Rimmel Scandal’eyes -ripsivärit luovat katseen, joka saa aikaan skandaalin

Rimmel Scandal’eyes -ripsivärit luovat katseen, joka saa aikaan skandaalin

Julkaistu 29.1.2020

Kokosimme parhaat vinkit juuri sinulle sopivan Scandal’eyes-maskaran valitsemiseksi!

Oletko valmis luomaan itsellesi niin vaikuttavan katseen, että se aiheuttaa skandaalin? Rimmel Scandal’eyes -maskarat ovat luottoystäväsi silloin, kun haluat luoda unohtumattoman upean silmämeikin.

Scandal’eyes Reloaded

Mikäli etsit maskaraa, joka antaa ripsillesi välitöntä tuuheutta, pysyy hyvin, mutta on myös helppo poistaa – valitse oranssi Scandal’eyes Reloaded -maskara. Tässä maskarassa on miellyttävä kuituharja, joka antaa reilusti väriä levittäen sen kuitenkin siististi. Reloaded on oiva valinta herkkäsilmäiselle, joka toivoo meikinpuhdistuksen olevan nopeaa, helppoa ja hellävaraista.

Rimmel artikkeli tuotekuva1 680x680px

Scandal’eyes Volume On Demand

Jos rakastat volyymia ripsissäsi ja tykkäät muuttaa meikkilookiasi päivän aikana – valitse uusi punainen Scandal’eyes Volume On Demand -maskara. Tämä maskara on kerrostettavissa uudelleen ja uudelleen, ilman paakkuja tai varisemista! Voit levittää tuotetta kevyemmin päivämeikkiäsi varten ja lisätä maskaraa vielä tuntienkin päästä näyttävän ja ultratuuhean ripsirivistön saavuttamiseksi, juuri sopivasti iltamenoihin. Volume On Demand -maskara antaa nimensä mukaisesti ripsillesi tuuheutta oman toiveesi mukaan ja on kerrostettavissa loputtomiin!

Rimmel artikkeli tuotekuva2 680x680px

Scandal’eyes WOW Wings

Kun haluat ripsillesi siipimäisen kaarevan lopputuloksen – valitse violetti Scandal’eyes WOW Wings -maskara. Tässä maskarassa on siipimäinen harjaosa, joka nostaa ripsiäsi ylöspäin ja antaa niille jopa 11 kertaa enemmän tuuheutta. WOW Wings sopii hyvin niille, joilla on suorat ripset ja jotka toivovat kaarevuutta ripsiinsä.

Rimmel artikkeli tuotekuva3 680x680px

Video: Rimmel Scandal’eyes Volume On Demand