Tehokasta kosteutusta ihollesi - kokeile syväkosteuttavia Nivea Hydra Skin Effect -voiteita

Tehokasta kosteutusta ihollesi - kokeile syväkosteuttavia Nivea Hydra Skin Effect -voiteita

Päivitetty 16.11.2021

Kaipaako ihosi kosteutusta? NIVEA Hydra Skin Effect -päivä- ja -yövoide aktivoivat ihon omaa hyaluronihapon tuotantoa, kosteuttavat ihoa tehokkaasti ja tekevät ihosta silkkisen sileän.

Tuntuuko iho kuivalta ja kiristävältä? Syksyllä sään viiletessä iho altistuu yhä enemmän viileälle ulkoilmalle, tuulelle ja kuivalle sisäilmalle. Tämä ilmenee usein ihon kuivumisena. NIVEA Hydra Skin Effect -voiteet antavat ihollesi supertehokasta kosteutusta ja tekevät siitä ihanan pehmeän ja sileän.

Voiteet eivät ainoastaan kosteuta ihoa intensiivisesti, vaan auttavat sitä tuottamaan hyaluronihappoa myös sisältä päin. Voiteet toimivat harmoniassa ihon kanssa, sillä NIVEA:n käyttämä hyaluronihappo on identtistä ihon oman hyaluronihapon kanssa.

Tehokkaan kosteutuksen lisäksi kannattaa myös muistaa huolellinen ihonpuhdistus. Aamuin illoin tehtävä kasvojenpuhdistus omalle ihotyypille sopivilla tuotteilla auttaa ihoa pysymään terveenä, hyvinvoivana ja kauniina. Samalla vähennät epäpuhtauksia ja ehkäiset niiden syntymistä. Kokeile kasvojenpuhdistukseen NIVEAn uusia, ihania MagicBAR -kasvosaippuoita.

Kevyt, raikastava päivävoide herättää ihosi uuteen päivään

NIVEA Hydra Skin Effect Wake-up Gel -päivävoide kosteuttaa ihoa jopa 72 tunnin ajan ja aktivoi ihon omaa hyaluronihapon tuotantoa. Todella kevyt koostumus imeytyy ihoon nopeasti, eikä jätä rasvaista tunnetta. Päivävoide tekee ihosta ihanan sileän ja raikkaan. Virkistävä voide toimii erinomaisena herätyksenä uuteen päivään, säilytä voidetta jääkaapissa, jolloin se tuntuu iholla superraikkaalta ja viilentävältä!

Kauneus & Terveys -lehti valitsi NIVEA Hydra Skin Effect -päivävoiteen vuoden 2021 parhaaksi edulliseksi kosteusvoiteeksi.

Tehosta päivävoiteen vaikutusta uudistavalla yövoiteella

Yövoiteen käyttö saattaa helposti unohtua illalla väsyneenä. Sen levitykseen ei kuitenkaan kauaa menee ja aamulla ihosi kiittää, kun se herää uuteen päivään levänneenä ja ihanan sileänä. Tehostat myös päivävoiteen vaikutusta käyttämälle saman sarjan yövoidetta.

NIVEA Hydra Skin Effect Regeneration Gel-Cream -yövoide elvyttää ihoa ja aktivoi ihon omaa hyaluronin tuotantoa ihon aikana. Voide kosteuttaa ihoa nopeasti ja intensiivisesti jopa 72 tunnin ajan. Voidemainen, kevyt geelikoostumus imeytyy ihoon nopeasti eikä jätä rasvaisia jäämiä iholle tai tyynyyn. Aamulla iho on levänneen näköinen ja täyteläisen tuntuinen. Sopii kaikille ihotyypeille.

Luonnollinen ihonpuhdistus NIVEA MagicBAR -kasvosaippuoilla

Luonnollinen ihonpuhdistus NIVEA MagicBAR -kasvosaippuoilla Uudet NIVEA MagicBAR -kasvosaippuat ovat NIVEAn ensimmäinen sertifioitu luonnonkosmetiikkatuotesarja. Saippuat ovat 99% luonnollista alkuperää ja niiden koostumus on vegaani ja muoviton. Kasvosaippuoilla puhdistat ihon tehokkaasti, mutta samalla hellävaraisesti. Kasvosaippuoiden pH on täydellisesti optimoitu ihon omaan pH-tasoon nähden, jotta ihosi jää pehmeän tuntuiseksi puhdistavista ominaisuuksista tinkimättä. Ulkomuodostaan ja nimestään huolimatta MagicBAR -kasvosaippuat eivät sisällä saippuaa.

Kasvosaippuoita on kolme erilaista, löydä oma suosikkisi tai ota vaikka kaikki kolme osaksi ihonhoitorutiiniasi:

NIVEA_MagicBAR_artikkeli1 MagicBAR Refreshing sisältää manteliöljyä ja mustikkaa, ja se raikastaa ihoa.

NIVEA_MagicBAR_artikkeli2 MagicBAR Radiance sisältää ruusu-uutetta ja E-vitamiinia. Se heleyttää, kirkastaa ja elvyttää ihoa.

NIVEA_MagicBAR_artikkeli3 MagicBAR Exfoliating syväpuhdistaa ja kuorii ihoa. Sen 100% luonnonmukainen koostumus ja aktiivihiili auttavat parantamaan ihon rakennetta ja häivyttävät ihohuokosia.