Palmolive Natural Wellness -suihkusaippuat

Palmolive Natural Wellness -suihkusaippuat

Julkaistu 10.11.2020

Hemmottele itseäsi uusilla Natural Wellness tuotteilla!

K-Citymarket-logo 680 x 50

Palmolive Natural Wellness Balancing, Pampering ja Balancing -suihkusaippuat on kehitetty rauhoittamaan niin ihoa kuin mieltä. Suihkusaippuat ovat saaneet inspiraationsa merilevästä, hampunsiemenöljystä, savesta sekä muista luonnon ainesosista, kuten ruusuöljystä ja kamomillasta.

Tutustu Palmolive Natural Wellness -uutuuksiin, jossa on rauhoittavat tuoksut ja ravitsevat koostumukset.

Natural Wellness Revitalising -suihkusaippua

Sisältää kosteuttavista ja hoitavista ominaisuuksista tunnettua merilevää ja lootuksenkukkaa. Merilevässä on runsaasti antioksidantteja, vitamiineja sekä mineraaleja. Kosteuttava suihkusaippua jättää ihosi raikkaan ja pehmeän tuntuiseksi.

Palmolive suihkusaippua 250ml Revitalising Algae & Lotus Flower

Katso lisää ›

Natural Wellness Balancing -suihkusaippua

Sisältää hampunsiemenöljyä ja kamomillaa. Hampunsiemenöljy rauhoittaa ihoärsytystä ja edesauttaa uusien ihosolujen kehittymistä. Hampunsiemenöljyssä on runsaasti omega-3 ja omega-6 rasvahappoja sekä vitamiineja. Hellävarainen suihkusaippua puhdistaa suojaten ihon luonnollista suojakerrosta. Jättää ihosi hyvinvoivan tuntuiseksi!

Palmolive suihkusaippua 250ml Balancing Hemp & Chamomile - kuva

Palmolive suihkusaippua 250ml Balancing Hemp & Chamomile

Katso lisää ›

Natural Wellness Pampering -suihkusaippua

Sisältää savea ja ruusuöljyä. Savi on muinainen luonnon ainesosa, joka syväpuhdistaa, kirkastaa, uudistaa sekä heleyttää ihoa. Lempeä suihkusaippua kosteuttaa ja puhdistaa ihoa hellävaraisesti.