen keväästä.

NIVEA Aloe Vera & Hydration Body Lotion -vartalovoide

NIVEA Essentials -sarjan uutuus, Aloe Vera & Hydration Body Lotion on kevyt, mutta silti ihoa tehokkaasti kosteuttava vartaloemulsio, joka imeytyy nopeasti ihoon. Tuotteella on raikas ja kevyt tuoksu. Vartaloemulsio sisältää parantajakasviksikin kutsuttua aloe veraa, joka tunnetaan ihoa kosteuttavista ja rauhoittavista ominaisuuksista. Koostumuksessa on myös NIVEA Deep Moisture -seerumia, jonka kosteutta lukitsevat lipidit varastoivat kosteuden ihoon 48 tunnin ajaksi ja hoitavat öljyt takaavat mahdollisimman pehmeän tuloksen.

nivea aloe hydration kuvitus 1 680

Clay Fresh Shower -suihkusaippuat

Uudessa NIVEA Clay Fresh Shower -suihkusaippuoissa puhdistus, raikkaus ja hoitavuus ovat täydellisessä tasapainossa. Valkoista savea sisältävä suihkusaippua syväpuhdistaa kuivattamatta ihoa ja jättää ihon puhtaaksi ja sametinpehmeäksi. Suihkusaippuasta on saatavana kolme raikasta ja luonnollista tuoksua, jotka luovat ympärilleen aromaattisen kehoa ja mieltä hemmottelevan tuoksumaailman:

  • sitruksinen inkivääri & basilika
  • intensiivinen siniagaave & laventeli
  • kukkainen kiinanruusu & valkoinen salvia

nivea clay fresh kuvitus 680

NIVEA Clay Fresh Shower -suihkusaippua sisältää luonnollista, valkoista savea, joka syväpuhdistaa ja poistaa kuollutta ihosolukkoa kuivattamatta ihoa. Se puhdistaa tehokkaammin kuin tavallinen suihkusaippua ja jättää ihon raikkaaksi, puhtaaksi ja ihanan pehmeän tuntuiseksi. NIVEA Clay Fresh Shower muuttuu iholla puhdistavaksi vaahdoksi, joka huuhtoutuu pois iholta täydellisesti.

Löydät NIVEA-uutuudet nyt omasta K-Citymarketistasi!

NIVEA-Aloe-Clay-kuvitus 680