Max Factor 2000 Calorie maskara juhlii 30-vuotissyntymäpäiväänsä!

Max Factor 2000 Calorie maskara juhlii 30-vuotissyntymäpäiväänsä!

Julkaistu 3.11.2022

Max Factor on ollut meikkien luomisen pioneeri ja toi vuonna 1958 myyntiin maskaran, jota voitiin levittää suoraan tuubista harjamaisella päällä ripsiin tänä päivänä tuntemamme maskaran tapaan.

Sitä ennen maskarat olivat kakkumaskaroita kiinteässä muodossa, josta kostutetulla harjalla saatiin siirrettyä väriä ripsiin.

MXF 2000 Calorie Heart 680

Noista ajoista maskarat ovat kehittyneet huimasti. Max Factorin maskarat voidaan jakaa kolmeen ns. perheeseen: 2000 Calorie, Masterpiece ja False Lash Effect, jotka ovat dermatologisesti testattuja ja sopivat myös herkille silmille sekä piilolasien käyttäjille. Lisäksi kaikki vedenkestävät maskarat ovat vegaanisia.

2000 Calorie maskarat dramaattiseen lopputulokseen

MF KCM-article 2000Calories-Mascarat 680

Kaikissa 2000 Calorie maskaroissa on tuuheutta antavat kuituharjat.

Saatavilla on kolme versiota; jo vuodesta 1989 myynnissä ollut ja nyt 30-vuotisjuhliaan viettävä klassikko 2000 Calorie Dramatic Volume maskara, joka loihtii ripsille jopa 300% enemmän tuuheutta verrattuna paljaisiin ripsiin. Nimensä mukaisesti dramaattista tuuheutta antava maskara ei paakkuunnu tai lähde karisemaan päivän mittaan. Tuuhealla kuituharjalla saa luotua volyymia heti ensimmäisestä vedosta lähtien ja maskaraa on helppo kerrostaa ripsiin.

Samasta perheestä löytyy myös vedenkestävä versio 2000 Calorie Waterproof Volume, sekä kaarevuutta tuuheuden lisäksi antava 2000 Calorie Curl Addict maskara.

Masterpiece maskarat antavat erottelevuutta ja tuuheutta

MF KCM-article Masterpiece-Mascarat 680

Masterpiece on kuuluisa iFX-harjastaan ja tämän perheen maskaroilla saat luotua klassisen kauniit ja siistit ripset. Kultaisessa pakkauksessa oleva Masterpiece maskara on saatavilla myös vedenkestävänä.

Tässä perheessä löytyy useampi vaihtoehto, riippuen siitä millaisen lopputuloksen haluat. Mustassa pakkauksessa oleva Masterpiece MAX maskara erottelee ripset ja antaa niille samalla nimensä mukaisesti maksimaalista tuuheutta. Tähän ripsiväriin luotetaan, kun halutaan varmasti kauniit ja säänkestävät ripset, jotka toimivat monissa eri meikkilookeissa.

Masterpiece perheen uusin tulokas Masterpiece Divine Lashes maskarassa on tiimalasin muotoinen kuituharja, muista Masterpiece maskaroista eroten. Maskaran kevyt ja vaahtomainen koostumus ei rasita ripsiä ja on helppo levittää. Tiimalasin muotoinen harjaspää tavoittaa kaikki ripset – vain yhdellä vedolla! Saatavana myös vedenkestävänä.

False Lash Effect ripsienpidennysmäiseen lopputulokseen

MF KCM-article FLE-Mascarat 680

False Lash Effect maskaraperhe antaa nimensä mukaisesti ripsillesi tekoripsimäistä tuuheutta ja pituutta.

Maskaran silikoninen harja on muotoiltu niin, että se erottelee, tuuheuttaa ja saavuttaa pienimmätkin ripset. Erityinen Liquid Lash- koostumus tuo maksimaalista tuuheutta ja erottelevuutta ripsiin harjaspään avulla.

Perinteisestä False Lash Effect maskarasta saatavilla myös vedenkestävä ja korpinmusta versio.

False Lash Effect Clump Defy maskara taistelee nimensä mukaisesti paakkuja vastaan. Kuppimaisella harjalla saa kerrostettua ripsiväriä ilman paakkuja, kunnes saavutat haluamasi lopputuloksen.

False Lash Effect XXL maskara antaa extra pituutta ja tuuheutta ripsillesi. Maskaran koostumus sisältää ripsiä hoitavia ainesosia, kuten arganiinia, E-vitamiinia ja panthenolia.

Mikä on sinun maskaravalintasi?

Katso videolta, miten 2000 Calorie mainoskuvamme Vesalan kanssa syntyi!